Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Przekonajcie mnie do wenta! udowodnijcie mi że jest na prawdę dobrym aktorem... GTW dostało ode mnie inne wyzwanie.. na forum PB

Don_Michas

Jest dobrym aktorem ponieważ ma dobrą prezencję, ładną twarz i bardzo dobrze gra w Prison Break'u.

Uzi

I jest sweeeet!

Witeczek

Uzi, specjalnie dla Ciebie, moją opowiazdkę zamieszczam tutaj, chociaż bardziej pasowałaby do tematu "Dzień Dobry":)
Właśnie wróciłam ze ślizgawki, bo u mnie zupełnie niespodziewanie (bo kto by przypuszczał, że w styczniu tak się stanie?!)spadła tona śniegu!:P Jeszcze mam mokre włosy- było super, jak za starych dobrych czasów!:P

Mims

Nie wierzę!;P
Nie dziwię się, że wszyscy Cię tak lubią. Bo Ty fajna jesteś:-)
Pozdrawiam.

Uzi

A wiesz jak fajnie jest się wytarzać w takim świeżym śniegu?!:P Polecam, świetna zabawa:P
Dzięki, buźka!:*

użytkownik usunięty
Mims

fajnie jest zrobić orła na śniegu albo orła fikającego kozła (to dopiero sztuka co?:)

Orzeł na śniegu, to jest to!:)

Mims

Czy my - Polacy - znamy w ogóle jakieś granice patriotyzmu?;-)

użytkownik usunięty
_Ja_

obecnie nie znamy żadnych granic:), w Walii postawiono znak zakazu połowu ryb nad jakimś tam jeziorem w językach, zgadnijcie - ang. i polskim, po walijsku nie napisano:) - szumu się narobiło bo Walijczycy zaczęli z tego powodu protestować,
jestem coraz bardziej dumny z bycia Polakiem;)

Swoją drogą dziwne, że napisali po angielsku, a po walijsku to już nie, prawda? Całkiem zastanawiające.

_Ja_

Bardzo popularny język. Posługuje się nim aż pół miliona osób na świecie. Było trzeba napisać.

_Ja_

Ja bym się raczej zastanawiała, dlaczego napisali po polsku?!:P Chyba kiepską tam mamy opinię!:]

Mims

No bo jakby się jakiś polak znalazł akurat nad jeziorem, to nie zauważywszy zakazu w ojczystym języku mógłby wszystkie rybki wyłowić :) A tak proszę-od razu przykuwa uwagę!

użytkownik usunięty
Mims

Gorzej, mój znajomy siedzi obecnie w Walii i chce stamtąd wyjechać bo... za dużo tam jest Polaków:/

Tak jak w Irladii i Norwegii:]

Mims

@Mimsik, ja się wcale nie czepiam literówek, wiesz?

_Ja_

O Jezu-Jezu wiem!:P Za późno zauważyłam:P
:P

Mims

Ty chyba naprawdę masz jakiś problem z tym kościołem...

_Ja_

Ale o co Ci chodzi?:)

Mims

Nic, nic - tak sobie tylko głośno myślę, czy raczej "przelewam myśli na klawiaturę". Chyba nie masz nic przeciwko?

_Ja_

W tym wieku większość ma problem z kościołem. Jeszcze jak się trafi jakiś głupi ksiądz...

użytkownik usunięty
Uzi

w tym Wieku, czy wieku??:)

Uzi

W tym wieku? Tobie to chyba naprawdę @Uzi życie nie jest miłe...

_Ja_

W tym młodym wieku*

Uzi

Sam też nie chodzę. I to bynajmniej nie jest przejaw braku wiary w Boga. Po prostu kościół katolicki i Bóg to dla mnie dwie dosyć różne sprawy.

użytkownik usunięty
_Ja_

jak Niebo a Ziemia;)

Naczytałem się kiedyś Faktów i Mitów:), poznałem historię KK, posłuchałem księży i ... też nie chodzę:/

Ja też nie zasuwam do kościoła, w przeciwieństwie do nie których, co to łażą czy piątek, czy niedziela, czy pada deszcz czy słońce świeci.

Witeczek

Ja chodzę do Kościoła, jeno w niektórych kwestiach mam odmienne zdanie.

_Ja_

Dokładnie.

_Ja_

Adaś, od Świąt mam dziwne wrażenie, że już mnie nie lubisz, tylko jeszcze nie wiem, za co?!:P Przypomniałeś sobie, że Cię skrzywdziłam w poprzednim życiu?!:P

Mims

Fakt, dziwne wrażenie, zważywszy na to, że nie ma chyba osoby, która by Cię nie lubiła... @Mimsie - Ciebie nie da się nie lubić.;-)

_Ja_

No to co się czepiasz?!:P Znajdź sobie innego "łosia"!:P

Mims

Wiesz, to jest taki mój sposób ukazywania mojej sympatii - kto się czubi, ten się lubi i ... takie tam.;-)

_Ja_

Mmmhhhmm;)

Don_Michas

Emce, sowo, yarku, czemu tak często zmieniasz te nicki?

Uzi

Ja już się zgubiłam:)

użytkownik usunięty
Uzi

i'm working on it:)

Tak jest całkiem nieźle;)

Mims

Tylko znów awatar niewyraźny. Moim skromnym zdaniem pierwszy awatar i nick był najlepszy, tzn Emc2. Jakoś tak lepszy imidż miałeś.

Uzi

Pierwszy nick Yarka5tys, to był Yarek5000, o ile pamiętam, więc chyba wraca chłopak do korzeni.

_Ja_

Ej no chłopaki, nie zostawiajcie mnie tu samej!:P

użytkownik usunięty
Mims

przecież Ci napisałem że nigdy nie jesteś sama:):)

A czytałeś to, co ja Ci na to odpisałam?:P Ale dzięki:)

Mims

Widzę, że zrobił się tótaj bez sęsowny oFFtopic a pżeciesz Don Michaś czeka na odpowiedź! Argómenty przemawiające za grą łencika:
-Ma ładne oczy
-nie patży się w kamerę
-jest słit zwłażcza gdy mrószy oczka i marżczy czułko
-gra w najpopólarniejszym serialu XXI wieku
- w popcornie często dołanczają plakaty z jego podobizną
-ma złotego globa :P
-i robi wspaniałą mine gdy zabija, smieje sie, placze itp
PS.Trzeci sezon się zaczoł, a ja zapomniałam bronić mojego bochatera :P

Mona

Jeśli to jest prowokacja, to mizerna... Jeśli to nie jest prowokacja, to pozostawię to bez komentarza...

Witeczek

Ależ ja się tylko przywitałam xD Na reszcie ferie xD 2 tygodnie na walke z moimi koFFanymi koleżankami :)

Mona

"-gra w najpopólarniejszym serialu XXI wieku
- w popcornie często dołanczają plakaty z jego podobizną"

Jeżeli to mają być wyznaczniki talentu aktorskiego, to dlaczego Złotych Globów nie podostawali jeszcze aktorz High School Musical, bo wszędzie pełno jest ich plakatów. Ale tak już jest, że pisma dla nastolatków robią dzieciakom wodę z mózgów.
Jedna rola nawet dobra nie znaczy od razu, że ktoś ma talent, a Miller nie ma w cale imponującej filmografii.

Don_Michas

hmm każdy ma inny gust i jeśli tobie się on nie podoba i nie widzisz niczego fajnego w jego grze to nie ma co cie przekonywac. Innym sie podoba a innym nie. Mi sie bardzo podoba jego gra, on ma to cos :)

millcia

Wentyyyyyyyyyyyyylek! Oh mój Wentylusiuuuu!!!!!!!!!!

Boshe jaki ty jestes sweeeetaśny! A ci co cię nie lubią to głooopki jakieś! Loffffffffam cię! Wrrrrrrrrrrr... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Twoje oczęta powalają mnie na podłogę, och jak ja cię ówielbiaaam!

A ostatnio zrobiłem się też "Fanką dżonego Deppa". Oj Dżoni, Kofffany Dżoni!

PeaceFreedom

kocham go :********************************************