Przekonajcie mnie do wenta! udowodnijcie mi że jest na prawdę dobrym aktorem... GTW dostało ode mnie inne wyzwanie.. na forum PB
Uzi, specjalnie dla Ciebie, moją opowiazdkę zamieszczam tutaj, chociaż bardziej pasowałaby do tematu "Dzień Dobry":)
Właśnie wróciłam ze ślizgawki, bo u mnie zupełnie niespodziewanie (bo kto by przypuszczał, że w styczniu tak się stanie?!)spadła tona śniegu!:P Jeszcze mam mokre włosy- było super, jak za starych dobrych czasów!:P
A wiesz jak fajnie jest się wytarzać w takim świeżym śniegu?!:P Polecam, świetna zabawa:P
Dzięki, buźka!:*
fajnie jest zrobić orła na śniegu albo orła fikającego kozła (to dopiero sztuka co?:)
obecnie nie znamy żadnych granic:), w Walii postawiono znak zakazu połowu ryb nad jakimś tam jeziorem w językach, zgadnijcie - ang. i polskim, po walijsku nie napisano:) - szumu się narobiło bo Walijczycy zaczęli z tego powodu protestować,
jestem coraz bardziej dumny z bycia Polakiem;)
Swoją drogą dziwne, że napisali po angielsku, a po walijsku to już nie, prawda? Całkiem zastanawiające.
No bo jakby się jakiś polak znalazł akurat nad jeziorem, to nie zauważywszy zakazu w ojczystym języku mógłby wszystkie rybki wyłowić :) A tak proszę-od razu przykuwa uwagę!
Gorzej, mój znajomy siedzi obecnie w Walii i chce stamtąd wyjechać bo... za dużo tam jest Polaków:/
Nic, nic - tak sobie tylko głośno myślę, czy raczej "przelewam myśli na klawiaturę". Chyba nie masz nic przeciwko?
Sam też nie chodzę. I to bynajmniej nie jest przejaw braku wiary w Boga. Po prostu kościół katolicki i Bóg to dla mnie dwie dosyć różne sprawy.
jak Niebo a Ziemia;)
Naczytałem się kiedyś Faktów i Mitów:), poznałem historię KK, posłuchałem księży i ... też nie chodzę:/
Ja też nie zasuwam do kościoła, w przeciwieństwie do nie których, co to łażą czy piątek, czy niedziela, czy pada deszcz czy słońce świeci.
Adaś, od Świąt mam dziwne wrażenie, że już mnie nie lubisz, tylko jeszcze nie wiem, za co?!:P Przypomniałeś sobie, że Cię skrzywdziłam w poprzednim życiu?!:P
Fakt, dziwne wrażenie, zważywszy na to, że nie ma chyba osoby, która by Cię nie lubiła... @Mimsie - Ciebie nie da się nie lubić.;-)
Wiesz, to jest taki mój sposób ukazywania mojej sympatii - kto się czubi, ten się lubi i ... takie tam.;-)
Tylko znów awatar niewyraźny. Moim skromnym zdaniem pierwszy awatar i nick był najlepszy, tzn Emc2. Jakoś tak lepszy imidż miałeś.
Widzę, że zrobił się tótaj bez sęsowny oFFtopic a pżeciesz Don Michaś czeka na odpowiedź! Argómenty przemawiające za grą łencika:
-Ma ładne oczy
-nie patży się w kamerę
-jest słit zwłażcza gdy mrószy oczka i marżczy czułko
-gra w najpopólarniejszym serialu XXI wieku
- w popcornie często dołanczają plakaty z jego podobizną
-ma złotego globa :P
-i robi wspaniałą mine gdy zabija, smieje sie, placze itp
PS.Trzeci sezon się zaczoł, a ja zapomniałam bronić mojego bochatera :P
Jeśli to jest prowokacja, to mizerna... Jeśli to nie jest prowokacja, to pozostawię to bez komentarza...
Ależ ja się tylko przywitałam xD Na reszcie ferie xD 2 tygodnie na walke z moimi koFFanymi koleżankami :)
"-gra w najpopólarniejszym serialu XXI wieku
- w popcornie często dołanczają plakaty z jego podobizną"
Jeżeli to mają być wyznaczniki talentu aktorskiego, to dlaczego Złotych Globów nie podostawali jeszcze aktorz High School Musical, bo wszędzie pełno jest ich plakatów. Ale tak już jest, że pisma dla nastolatków robią dzieciakom wodę z mózgów.
Jedna rola nawet dobra nie znaczy od razu, że ktoś ma talent, a Miller nie ma w cale imponującej filmografii.
hmm każdy ma inny gust i jeśli tobie się on nie podoba i nie widzisz niczego fajnego w jego grze to nie ma co cie przekonywac. Innym sie podoba a innym nie. Mi sie bardzo podoba jego gra, on ma to cos :)
Wentyyyyyyyyyyyyylek! Oh mój Wentylusiuuuu!!!!!!!!!!
Boshe jaki ty jestes sweeeetaśny! A ci co cię nie lubią to głooopki jakieś! Loffffffffam cię! Wrrrrrrrrrrr... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Twoje oczęta powalają mnie na podłogę, och jak ja cię ówielbiaaam!
A ostatnio zrobiłem się też "Fanką dżonego Deppa". Oj Dżoni, Kofffany Dżoni!