Miller jest Rasiakiem wśród aktorów. Jest drewniany, sztuczny i mdły. Prison Break to bardzo ciekawy serial, ale Wentworth go po prostu psuje fatalną grą aktorską. No ale cóż, takie życie...
Ano prawda, że dupa z niego, a nie aktor... Tyle że Prison Break to też serial mdły i mało ciekawy...
Eh, gdzie się podziały czasy Świętego...;-)
Szkoda ,taże wam się nie nudzi kie wzbudzanie sensacji wśród fanek... mówię wam to i tak nic nie da bo swoim postem nie zmienicie oceny Millera.
Nie czepiam się Cześka za bardzo - ok nie lubi faceta ,jego wybór najwyraźniej nie potrafi strawić tego aktora ,który mnie osobiście do roli pasuje...,ale tu się nie czepiam bo dał wiele słusznych głosów zgadzające się i z moją opinnią ,ale ,,JA''... Szkoda gadać...Millerowi ,który osiągnął światową sławę 1 a temu ,który w kilku filmach zagrał (Gajosowi) i ,który nie ma wielu fanów - 10! Nie lubisz prison break? To może zacznij od oglądania filmów ,które łatwiej ci będzie zrozumieć...
Wiesz co ci powiem.... Wyjdź stąd i nie mieszaj z błotem dobrego imienia Gajosa. PZDR
Co za debil/debilka! To się w głowie nie mieści.
Gówno mnie interesuje sława Millera, zrozumiano? Paris Hilton ma większą sławę od Millera i mam mówić, że jest lepszą aktorką od Gajosa?
Ty cymbale, Gajos to aktor, a Miller to popierdółka jest. Jak śmiesz w ogóle walić takimi porównaniami, co?
Gajos zagrał w kilku filmach, tak? Miller choćby chciał i srał, to tak obfitej filmografii, jak Gajos mieć nie będzie...
To Miller nie zagrał w żadnym filmie (bo gniotów pokroju Piętna i Underworlda filmem nazwać się nie ośmielę).
Jak powiedział kolega poniżej, nie mieszaj z gównem imienia Gajosa, bo tylko się ośmieszasz, ciole.
Spójrzcie na opis, na jego profilu... Jak można w ogóle stawiać Millera w jednym rzędzie z Brando i Nicholsonem, co?
Prawde mowiac, niewielka sztuką byloby zagrac lepiej od Millera...
a tak wogole to Ja pewnie nie zagral w zadnym filmie/serialu. baletnica w masarni tez za duzo nie zdziala
Hehe przyrównywać Gajosa do Millera. Miller może Gajosowi buty czyścić! Teraz należy tylko czekać na zmasowany atak jego fanek!
Tak myślałem...wogóle to chciałbym tylko wiedzieć co chcecie uzyskać pisząc na forum takie rzeczy o Wentworcie. A z Gajosem to mi chodziło o to ,że ma znacznie mniej fanów i mniej osób lubi jego grę. Zresztą nie będę się o Wentwortha spierał bo przed chwilą obejrzałem Confesion czy jakoś tak i całkiem nieźle zagrał choć film głupi ,ale ja wiem swoje i ,,Ja,, także.Jedno pytanko dlaczego PINOKIO MILLER? Chyba nie załapałem Joka:).
Tak myślałem...wogóle to chciałbym tylko wiedzieć co chcecie uzyskać pisząc na forum takie rzeczy o Wentworcie. A z Gajosem to mi chodziło o to ,że ma znacznie mniej fanów i mniej osób lubi jego grę. Zresztą nie będę się o Wentwortha spierał bo przed chwilą obejrzałem Confesion czy jakoś tak i całkiem nieźle zagrał choć film głupi ,ale ja wiem swoje i ,,Ja,, także.Jedno pytanko dlaczego PINOKIO MILLER? Chyba nie załapałem Joka:).
Zresztą nie dziwię się ,że taka dziewczyna, kobieta jak ty nie lubi Skazanego... nie wytłumaczę nawet dlaczego.:)
ja tam osobiście nic nie chce uzyskać, ale wyrażam opinię, że to słaby aktor. Po drugie to nie joke, że Miller to pinokio, ale zwykły fakt, a co do fanów nie liczy się ilość ale jakość.
CZESIU,
NIE MUSISZ SIĘ POWTARZAĆ, BO NA TYM FORUM JEST TYLE TAKICH TEMATÓW, ŻE ZNAM JE PRAWIE NA PAMIĘĆ...NIE JESTEŚ ODMIEŃCEM W TYCH SPRAWACH, DLATEGO JAK CHCESZ SOBIE POPISAĆ Z INNYMI TO WYMYŚL JAKIŚ NOWY TEMAT, KTÓREGO JESZCZE NIE BYŁO...
No, ale jeśli już chodzi o grę Millera to może nie jest jakimś fenomenem...tak jak "Ja" naprzykład, ale do roli Scofield'a pasuje jak nikt inny na świecie...no chyba, że masz lepszą propozycje, nie tylko pod względem talentu aktorskiego, ale też wyglądu( nie chodzi mi o urodę).