Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 788 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Jak wiadomo dzisiaj (czyli 2 czerwca) Wentworth Miller obchodzi swoje urodziny! :D W tym roku są to jego 34 (choć wcale nie wygląda na tyle... :D) Z tej okazji chciałabym życzyć mu wszystkiego najlepszego i dalszej wspanialej gry w filmach (a w szczególności w Prison Break:D). Wszyscy ktorzy chcieliby sie do zyczeń dołączyć proszę się wpisywac ponizej... :]
Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Wentworth !!! :*
Pozdrawiam :)

StarFish

No to powiedzmy, że ja się dołączam. A PB to przecież serial. Ale to szczegół ;) Od kogo się dowiedziałaś o urodzinach? Pozdro!

StarFish

Sorry za te "filmy" ale chodziło mi o ogólnie grę w filmach ;) Ale chyba wszyscy wiedzą że Prison Break to serial a nie film... ;] Jednak przepraszam ze te nieścisłości z mojej strony ;)
O urodzinkach dowiedziałam się klikając na jego osobę i tam pojawiaja się jego dane (imie, nazwisko, miejsce urodzenia i data) :] I muszę przyznac że już od dłuższego czasu czekalam na ten dzień :D Tylko szkoda że nie mogłam mu wysłas kartki bo nie mam jego adresu... :( Hm... nastepną okazje będe miałą dopiero za rok a więc do tego czasu postaram się coś poszperać... ;) A może ktos chciałby mi pomóc...? :D

StarFish

Teraz nawiąze do czegoś innego... a mianowicie do zdjęcia Wentworth'a :D Musze przyznac że te zdjęcie jest o wiele bardziej... śliczne i cudowne niz poprzednie... :D Dzięki! Przynajmniej na tym zdjęciu jest bardziej podobny jak w Prison Break... :D Kurcze, ale z niego przystojniak! :D

StarFish

Teraz nawiąze do czegoś innego... a mianowicie do zdjęcia Wentworth'a :D Musze przyznac że te zdjęcie jest o wiele bardziej... śliczne i cudowne niz poprzednie... :D Dzięki! Przynajmniej na tym zdjęciu jest bardziej podobny jak w Prison Break... :D Kurcze, ale z niego przystojniak! :D