Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

niewiem co wy chcecie od wenta przeciez on jest super ladnie wyglada swietnie gra jego gra aktorska jest na najwyzszym pozione i moglby konkurowac z tymi katorami z gornej polki. pozdrawiam

zombie87

Boże widzisz a nie grzmisz !!! Do szkółki dziecinko

baby_blue2

jak na 16 lat to hmm trochę Ci nie poszło :D

a tak pozatym to nrofilu masz napisane żę uwielbiasz "Skazani na Showshank", ale pisze się Shawshank :)
taka droba uwaga :)

ArteXus

przecie wiem jak sie nazywa moj ulubiony film winc mnie nie pouczaj
LOV FOR EVER WENT :*:*:*:*:*:*

zombie87

czyżby kolejna nieudana prowokacja ?

zombie87

to zadna prowokacja poprostu lubiem wenta to moj ulubiony aktor a na stronce poprawilam juz skazanyc na shawshank

zombie87

to popraw jeszcze jedno słowo

pisze się taKże a nie taGże :)
jak na 16 lat to kawał przygłupa z Ciebie :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
zombie87

No widzisz Kacza, zrobili z Ciebie dziewczynkę!:P

Mims

Szanowna osobo kochające Wentyla :)

nie podniecaj się tak bo Ci jeszcze coś pęknie :)
a tak poza tym to jestem osobnikiem płci męskiej :)

dwa Twojej informacji, takie kółeczko z strzałeczką do góry przy nicku to znak przynależności do rasy męskiej :)
a taki inny czyli kółeczko z krzyżykiem skierowanym w dół to znak kobiet :)

jasne :)
jak na 16 lat to krucho :)

ArteXus

tam zamiast dwa ma być dla :)
sorry za literówkę

ArteXus

Ja tam się nie gniewam!:P................

Mims

NIE KARMIĆ TROLA!!
I po co odpowiadacie na ten durny, przerobiony (dosłownie) tysiące razy temat??

Kain

Bo lubimy ??? :)

ArteXus

:) Wiem że lubicie ale jest to niepotrzebne zaśmiecanie filmwebu. Przydałaby się akcja "sprzątanie filmwebu" :)

Kain

Ale my nie zaśmiecamy zbytnio forum :)

zaśmiecanie forum byłoby jakby każda nasza odpowiedź była w osobnym temacie:)

Ci co zakładają bzdurne posty zaśmiecają forum ,
a my tylko dyskutujemy :)

ArteXus

Najśmieszniejsze na tym forum jest to, że każdy temat o Wenflonie, czy zaczynany przez fanów czy przeciwników, zawsze przeradza się w pogadankę na zupełnie inny temat:P

Mims

Tak było kiedyś. Od jakiegoś czasu forum Wentusia to syf. Zaglądam z przyzwyczajenia, ale pewnie niedługo przestanę.

Cris

Cris, nie rób nam tego!:) Bez Ciebie to dopiero będzie syf!:P

Mims

Heh, dzięki. :)
Ale szczerze - tu już nie ma o czym gadać. Temat Wentusia się wyczerpał doszczętnie, a innych jakoś nikt nie zaczyna.
Na siłe nic się nie da. Jak dla mnie to forum umarło.

Mims

Ija ija o!

Cris

No ja nie wiem właśnie co się dzieje?!:) Chyba jeszcze nie zaczęli puszczać drugiej serii w telewizorni:) Może wtedy coś się ruszy i będzie fajnie, tak jak dawniej?!:)

Mims

Kurde, jak to było wesoło, jak szaleliście tu z Ja, Bezmózgim i Marlonem!:) Wspominam to z "rozchełstaniem" w oku!:P

Mims

No, kiedyś tu było ciekawiej. A teraz, droga Mims, zostaliśmy już tylko my. :)

Z innej beczki. Oglądałem do 5. rano rozdanie Emmy. Fajne, śmieszne. Bardzo dużo reklam, poza tym mi się podobało. No i wygrywali najlepsi, albo przynajmniej niewiele od nich gorsi. A nie jak w tych innych, gównianych nagrodach, jakieś Forresty Whitakery i inne Infiltracje.
Moi najwięksi faworyci, Jerremy i Soprany, wyszli ze statuetkami. Trzymałem za nich kciuki, więc zadowolony jestem.
Za tydzień chyba będzie powtórka, jeśli nie widziałaś, to będziesz mogła nadrobić. Naprawdę warto. :)

Cris

Dokładnie:)Tym bardziej powinieneś zostać, no chyba nie zostawisz mnie samej na placu boju?!:P
Oooo, z chęcią bym sobie obglądnęła powtórkę, a jakże:) Widziałam nominacje i zapowiadało się całkiem ciekawie:)

Mims

Ej, ej, ej - ja wciąż żyję i też tu zaglądam (z przyzwyczajenia). Rzadziej, bo praca mi nie pozwala, ale jeszcze tu jestem.

Swoją drogą, widziałem drugi sezon Ekipy - trzyma poziom, a i Piven daje czadu.
Z O.C. skończyłem za to na bodajże 8 odcinku 4 sezonu. No dalej już nie zdzierżyłem, no...

Wyeksploatowane trochę to forum - cóż poradzić?

_Ja_

A - za to widziałem inną Ekipę - tą Polską by Agnieszka Holland. To dobry serial jest też.

_Ja_

O, jest i nasz Adaś!:P Fajnie!:P

Mims

Pewnie, że fajnie... Z Tobą zawsze jest fajnie.;-)

_Ja_

Dzięki!:P

Mims

W zasadzie to kółko adoracji Wenflona jest nam już niepotrzebne!:) Mamy własne!:P Buziaczki, moi kochani koledzy!:P

_Ja_

Piven, o czym pisałem wyżej, dostał wczoraj Emmy za najlepszą rolę drugoplanową w serialu komediowym. Drugą z rzędu, a za rok pewnie zgarnie kolejną, bo z sezonu na sezon stale sie rozkręca.

4. sezon O.C. też oglądało mi się ciężko. Ale zobacz ostatni odcinek. Wszystkie wątki w nim zamykają, no i końcówka jest bardzo dobra. Odpowiada za niego koleś, który pisał wcześniejsze sezony, więc nie jest wcale tak tragiczny, jak pozostałe odcinki z S04.

Polskiej Ekipy nie oglądam. Polityka mnie nie interesuje, a z reklam wynika, że to czysto polityczny serial. Bleee. :)

Cris

zombie87, widać, że masz 16 lat bo masz nieźle nasrane w tym swoim łbie. Jak masz pisać takie prymitywne i mało kontruktywne wypowiedzi na moim blogu, to proszę, nic nie pisz bo robisz z siebie imbecyla. Pewnie z reszta nim jesteś.

Pozdrów swoich biednych rodziców, którzy męczą się z takim kretynem jak Ty. :)

cameron88

Jezu ludzie przestańcie jeździć tak po tych niedocenionych życiem FANEK WENTA xDD