Rewelacyjny aktor. Jeżeli ktoś go uważa za słabego aktora to chyba tak naprawdę nie ma pojęcia nic o kinematografii. Filmy takie jak "Wróg publiczny", "Jestem legendą, "Ali" a przede wszystkim "W pogoni za szczęściem" pokazują, że on ma talent nie tylko do gry w komediach sensacyjnych czy filmach akcji...Jest to jeden z moich ulubionych aktorów !! Świetny gość!!
zgadzam się z tobą. świetny aktor! nie wiem czy widzales jak grał w bad boys ale ten gosciu jest stworzony do gry w komediach sensacyjnych. a z martinem lawrencem tworzą swietny duet!!!
Zgadzam sie z tobą, świetnie zagrał w "jestem legendą"... powinien grać w trochę poważniejszych filmach (9/10)
chętnie bym go zobaczył w jakimś poważniejszym filmie. pożyjemy zobaczymy, może dostanie jakąś poważniejszą rolę.
pozdro dla ciebie zapraszam na moją stronkę.
bardzo dobry aktor. bardzo podobał mi się w "Jestem legendą" jak zresztą cały film:) nie oglądałam ale wydaję mi się, że w filmie "Hancock" również zagrał rewelacyjnie:)
pozdrawiam
Will Smith jest super.Dałem mu 10 i jeszcze pamiętam jak go pierwszy raz zobaczyłem w Bajer z Bel-Air to były czasy i genialny serial.