Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 835 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Jakich aktorow poza Millerem lubicie i cenicie ?? zadaje to pytanie bo obserwuje tego hm.... aktora od jakiegos czasu i nie moge sie nadziwic co wy w nim widzicie.Chce po prostu dowiedziec sie czy macie jakiekolwiek pojecie o jakosci gry aktorskiej.
Przeciez ten facet ma maksymalnie ograniczony wachlarz umiejetnosci ; cos takiego jak wszechstronnosc(cecha ktora najbardziej cenie u aktorow)czyli zmiana wygladu,akcentu,sposobu poruszania sie to dla niego czysta abstrakcja.Ten koles ma zero charyzmy i tego czegos co pozwala widzowi uwierzyc w autentycznosc granej postaci.
Zobaczcie chocby ten wywiadhttp://www.youtube.com/watch?v=_I2pCcsq93A&NR
zachowuje sie w nim IDENTYCZNIE jak w Prison Break : ten sam wyraz twarzy,to samo spojrzenie,ten sam sposob mowienia. Kiedy w koncu uswiadomicie sobie ze on po za wygladem nie ma nic do zaoferowania !
Za pare lat jak dorosniecie i wyrobicie sobie(mam nadzieje) gust to bedziecie sie wstydzic ze bylyscie fankami kogos takiego

Luck_6

A ja mam za to pytanie do ciebie: Po co zakładasz kolejny powtarzający się temat? :/ Czy nie można było tego napisać w którymś z istniejących już tematów? :/

Luck_6

Ja nigdy nie będe wstydzić sie że mi sie podoba... Według mnie on jest najładniejszym chłopakiem na świecie... A raczej mężczyzną... I to że nie podoba sie tobie nie znaczy że nam też odrazu musi sie nie podobać... Ma bardzo dużo fanek i jest przystojny!! A to żę wygląda tak samo jak w Prison Break to dobrze bo w filmie wygląda bosko XD

Luck_6

Ja nie cenie Millera. Cenie za to Marlona Brando, Jacka Nicholsona, Humphrey Bogarta, Charliego Chaplina, Anthony'ego Hopkinsa, Jamesa Coburna, Steve Mcqueena itd... Dziwny jestem, co?;-) Wszyscy powinni przecież kochać Wentusia... Powinienem walić gruchę na jego widok...

_Ja_

o Boże!!! Ania co ty wygadujesz ??? Tu chodzi o jego zdolności jako aktora, a nie o wygląd. Jeszcze parę takich postów, a zacznę się nie dziwić "Ja", ze ma taką awersję do Wenta i jego fanów.