Went jest przystojny i kropka :) mozecie pisac co chcecie i tak kazdy ma w dupieee wasze opienie a szczegolnie on ...nawet nie nie dowie ze istnieja tacy ludzie wiec po co tak szczekac
Ja w obronie numerków:): Nie zawsze pojawiają się one z "winy" uzytkownikow. W moim przypadku po prostu ktoś już wcześniej wymyslił sonie takiego nicka, wiec "operator" zaproponował mi doczepienie nr, jako że z przyczyn sentymentalnych nie chciałam z niego zrezygnować. Mnie też to wnerwia, ale trudno lajf is brutal, ful problemas end samtajms kopas w dupas! Pozdrawiam "ponumerowanych";)
a próbowałaś warianty: *mims* ; "mims" mims_ ; _mims lub podobne? Nie mówię, że Ci nie do twarzy z tymi cyferkami ;):P
Oj Bezmuzgi cepiasz się;p Chociaż, ta pierwsza opcja w tych gwiazdkach była fajna, ze też na to nie wpadłam!?;)
Też tak myslałem, ale pewien nie byłem :) Nadal w sumie do końca nie jestem - za dużo siedzę w necie ;) Ale i tak, i tak ładnie wygląda według mnie :P
też tak myslę! Ważniejszy jest sens wypowiedzi, co tam ortografy;P[w tym miejscu chcialabym bardzo serdecznie pozdrowić moją ULUBIONĄ panią od polskiego z LO, której z pewnością otwierałby się scyzoryk w kieszeni gdyby to przeczytała;P]
No "ortografy" tolerowane, byle rzadko, a nie wzorem dzieci neo - ani jeden wyraz normalny. Ale i tak, najlepsze są te co piszą jednym ciągiem, skrótami, robią do tego błedy i nawet zdania im się nie chce zacząć wielką literą, nie mówiąc o polskich znakach - takich na tej stronie pełno :P
Może, wzorem innych tematów tutaj, pogadamy na tematy okołofilmowe... jakieś ostatnio obejrzane ciekawe filmy? :P
"Apropo" wcześniejszej dyskusji: dzisiejszego wieczoru zamierzam zmierzyć się z Pachnidłem. Chyba nie będzie tak źle, bo mniej-wiecej wiem czego się spodziewać:) Poza tym staram się nie uprzedzać do zadnego filmu póki sama go nie zobaczę:)
Ja jeszcze też przed degustacją dzieła owego, ale książkę też mi polecano... A coś z rzeczy już obejrzanych? :)
Do książki też się przymierzam bo ma ją moja współlokatorka, ale niestety jest kolejka:)W tej chwili wyleciały mi z głowy wszystkie filmy, które ostatnio oglądałam, no bo pogadanka o "Dziewczynie z Alabamy" chyba Cię nie zainteresuje:p
Ależ ja bardzo lubię komedie romantyczne :P Tylko akurat tej nie widziałem :P
Z ostatnio obejrzanych bardzo mi się podobało "Orbitowanie bez cukru" z Winoną Ryder i Ethanem Hawke :)
"Orbitowanie..." uwielbiam bezapelacyjnie!!!:)Świetny film, świetni aktorzy. W domu mam go na VHS[ Bosze naprawdę jestem stara!]i zapuszczam sobie jak tylko mam czas!:)
Co ty chcesz od VHS-ów? :P Sam mam w domu kolekcję :P Połowę nagrywałem osobiście (w tym nakręcone przeze mnie filmy). Noooo, "Orbitowanie..." to kawał dobrej aktorskiej roboty. Nawet pasuje tu ten niezdarny jak zawsze Ben Stiller :)
Wszystko było na swoim miejscu, nie zmieniłabym niczego:)Hmmm, jakim cudem na tak mądrych studiach {szczerze!)znalazłeś czas, żeby jeszcze krecić filmy?
Na studiach raczej nie za wiele tworzyłem (nie tylko filmami się zajmuję - typowy grafoman) :P Starałem się przed i po :P
No cóż - te, które stworzyłem, dostępne są tylko od ręki na VHS-ach, obecnie przygotowuję coś porządniejszego - może wrzucę do netu...
mam nadzieję, że jak już ukończysz dzieło [trzymam kciuki:)]dasz namiary gdzie będzie można je zobaczyć:)
widze bracie brata:)
też nagrywałem w spółkę z kumplami filmy, całe dwa ale zawsze coś
niesamowita zabawa a przy tym i nauczyć się czegoś można...:)
popieram. totalna przecietnosc. Do konca pierwszej serii sobie radzil ale potem zaczeli lansowac to durne spojrzenie "z rozkminka i sarkastycznym usmiechem". co tu duzo mowic. nic szczegolnego.
spokojnie ludzie. ja juz wole jego niz dicaprio ;p a co zeby byc swietnym aktorem trzeba grac w megaprodukcjach ? szczerze to lepiej grac w takich filmach a nie cos w stylu Aleksandra i znosic taka porazke eh. Lubie go bo gra w przecietnych filmach i nie jest jak inni ze dla slawy zrobia wszystko
Leo moze i tez swego czasu taki byl ale nie jest zlym aktorem. Ja osobiscie uwazam ze Went nie gra w megaprodukcjach bo nikt go nie chce zaangazowac. Jak dla mnie bardzo jednolity aktor - nadaje sie tylko do jednego typu rol i w dodatku przecietnie gra.
Bezmuzgi wes sie uspokuj bo zapomnisz alfabetu..i jak bedziesz wtedy pisał te beznadziejne komętatrze!!!!!!!!!!
Aleś mi doszczekała.... Zapewne wyczytałaś tę ripostę w kąciku doskonałych, młodzieżowych odzywek w ostatnim "Bravo"... Bez komentarza, dzieci neostrady są wszędzie :)
myslisz ze jestes fajny pff załosny..... dzieckiem jestes Ty sadzac po Twoich płytkich wypowiedziach obrazajacych innych a bravo to Twoja gazeta.nie oceniaj innych swoją miarą bo jesli podobaja Ci sie sztuczne cycki Pameli to mam to w d*** zeganm bezmózgu haha trafny nick gratuluje
aa i jeszce jedno poza zazdroscią nic Ci nie pozostało ....zawsze zostaniesz anonimowym żałosnym bezmózgiem.