co tu o niej powiedzieć..... aktorka z niej taka jak ze mnie zakonnica. a z gęby jest taka sztuczna, taka irytująca, taka fałszywa że no nie mogę.... nawet jak czasem mnie najdzie na jakiś polski film, a zobaczę w nim Książkiewicz to mój pilot automatycznie zmienia kanał :)
aktorką jest kiepską, ale ją lubię chociażby za urodę i że Polę Raksę trochę przypomina, gdyby mieli robić film o Raksie to by się Książkiewicz nadawała.
dzięki bogu że wspomniałeś tylko o wyglądzie...
A tak w gruncie rzeczy.. serio ? Najpiękniejsza polska aktorka ??????
To nie jest zazdrość, my kobiety mamy bardziej wysublimowany gust niż wy. Zobacz, jaki ty masz gust, jeżeli ona jest dla ciebie najpiękniejsza, no tragiczny. Najpiękniejsza to może być Agnieszka Wagner, przy której Książkiewicz uroda wychodzi bardzo słabiutko...
Dodam, że dla niektórych jest on brzydką kociubą, nie mającą w sobie krzty subtelności i delikatności, co ma np. Agnieszka Wagner. Wystarczy zobaczyć " podejrzani zakochani" i proszę mi napisać, gdzie ta pani jest piękna i delikatna, bo chyba nie o chudość chodzi?
ciekawe jak ty byś zagrała---pokaż -poczuj-zagraj gdzieś a później komentuj ---nie będę sie porównywać do michalczewskiego skoro tylko am z nim foto
Słońce Ty moje właśnie tu jest pies pogrzebany. Wiem że nie mam talentu aktorskiego i nigdy nawet nie myślałam żeby chodzić na kastingi czy żeby iść do szkoły aktorskiej. Proste nie ? Jeżeli już bym grała w jakimś serialu /filmie to starałabym się zagrać całą sobą . A komentować chyba mogę czy nie ????
"a z gęby jest (...), taka fałszywa"
buhahaha, poważnie?
https://www.youtube.com/watch?v=M6wRnouGZFQ
zauważyłam, że jej typ urody albo się kocha, albo nie znosi. ja należę do tej drugiej grupy, moim zdaniem wygląda jak po serii operacji plastycznych, ale nie przeszkadza mi to w oglądaniu produkcji z jej udziałem, o ile są dobre
Oj baby, baby. Przypomina mi się, jak kiedyś podczas "sabatu" panie (prawie same nauczycielki z dużą nadwagą) mówiły sobie jaka ta Pamela Andreson wstrętna i obleśna. Że ich mężowe by nigdy z taką..... To podobnie. Zazdrość, zazdrość, zazdrość
Pani Weronika to piękna i utalentowana aktorka. Tyle