Will SmithI

Willard Christopher Smith Jr.

8,3
90 576 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Will Smith

Rewelacyjny aktor. Jeżeli ktoś go uważa za słabego aktora to chyba tak naprawdę nie ma pojęcia nic o kinematografii. Filmy takie jak "Wróg publiczny", "Jestem legendą, "Ali" a przede wszystkim "W pogoni za szczęściem" pokazują, że on ma talent nie tylko do gry w komediach sensacyjnych czy filmach akcji...Jest to jeden z moich ulubionych aktorów !! Świetny gość!!

PraPraPraPraBabka

zgadzam się z tobą. świetny aktor! nie wiem czy widzales jak grał w bad boys ale ten gosciu jest stworzony do gry w komediach sensacyjnych. a z martinem lawrencem tworzą swietny duet!!!

PraPraPraPraBabka

Zgadzam sie z tobą, świetnie zagrał w "jestem legendą"... powinien grać w trochę poważniejszych filmach (9/10)

MorfeuszQ

chętnie bym go zobaczył w jakimś poważniejszym filmie. pożyjemy zobaczymy, może dostanie jakąś poważniejszą rolę.
pozdro dla ciebie zapraszam na moją stronkę.

MorfeuszQ

Tak... Niesamowity aktor...

PraPraPraPraBabka

Koleś jest świetny. Daję mu 10/10. Niedość, że bardzo dobrze gra to jeszcze robi świetną muzykę.

PraPraPraPraBabka

bardzo dobry aktor. bardzo podobał mi się w "Jestem legendą" jak zresztą cały film:) nie oglądałam ale wydaję mi się, że w filmie "Hancock" również zagrał rewelacyjnie:)
pozdrawiam

PraPraPraPraBabka

Will Smith jest super.Dałem mu 10 i jeszcze pamiętam jak go pierwszy raz zobaczyłem w Bajer z Bel-Air to były czasy i genialny serial.

dabi21

Zgadzam się , jest to aktor o bardzo dużych możliwościach ...