każdy ma swoj gust ale mamy tu mowic o wencie:P wiec ja uważam ze jest całkiem całkiem i z wyglądu <bo jest przystojny;pp> i ze swojego grania:) widomo że porownywanie go do np. brando byłoby grzechem, ale zawsze trzeba dać mu szanse;) a pozatym z tego wenta w wywiadach całkiem fajny facet;)
pozdro:*:*
A co ma piernik do wiatraka?( co ma uroda aktora do jego talentu aktorskiego?)To może mi jeszcze powiesz ,że np Joe Pesci i Dany de Vito nie są utalentowani bo nie są przystojni???? A co do Leo..to mam zupełnie inne zdanie : On nie dość że jest przystojny to jeszcze jest bardzo utalentowany i świetnie gra....
No z tym się zgodze że porównywanie go do Brando, to tak jakby któregoś z Mroczków przyrównywać do Witolda Pyrkosza( a wiadomo że to grzech) :)
Hymm a co tu dużo mówić o aktorze który wystapił w jednym sensownym filmie(serialu)...ja rozumiem gdyby on chociaz miał z połowe taka filmografie jak Leo... ale jeszcze na straty tegoż Wenta spisać nie można, może wreszcie gdzies dorwie się do jakiejś porządnej roli ...to sie zobaczy....
Pozdro!