Jako, ze ostatnio dużo rozmawiałyśmy o snach i marzenich związanych z aktorami, postanowiłam założyć temat adekwatny do tych wątków. Tak naprawdę jednak moją inspiracją był dzisiejszy sen. Pozwolę go sobie przytoczyć (tylko się nie śmeijcie)
A wiec byłismy sobie na forum FW. Tak dokłądnije to (Veritaseru, Christinka, Kot, ja, Loona i Aslan) Byłą tam też jeszcze jedna osoba, z którą często rozmawialiśmy. Miała jakiś dziwny nick. Potem okazało się, że to Anna Popplewell(!!!) któa zna język polski i lubi przebywać na filmwebie. Na początku podawala się za kogoś innego by nas nieodstraszyć. Poznałiśmy ją lepiej, aż ta w pewnym momencie zaprosiłą nas do Londynu! Postawiła nam nawe bilety. Musieliśmy tlyko spotkac się na Okęciu w Warszawie ;). Polecieliśmy do Anglii i tam działo się wszytko9 co najlepsze. Poznaliśmy Skandara i Willa. Georgi nie bo pamiętam, ze Will powiedział (po angielsku, ale my znaliśmy angielski perfekcyjnie), że mieszka za daleko od Londynu i nie moze przyjechać.
Potem działo się wiele ciekawych rzeczy, któych nie pamiętam. Tylko że ja tak mam. Nie pamiętam co mi się śniło. Jednak dobrze pamiętam jak byliśmy na Narnii w kinie wszyscy razem ;)Oczywiście nie będę móić co moja wyidealizowana wyobraźnia zrobiła z Willem (ach..) i... z Wami ;)
a co myszka miki do odpowiedzi na pytanie o girlfriend? (wiem jestem tepa "tudzież" zamroczona meczem)
Myszka Miki to pan Walt dinsey. On jej podkłądał głos. A jak wiadomo Narnia należy do Walta Dinsey'a, a kontrakt zabrania Willowi mówić o dzieczynach, by fanki go nie przestały lubić ;)
powinni nakręcić program:
"Biggest secrets of Narnia top 5"
Piate miejsce: Skandar jets homo
4. William jest homo
3. Anna jest homo.
2. Georgie jest homo.
1. Ich rodzice są homo :):):):)
przepraszam...ale jakie "wstydliwe'ja'"???? i powiedz mi proszę o co chodzi z girlfriend i myszką miki??
prawda że matuzalem to śmieszne nazwisko???
Darijo gdziś Ty się podział??? Pozdrów Niko ode mnie! :)
To wstydliwe ja to była odpowiedź na twój post o tej afroamerykance, a o myszce też pisałąm wyżej, ale tu masz raz jeszcze ;)
Myszka Miki to pan Walt dinsey. On jej podkłądał głos. A jak wiadomo Narnia należy do Walta Dinsey'a, a kontrakt zabrania Willowi mówić o dzieczynach, by fanki go nie przestały lubić ;)
a widzialaś 35? How tall are you?
5,11 ...hehehe...5,11 cm....:):):):)
Veri. On to podał w calach? W cm to będzie...hm.... niech pomyślę... 180 cm około, tak?
a widzialaś 35? How tall are you?
5,11 ...hehehe...5,11 cm....:):):):)
Veri. On to podał w calach. W cm to będzie...hm.... niech pomyślę... 180 cm około ;)
hahaha...ale pzecież sam mówił, że ją ma! Nagłe zamroczenie umysłu, czy co? ciekawe komu kibicuje...pewnie czelsi....hahaha...ale bym się smiałą....przecież to najnudniejszy i najbardziej "bufonowaty" (nie ublizając nic Gianluigiemu Buffonowi z Włoch właśnie :) klub na wyspach!!!!
Ja WIEM że podawał w calach. i mi wcale o wzrost jego nie chodziło...o coś innego...zapytaj babci :):)
skandar jest potrójnym gejem....
Hmm.. nie wiem czy czytałaś moj post Veri w którymś z tematów, ale nie sądzisz, ze już bardzioj Will pasuje do bycia homo, niż Skandar?
pIknię! Skandar jest potrójne homo!!!!
Hmm.. nie wiem czy czytałaś moj post Veri w którymś z tematów, ale nie sądzisz, ze już bardzioj Will pasuje do bycia homo, niż Skandar?
pIknię! Skandar jest potrójne homo!!!!
kto go tam wie z tymi 5 cm????
a przepraszam...5,11 to już coś ;)
Rzeczywiście will bardziej wygląda na homo (zwłaszcza na niektórych sesjach).
Dziennikarz właśnie zadaje pytanie Wdowczykowi: "dlaczego legia przegryea panie trenerze???"
on coś oczywiście wyjaśna...
prawdziwa odp. brzmi: "bo skandar jest homo".
Nie wiem czemu mimo to mam pewność, ze Will nie jest homo ;) MOże to przez tą dziewczynę ;)
Ciekawe czy trener sie przyzna i powie prawde. A sędzią jest Anglik, to może wiesz. Jakieś wewnętrzne przekręty. Skandar sie skontaktował z Rileyem i zaproponował 100 000 w zamian za nie wspominanie o jego "upodobaniach". połówka kasy poszła do Wdowczyka, więc nie przyznajas ię ;)
Ta Twoja teoria o rileyu jest cąłkiem możliwa....
Jednak moim ulubionycm sędzią jest graham poll...to jest dopiero jajcarz, choc frank de bleeckere to też niezły krętacz (on sędzioewał ostatni mecz szachtara z legią) czyzby spisek????
ja tam nigdzie darija nie mogę wyczaić!
frank de bleeckere
O tym to nigdy w życiu nie słyszałam (a intersuje się piłką, w sposób...hm... jak to nazwać. Oglądam jakieś ważniejsze wydarzenia tylko ;))
Co?? Z naszym Aslanem??
Ach nie... z prawdziwym Aslanem?? (uch... odetchnęłąm z ulgą)
(non stop chichoczę to pisząc,a robie to tak głośno, ze własnie moja mama powiedziałą, ze dostane hiperwentylacji - moja mama to lekarz, wię cwiesz) Podejrzewałyśmy Skandara o homoseksulaizm, brłąyśmy pod uwagę pedofilię, ale zoofilia? Chłopak przesadza!!!
Dam sobie paznokieć od palca wskazującego lewej ręki odciąć, ze są zdjecia, gdfzie Skandar wchodzi do Willa (do tej trumny) obmacuje go przezd aparatem,a potem zamyka trumne! I zosatją tam arzem na pare godzin ;)
Jezu! Weź Veri wejdź na http://ker-paravel.prv.pl/ [ker-paravel.prv.pl/]
i spójrz na drugą fotkę od góry po lewej!!!
Jak oni na siebie patrzą!!!
gdzie się podział darijo srna? czyzby siedziął na awie? I dont think so...moze nie chciał brac udziału w tym spisku...
przeciez on jest z mojej uulbionej reprezentacji! ;)
Słyszysz cudowny głos pana iwańskiego???
one more time: "Kewellllllll!!!!!" boże jak ja go uwielbiam, tzn. smiac się z niego ;) a jak już jestesmy przy piłkce to....111 pazdziernika...chorzó...mecz polska-portuglaia...yo będzie wylgadało jak zamach terrorystyczny (cytat mojej kuzynki) iwesz co mam na myśłi?
Wybacz, ale nie mogę napisać komenta bo ciągle mam awarie i nie chcą się dodawać, a zanim uda mi się w ogole wejść...
To zdj. jest suuper ;) Mamy kolejny "dowód zbrodni" ;) a to zdj. głowne tez jest niezłe,z willa zbroją chyba rzeczywiscie cos nie tak (popatrz na jego minę ;)
Wybacz, ale nie mogę napisać komenta bo ciągle mam awarie i nie chcą się dodawać, a zanim uda mi się w ogole wejść...
To zdj. jest suuper ;) Mamy kolejny "dowód zbrodni" ;) a to zdj. głowne tez jest niezłe,z willa zbroją chyba rzeczywiscie cos nie tak (popatrz na jego minę ;)
na narniaFans jest takie zdj. (na samej górze) gdzie pevensie stoją wszyscy pod latarnią :):) i skanda rjest tak na uboczu :)
Ty też jesteś fanką Deppa?
Ja tam go nie wielbię XD
Co prawda nie wielbię też Brada Pitta, Chada Michaela Murraya, Charliego Hunnama, Astona Kutchera, Orliego Blooma...no nie wiem o kim jescze zapomnialam :)
Liba-nie wiesz przypadkiem o której dzisi gra Wisła? I na jakim kanale to będzie?? Bo wiesz..zakłądy XD
Z tego co wiem to 20.30 na... hmm... na jakim kanale tego nie weim ;)
Ja nie ejstem jakomś wielką fanką Deepa ;) Po prostu podoba mi się jak gra, a z aktorów, któych wymieniłas wyżej znosze tlyko Brada i BLooma, ten cały Chad to... bez komenatzrza ;)
dzięi za cynk, pewnie będzie na tvp2 (mam adzieję, że iwański będzie komentował). A co do kosmicznej_lasencji (lol) to ja napisalam, że to jest prowokacja (looknij na jej bloga to się przekonasz) a ona mi wyjezdza tekstem:"jak smiesz pisac że jestem prowokująca???" O żesz matko najjedyńsza...
A chodziło Ci o Wisłę Kraków czy Wisłę Płock?
Bo własnie Wisła Płock PRZEGRYWA 1:0 z Czernomorcem...
No to powiedzmy że chodziło nam o wisłę K. XD
A jakby dzis nie wyszło to wiesz...w piątek jest spotkanie o superpuchar-Barcelona-Sevilla.
O żesz Ty, nie lubię Barcelony ("Visca El Barca" bleeeeh...). Teraz to wielu się nagle kibiców Barcy zrobiło. A gdzie byliście jak Wasza drużyna...eee klub ("od kołyski aż po klub") miał 8 miejsce w lidze??????
Powtarzam się, wiem, ale denerwuje mnie to.... :)
TYLKO ARSENAL LONDYN
Jak będziesz w Londynie Lina to pozdrów ode mnie (wiadomo ze skanadara i willa) pana Wengera i jego Team :):):) A zwłąszcza Henryego, Lehmanna, Eboue i Fabregasa :)):):)