rozumiem wszystko...jest podobno przystojny i męski(nie oceniam bo jestem mężczyzna, gra w najpopularniejszym serialu od lat....ale...bez przesady to ze ktos jest tak popularny dzieki temu nie powinno mu dawac miejsca w rankingu przed takimi gwiazdami jak depp albo eastwood :/ opanujcie sie i skupcie drogie 13-latki!!! skupmy sie w koncu na logice i racjonalnej wartosci kreacji aktora i według tego wystawiajmy noty...niewazna jest estetyka tylko artyzm...:/
Kolego drogi wałkujemy ten temat już chyba od tygodnia i chyba nic. Możesz się spodziewać gromów pod własnym adresem (nie ode mnie, ja się z Toba zgadzam) w najbliższym czasie.
Pozdrowionka
doskonale wiem ze powienienem sie spodziewac gromow ale sytuacja jest kompletnie nielogiczna z prawdziwym duchem filmu;/
tak czy siak nie rozumiem po co powielasz temat :/ Opanuj sie człowieku. Bo za chwilę to nie będzie się nazywać filmweb tylko śmietnik:/
Niestety prawdziwy duch filmu chyba juz ulotnił się z tego forum. Sytuacja jest nielogiczna, ale niestety jest jaka jest.
Pozdrowienia.
No bo poprostu większośc osób nie czyta wcale tematów, tylko bez większego namysłu zakłąda swoje. Tu powinno się wprowadzić jakiś bardziej ruygorystyczny regulamin, zeby usuwano powilane tematy albo coś.
W tej kwestii zgadzam się z Tobą w 100%. Tylko co z tego, skoro każdy wie lepiej i robi co chce.
Pozdro.
Tak, rygorystyczny regulamin... Najpierw proponowałbym jakieś ograniczenia wiekowe, test gustu i usuwanie kont wszystkim idiotom. Nie musiałbym wtedy już czytać Twoich tekstów - byłabyś pierwsza do odstrzału - za świętokradztwo i całokształt twórczości, ot co!
o Boże jak jest burak na forum to nic go nie wypleni. :/ Zastanów się człowieku co piszesz chociaż raz. Będę ci wdzięczna. Z góry dziękuje. Niestety dla ciebie odeszło już moje rozdraznienie i nie jesteś w stanie sprowokowac mnie do kolejnej kłótni. Tak więc dla twojej świadomości nie zamierzam już więcej odpisywac na twoje głupie odzywki. Pozdrawaim i życze miłej nocki.
"Nie będę odpisywać, Nie będę odpisywać" Tiaa, obiecanki - cacanki. Obiecałaś mi już to już nieraz i niestety, ku mojej boleści, dalej raczysz mnie tą swoją grafomanią... Powinnaś zostać politykiem - oni robią tak samo. Naobiecują, naobiecują, a potem gówno z tego...
Z drugiej strony, żeby być politykiem, trzeba umieć się wypowiadać na forum.
Ale skoro Krzysiek Kononowicz potrafi, to Tobie też może się uda...
Teraz przynajmniej nie bawiłaś się już w udawanie dorosłej dziewczynki i skleciłaś kilka prostych, pojedynczych zdań... Chwali Ci się...
Pozdrawiam...
oj, a ja myślę sobie, że nie ma nad czym rozpaczać. fakt, że grubą przesadą jest to, by wałkowany nieszczęsny WM nagle stawał się aktorem wszechczasów, ale drogi panie Freeq Show - może być pan pewien, że rozemocjonowane jego fanki za kilka tygodni znajdą nowego bożyszcze. a Depp i Eastwood jak byli, tak będą. pozdrawiam ciepło. :]
ludzie nie kierujcie sie tym rankingiem bo to nie ma sensu. wiadomo że tam gdzie głosuje całe społeczeństwo a nie ludzie którzy się znają na filmie i obejrzeli w życiu dużo dobrych rzeczy , dużo lepszych od śmiesznego serialu PB, to taki ranking będzie tak wyglądał.
Z kilka lat te nastoletnie dziewczyny dojrzeją i same będą się śmiać z tego kto był ich idolem.
Slyy, ja nie przejmuje się tym rankingiem, ino tym plebsem, co tu zagląda...
Weź my sobie takie ferrari - spójrz, jak oceniała aktorów - to już po prostu żal dupę ściska. Ta dziewczyna po prostu bluźni i nie wie, co czyni...
Powiedz mi, jak tu się nie przejmować?
czemu filmweb jest dozwolony bez ograniczen;((((((((((
powinno sie przykładac legitymacje do monitora i jak sie jest młodszym niz z 91 no 92 roku to nie ma wstepu xD xD
bosze;D
teraz jest na fali to jest wysoko. jak juz cala sprawa z prison breakiem przycichnie to spanie. przeciez na filmwebie zawsze tak jest.
tesh się zgadzam z tobą mimo iż jest moim idolem xD ale na pewno twoim pościkiem nikt nie zmieni zdania ;)) tylko kolejne zaśmiecenie, wesh takich tematów jest z 1222 ;))po co nam nowy ? to tak jak z Paris Hilton społeczność podzieliła się na dwie częsci --> kochamy paris hilton <--- ii ---> wyzywamy ją od najgorszych <--- ssam looknij ;)) i po co ta wojna ?? nie wiem xD i tak nikt zdania nie zmieni więc sorry ;)
Zawsze trzeba mieć nadzieję, że ktoś pod wpływem innej opinii zmieni błędne, częściowo błędne zdanie. Nie ukrywajmy, że jest dosyć trochę fanek Łentłorta, które nie patrzą na jakiego walory aktorskie, a tylko na jego aparycję oraz na serial, w którym gra (często-gęsto w sposób wyidealizowany jak cholera). Ja raczej przybliżyłbym się do opinii Lalu oraz, aczkolwiek nie do końca, "Ja".
Co do Paris Hilton...Hmm...Nie mogę mieć o niej dobrego zdania, sorry. Patrząc na jej zdolności aktorskie, eh.., żałość bierze; niezapomniana kreacja w Domie woskowych ciał. Zachowanie publiczne - jakoś nie widzę w niej swego autorytetu, ba, nie polecałbym, żeby była kogokolwiek. I dodatkowo imho nie jest wcale jakoś przesadnie ładna, raczej neutralna. Szczerze, to nie widziałem jej bez kilograma makijażu, a może i było to moje szczęście. Podsumowując, nie mogę jej kochać:) Sry za post w nieodpowiednim temacie, ale cóż, nie mogłem zostać obojętny...
Do Lalu: "wałkujemy ten temat już chyba od tygodnia i chyba nic." I nic nie będzie. Nadal będą nastolatki hołubiące swojego Wentwortha, a puszczanie iskier w ich kierunku nic nie da. One się mnożą moja droga i to w zastraszającym tempie. Szkoda tylko, że na Filmweb ta plaga też dotarła. Ja wierzę, że to kiedyś minie.
Ja wymagam od takich osób (bo prawda jest taka, że nie wszystkie nastolatki takie są), żeby nie zaglądały na tą stronę...
a czemu mają nie zaglądać , to strona nie tylko dla koneserów kina.
Jest demokracja. Najgorsi są Trolle i tego zjawiska nienawidzę. Natomiast nastolatka która broni swojego idola który nie jest nikim wielkim - nie widzę w tym nic złego.
Ja też nie widzę nic złego w tym, że fan broni swojego idola. Taki jest fan i po to jest idol. Tylko dlaczego osoby pokroju martusi czy ferrarii w każdej dyskusji, która toczy w sprawie umiejętności aktorskich Millera próbuje zakończyć dyskusję następującymi słowami "jak Ci sie nie podoba to nie oglądaj, a w ogóle to idź obrażać kogoś innego"? Dla mnie forum jest do dyskusji, nie mam nic przeciwko komuś kto go bedzie bronił. Ja sama Millera starałam się bronić przed "Ja". Jakoś "Ja" mnie jeszcze nie sponiewierał.
Pozdro...
wiesz być może całe ognisko zapalne powstało w innym temacie, ale z tego co ja widzę to w tym temacie 'Ja' obraził pierwszy 'ferrari'.
Nie to żebym bronił ferrari a najeżdżał na 'Ja'. Ja po prostu nie rozumiem jaki sens mają takie wzajemne obrzucanie się błotem.
Wzajemnego obrzucania się błotem ja równiez nie rozumiem. Rzeczywiście temat zaczął się gdzie indziej, niestety cała nasza dyskusja w tym argumenty za i przeciw Millerowi zostały skasowane. Obydwoje z "Ja" nie mamy zamiaru produkować się w tym temacie ponownie (chodzi o bardzo obszerne wypowiedzi potwierdzające nasze tezy), bo już wiemy, że i tak ze strony nawiedzonych nastolatek tekst bedzie taki jak przytoczyłam poprzednio. Zero dyskusji.
Pozdro...
no przeczytałem tamten temat i faktycznie przyznaje, że ferrari poraża bezmyślnością i brakiem argumentacji. ale czy dobra drogą jest użeranie się z kimś takim? szkoda energii.
Nie jest, dlatego też kończę produkować się na tym forum. Pośmiałem się trochę, ale już mi się nie chcę...
Pozdro...
zasadniczo bezsensowna zgodnie z waszymi słowami jest próba edukacji nastolatek w kierunku logicznej oceny dzieła czy aktora... jednakże wydaje mi sie osobiscie ze bez edukacji ta sytuacja moze trwac w nieskonczonosc a nastolatki mając mniej lub bardziej wypaczone argumenty, beda wciaz niszczyc prawdziwy wyraz i rzeczywistą wartosc X Muzy. trudno tu moim zdaniem o jakis element rozwiazania- po prostu ta traumatyczna sytuacja jest w logiczny sposób zwiazana z kazda kasowa znana produkcja i jakiekolwiek intelektualne dywagacje prawdziwych i przede wszystkim rzetelnych kinomanow na nic sie tutaj nie zdaja. pozdrawiam wszystkich filmwebowiczów potrafiacych ocenic prawdziwa wartosc pana Wentwortha M. i jemu podobnych pseudogwiazdeczek:P
Zgadzam sie co do twojej wypowiedzi niemalże całkowicie. Moje ale dotyczy "wypaczonych argumentów", aby argument był wypaczony musi w ogóle zaistnieć. Takiej sytuacji niestety nie stwierdzono.
Pozdro...
masz racje... moj blad polega na tym ze za bardzo wierze w racjonalnosc niektorych osob...jednakze jesli sytuacja dotyczy nastolatek piszczacych na mysl o panu M. to o jakiejkolwiek argumentacji nie moze byc oczywiscie mowy... pozdrawiam
z kim ty chcesz dyskutować? z dziećmi które zakładają sobie drugie konto tylko po to by podwyższyć notę ulubionemu serialowi, a moze z dziewczynkami, które sympatyków PB nazywają pseudo fanami, ponieważ oglądają serial w Polsacie a nie pirackie wersje.
nie wiem po co zakladanie ciagle te denne tematy typu jestescie zalosni albo inne z podtekstami do Hot lasek ktore daja 10:> Forum na FB Millera jest chyba przeznaczona do innych rzeczy na jego temat a nie jakies klotnie :>
przyznam sie sama dalam dla Millera 10 ale to z tego powodu ze i tak nie obchodzi mnie notowanie top 100. Nie jest prawdziwe bo uznani aktorzy sa na niskim miejscu a chwilowe gwiazdeczki siedzia w czolowce :>
Zakonczcie juz te konwersacje bo i tak nic z tym nie zrobicie :> a po co marnowac czas jak mozna o czym innym pisac. Ja wchodzac na strone Millera chce widziec jakies ciekawostki albo cos co moze interesowac a nie klotnie ;]
pozdro