Moze wiecej ? Ludzie moze dajmy jej pierwsze miejsce w rankingu i stwierdzmy ze gra lepiej niz Hepburn czy Streep
Nie dziw się, przynajmniej ja się nie dziwię.
Tak naprawdę ocena się nie liczy, zauważ ile ludzi oceniło tę małą a ile Meryl Streep. Nie można porównywać tego dziecka do dorosłego aktora, ale jak na swój wiek gra bardzo dobrze i w tej kategorii może mieć taką ocenę :) bo przecież są dzieci w jej wieku i grają słabo...Ale grając w Jasminum mi się spodobała(zagrała świetnie :D)
Następny. Kuźwa, przecież Ona ma 10 lat. O jakim warsztacie aktorskim Ty gadasz, skoro jeszcze wszystko przed nią?
tak palancie i dajmy 1, bo jeszcze ocena jej urośnie za bardzo, twoje oceny sa tak samo nic nie warte jak te 10 wszystkie, bo na jeden zasługuje taki Gulczas, lub inny syf typu Justin Bieber, dla mnie 8/10, nie dorównuje hollywoodzkim gwiazdom, ale jest obiecująca dlatego daję 8.
Nie wiem, dlaczego cię to tak bulwersuje. Dostaje dobre noty, wlaśnie dlatego, że jest malą dziewczynką. nie można jej porównywać do dorosłych aktorów po szkole. Poza tym pragnę zwrócić twoją uwagę na fakt, że zagrała ona w dwóch filmach pana Kolskiego. Sadzę, że jest to wystarczająca rekomendacja dla dorych ocen.
Co wy gadacie. Jest masa młodych aktorek które graję lepiej niż ona. A wiek, czy szkoła aktorska też nie ma wiele do rzeczy, bo np. taka Dakota Fanning jak była w jej wieku to już w tedy grała lepiej niż nie jedna dorosła aktorka po szkole filmowej. A Gąsiewska nie dorównuje Dakocie do pięt, nie mówiąc już o wybitnej Jodelle Ferland.