Weronika Książkiewicz

7,2
18 947 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Weronika Książkiewicz

Według mnie słaba aktorka z niej. Wisi mi to, czy ktoś uznaje ją za ładną czy nie...Natomiast o wiele bardziej irytujące jest jej parcie na szkło:
a to cyc pokazuje, a to mówi, że ma zaburzenia borderline, są to bardzo poważne zaburzenia psychiczne najczęściej leczono w szpitalu psychiatrycznym.

http://bpd.szybkanauka.net/

Jedyne tematy jakie porusza w wywiadach to seks, uzależnienia, seks i uzależnienia. Robi ustawiane zdjęcia do brukowców no i marnie jak dla mnie gra, niech będzie kim chce, tylko, niech zejdzie (jak dla mnie) z ekranu. Niedługo nie będzie można otworzyć lodówki, bo już tam będzie, opowiadająca o seksie zwoich uzależnieniach. No i niech nie gra, położyła serial w którym grała główną rolę...

eji

Z tego co tu wypociłaś widać jedynie, że to ty masz jakieś problemy. Jak można mieć pretensje do młodej i atrakcyjnej aktorki która ma teraz swoje 5 minut, że ma parcie na szkło, robi ustawiane zdjęcia do brukowców czy gada o seksie. To jest show biznes. Co drugi post na tej stronie to twoje bzdetne jaka to ona beznadziejna,a jaka słaba aktorka. Scenariusz Prawo Miasta było dnem, choć Weronika zagrała całkiem dobrze, po co te jęczenie . Ja nie wiem pomaga ci to? Weź może idź leczyć kompleksy gdzieś indziej. Daj zarobić specjaliście? (terapeuta, chirurg plastyczny, ksiądz proboszcz).

Man_With_the_Plan

Może i tu masz racje, to show business a nie aktorstwo. Człowieku, obejrzyj sobie inne kinematografie! Pełno jest tam pięknych, młodych i niegłupich aktorek. A u nas? U nas to tylko żal i litość bierze jak się coś ogląda. Jakim cudem, ktoś kto sepleni dostał sie do szkoły aktorskiej? Ja dziękuje, nie lubię jej bo według mnie zniszczyła dobrze zapowiadający się serial, zwyczajnie mam dość włączania tv czy internetu by nie czytać o jakieś porażce intelektualnej. Na szczęscie ten okres już przeszedł.
A co do kompleksów, miałabym je, gdybym twierdziła, że brzydka jest Monica Belluccii czy Johansson, niestety sama uważam że to piekne i całkiem niezłe aktorki.