Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Aktor może po " Skazanym na śmierć " skończyć jak Stanisław Mikulski po " Stawce większej niż życie " czyli przetłumaczę : Wentworth Miller po roli w " Skazanym..." nie znajdzie innej roli do odgrywania wszyscy będą go tylko widzieć tylko jako Michaela Scotfilda . Jestem tego pewien niemal na 100 procent

Bondman

Nie porównywałbym tych dwóch obywateli mimo wszystko...

czytaj - daleko jednak było/jest/będzie Millerowi do Mikulskiego, choć to na em i to na em.

Bondman

ale o tym że był Michaelem Scofieldem hmm też z czasem zapomną :)

i z hmm zwykłego chłopaka przez "Wielkie" aktorstwo znów stanie się szarym człowiekiem :)

to kwestia kilku lat :) chyba :D

ArteXus

Biorąc odpowiedzialnośc za moje słowa stwierdzam, iż zostanie na pewno zapomniany przez większość - jak tylko sława serialu przeminie.
Alternatywną wersją jego "kariery" mogłoby być jeszcze zatrudnienie w jakimś typowym produkcyjniaku typu "Szybcy i wściekli" czy "Armageddon" w roli zbawiciela świata/USA, wtedy przynajmniej popularność podtrzyma, ale stąd tylko krok do trafienia A klasy aktorskiej razem z takimi "tuzami" jak W. Snipes czy B. Affleck.

A co do porównywania Mikulskiego i Millera. Mimo, iż z reguły stawiam polskich aktorów niżej od zagranicznych, to w tym przypadku nijak się nie da W.M. postawić nad Hansem Klossem.

Pozdro

ArteXus

Biorąc odpowiedzialnośc za moje słowa stwierdzam, iż zostanie na pewno zapomniany przez większość - jak tylko sława serialu przeminie.
Alternatywną wersją jego "kariery" mogłoby być jeszcze zatrudnienie w jakimś typowym produkcyjniaku typu "Szybcy i wściekli" czy "Armageddon" w roli zbawiciela świata/USA, wtedy przynajmniej popularność podtrzyma, ale stąd tylko krok do trafienia do A klasy aktorskiej razem z takimi "tuzami" jak W. Snipes czy B. Affleck.

A co do porównywania Mikulskiego i Millera. Mimo, iż z reguły stawiam polskich aktorów niżej od zagranicznych, to w tym przypadku nijak się nie da W.M. postawić nad Hansem Klossem.

Pozdro

Bondman

Wiecie co, lubie Wenta, dobrze gra Scofielda, ale rowniez nie sadze zeby jego kariera potoczyla sie jakos super. Nie jest wybitnym aktorem i pewnie zostanie juz na zawsze Scofieldem- jak Maguire spidermanem albo johnny lee miller hakerem :P
pozdro