niewiem co wy chcecie od wenta przeciez on jest super ladnie wyglada swietnie gra jego gra aktorska jest na najwyzszym pozione i moglby konkurowac z tymi katorami z gornej polki. pozdrawiam
jak na 16 lat to hmm trochę Ci nie poszło :D
a tak pozatym to nrofilu masz napisane żę uwielbiasz "Skazani na Showshank", ale pisze się Shawshank :)
taka droba uwaga :)
to zadna prowokacja poprostu lubiem wenta to moj ulubiony aktor a na stronce poprawilam juz skazanyc na shawshank
to popraw jeszcze jedno słowo
pisze się taKże a nie taGże :)
jak na 16 lat to kawał przygłupa z Ciebie :)
Szanowna osobo kochające Wentyla :)
nie podniecaj się tak bo Ci jeszcze coś pęknie :)
a tak poza tym to jestem osobnikiem płci męskiej :)
dwa Twojej informacji, takie kółeczko z strzałeczką do góry przy nicku to znak przynależności do rasy męskiej :)
a taki inny czyli kółeczko z krzyżykiem skierowanym w dół to znak kobiet :)
jasne :)
jak na 16 lat to krucho :)
:) Wiem że lubicie ale jest to niepotrzebne zaśmiecanie filmwebu. Przydałaby się akcja "sprzątanie filmwebu" :)
Ale my nie zaśmiecamy zbytnio forum :)
zaśmiecanie forum byłoby jakby każda nasza odpowiedź była w osobnym temacie:)
Ci co zakładają bzdurne posty zaśmiecają forum ,
a my tylko dyskutujemy :)
Najśmieszniejsze na tym forum jest to, że każdy temat o Wenflonie, czy zaczynany przez fanów czy przeciwników, zawsze przeradza się w pogadankę na zupełnie inny temat:P
Tak było kiedyś. Od jakiegoś czasu forum Wentusia to syf. Zaglądam z przyzwyczajenia, ale pewnie niedługo przestanę.
Heh, dzięki. :)
Ale szczerze - tu już nie ma o czym gadać. Temat Wentusia się wyczerpał doszczętnie, a innych jakoś nikt nie zaczyna.
Na siłe nic się nie da. Jak dla mnie to forum umarło.
No ja nie wiem właśnie co się dzieje?!:) Chyba jeszcze nie zaczęli puszczać drugiej serii w telewizorni:) Może wtedy coś się ruszy i będzie fajnie, tak jak dawniej?!:)
Kurde, jak to było wesoło, jak szaleliście tu z Ja, Bezmózgim i Marlonem!:) Wspominam to z "rozchełstaniem" w oku!:P
No, kiedyś tu było ciekawiej. A teraz, droga Mims, zostaliśmy już tylko my. :)
Z innej beczki. Oglądałem do 5. rano rozdanie Emmy. Fajne, śmieszne. Bardzo dużo reklam, poza tym mi się podobało. No i wygrywali najlepsi, albo przynajmniej niewiele od nich gorsi. A nie jak w tych innych, gównianych nagrodach, jakieś Forresty Whitakery i inne Infiltracje.
Moi najwięksi faworyci, Jerremy i Soprany, wyszli ze statuetkami. Trzymałem za nich kciuki, więc zadowolony jestem.
Za tydzień chyba będzie powtórka, jeśli nie widziałaś, to będziesz mogła nadrobić. Naprawdę warto. :)
Dokładnie:)Tym bardziej powinieneś zostać, no chyba nie zostawisz mnie samej na placu boju?!:P
Oooo, z chęcią bym sobie obglądnęła powtórkę, a jakże:) Widziałam nominacje i zapowiadało się całkiem ciekawie:)
Ej, ej, ej - ja wciąż żyję i też tu zaglądam (z przyzwyczajenia). Rzadziej, bo praca mi nie pozwala, ale jeszcze tu jestem.
Swoją drogą, widziałem drugi sezon Ekipy - trzyma poziom, a i Piven daje czadu.
Z O.C. skończyłem za to na bodajże 8 odcinku 4 sezonu. No dalej już nie zdzierżyłem, no...
Wyeksploatowane trochę to forum - cóż poradzić?
W zasadzie to kółko adoracji Wenflona jest nam już niepotrzebne!:) Mamy własne!:P Buziaczki, moi kochani koledzy!:P
Piven, o czym pisałem wyżej, dostał wczoraj Emmy za najlepszą rolę drugoplanową w serialu komediowym. Drugą z rzędu, a za rok pewnie zgarnie kolejną, bo z sezonu na sezon stale sie rozkręca.
4. sezon O.C. też oglądało mi się ciężko. Ale zobacz ostatni odcinek. Wszystkie wątki w nim zamykają, no i końcówka jest bardzo dobra. Odpowiada za niego koleś, który pisał wcześniejsze sezony, więc nie jest wcale tak tragiczny, jak pozostałe odcinki z S04.
Polskiej Ekipy nie oglądam. Polityka mnie nie interesuje, a z reklam wynika, że to czysto polityczny serial. Bleee. :)
zombie87, widać, że masz 16 lat bo masz nieźle nasrane w tym swoim łbie. Jak masz pisać takie prymitywne i mało kontruktywne wypowiedzi na moim blogu, to proszę, nic nie pisz bo robisz z siebie imbecyla. Pewnie z reszta nim jesteś.
Pozdrów swoich biednych rodziców, którzy męczą się z takim kretynem jak Ty. :)