William Fichtner

William Edward Fichtner

7,7
21 437 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Fichtner

2 sezon prison break straci na wartości w wykonaniu lektora a najbardziej ucierpi na tym william fichtner <alex mahone> mam obsesje na jego punkcie tak jak mahone na michelu

pingus_216

dolaczam tego linka jeszcze http://www.maxior.pl/?p=index&id=68270&0

pingus_216

Jako Mahone jest genialny i to według mnie nie podlega dyskusji !!! ^^ Świetny !!!

Karola

dobry aktor pamietam go jako van zanta z goraczki i z crasha. Szkoada ze wzial sie za seriale:(

pingus_216

Najlepszy aktor na świecie hahahahahahah nienawidze go za role w Skazanym na Smierć i wogule!!!!!!!!!!

karolusia_2

Obejrzyj dziecko inne filmy z jego udziałem,a dopiero potem oceniaj;] Nienawidzisz go za to,że ściga jak się domyślam dla Ciebie- boskiego Wenta Millera;) i to właśnie dowodzi,że William Fichtner to świetny aktor. A w ogóle to zajrzyj do słownika ;p

Hillda_2

Też go uwielbiam! To jeden z dwóch plusów w PB. Drugi to of course T-Bag ;)

Lady_From_Burton_World

Zgadzam się, że to świetny aktor! Najlepsi z PB są Mahone i T-Bag ;P

karolusia_2

Nie rozumiem, jak można nienawidzić jakąś nieistniejącą osobę ??=/=/ To co, miał nie przyjąć tak ciekawej roli bo ta postać ściga Majkelka i resztę więźniów ??W końcu to aktor i to jego praca. A że gra tak przekonywująco, to już co innego:P:P

pingus_216

Ja też uważam,że on i T-bag są najlepsi w Prison Break.Ale najbardziej Lubię właśnie jego.:)Świetny aktor!!!Uwielbiam go