William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Byłam u mojej babki na feriach w Londynie....
W ''drogerii'' zauwarzyłam znajomą twarzyczkę....Powiedziałam ''hey, are william'' a on na to ''yes'' , a ja mało co nie zemdlałam....
Jak nie chcecie to nie wierzcie , ale tak seriooooo było....

Lynn_2

A ja chyba nawet nie zwykłą .. no nic. Blondyn to może nie mój ideał, ale stwierdziłam kiedyś, że choć kiedy myślę "Ideał" pierwsze skojarzenie jest zawsze takie samo - ciemne, dłuższe, lekko kręcone włosy i, brawo Lynn :], conajmniej 175. Sama mam 173 czy 4, więc .. :]] Ale w sumie w każdym typie włosów, jeżeli mogę tak rzec, znajdę jakiegoś .. hm :]

Kotylion

Ja też mam 174 cm :D Patrz ile nas łączy <lol2> Ale ty jesteś młodsza. Ja powiem tak (i nie jestem zauroczona) William, jak dla mnie jest najprzystojniejszym chłopakiem jakiego widziałam. Wygląda naturalnie i zadbanie :) Ciekawi mnie tylko jak pachnie, bo to jest b. ważne. :PP

użytkownik usunięty
Lynn_2

Nawet jeśli byłabyś taką chorą fanką, to nie byłoby tego widać po Tobie :P

użytkownik usunięty

Też jestem ciekawa jak pachnie, tylko, że nie chciałabym tego poczuć na live ;]
A mogę wiedzieć ile macie lat????

ehh Kobiety:D:D Nika my jeszcze nie mieliśmy okazji się poznac:):) no więc jestem Aslan albo Marek:D jak wolisz:):)a co do wieku to 17...no dobra 16 lat:D:D jak Willowi stuknie 20 lat to w tym samym dniu mi 17:)

MaRqUeZ

No popatrz, jak to się człowiek przy okazji paru rzeczy dowie ;>>
Wiem, kobiety sa straszzzzne :]] czasem.
Ja mam 15 i ... październik, listopad, ... 5 miesięcy :]

Kotylion

ja wcale nie uważam że kobiety są straszne:):)

użytkownik usunięty
MaRqUeZ

Heh...No to miło mi Cię poznać Aslan :P
A ja Nika, albo Dominika, jak wolisz :D
Ja 15 lutego urodziny, już niedługo +)
Pozdrawiam.

To może jeszcze ja przedstawię się Tobie Noko (Niku? jak odmienić?), bo reszta mnie zna. Christinka, Ewelina, bez różnicy ;) rocznikowo 17 lat, urodziny dzień wcześniej niż Anna Popplewell :P

A do osoby zakładającej temat: tylko pozazdrościć :)

Długo tu u Was nie byłam... Li odezwij się czasem na gg :D Aslan to samo, Veri też, zresztą Kotek tak samo :P Czyli innymi słowy: piszcie do mnie!! :D nie zawsze mam czas pogadać ale w końcu się coś znajdzie nie? :P No i trochę się zgubiłam w rozmowie... Może mi ktoś ją streścić ładnie?? :)

Christinka

Nika, to i ja Ci się przedstawię :D:D:D:D
Veritaserum, Veri, albo Klaudia-jak wolisz ;)
rocznikowo 16 lat, ale skonczone tylko 15.

(Boże, nie moge się patrzec na tą fotkę!!!! nie mogę...)

Chris: ja nie mam gg na swoim komputerze, tylko u ciotki, toteż nie za często tam jestem. I podajcie mi swoje nr jak mozecie, bo mam nowe konto.

A ja ostatnio znów zauroczyłam sie "evacuating london"
I znów słucham tego w kółko
pomocy...
;)

veritaserum

Jestem na gg naprawdę bardzo, bardzo często, właściwie codziennie i dość długo i jak dotychczas naprawdę dawno cię juz nie spotkałam. Lynn faktycznie długo też już nie było ... Veri nawet nie mam numeru :]
Czy kobiety są straszne, to temat na osobną, szeroką dyskusję. Jak chcesz, ja moge podjąć :]]

Kotylion

Kotylionie... Ja mam nowy numer. Zagadasz do mnie? Jestem jak na narazie niewidoczna :PP

veritaserum

No to żeby nie być odmieńcem...

Ja jestem Lynn, albo Kasia :P albo Niko (tak mówią na mnie w szkole), albo Lina (moja stara ksywka) albo Li (skrót wymyślony przez Christinkę)

Veri: Ja jestem zauroczona...ekhm... "Where", "From Western Woods to Beaversdam", "The Battle", "Knighting Peter" (wiadomo czemu :PP) - wszystkie ze ścieżki dźwiękowej. No i jeszcze "Hero", "I Will Belive" i... eee... "Waiting for the World to fall" - to z muzyki inspirowanej NArnią, a do tego dochodzi "Say It Right", "Glow", "Afraid", "Promiscuous" - to z kolei Nally Furtado. MOgłbym tak wymieniać bez końca, ale sobie daruje.

Dalej... hmm... Chris! Gdzieś ty była dziewczyno!? Ferie? Zagadam dzis do Ciebie wieczorem.
Veri - (one more tome :D) 448095 - moje gg.

No i to chyba wszytko...

Nie! Mogę się pochwalić? Kupiłam sobie super mega giga odlotowy zestaw cztero płytowy Narnii :D :P

Lynn_2

Dobra, wszyscy zaraz zaczną pisać, to i ja, nie narzekam, gdy moja lista na gg się wydłuża :]
Mój numer: 9671973. Pisać, jestem na posterunku często :]

Kotylion

no to teraz moja kolej :):):) 4910489 piszcie 48 godzin na dobę 14 dni w tygodniu:P:P

MaRqUeZ

Filmwebowcy świata łączcie się!

Ale Offtop

MaRqUeZ

ja z soundtracka najbardziej lubię:
*Evacuating London
*The Battle
*From Western Woods To Beaversdam
*Onnly the beginning to the adventure
*Winterlight
*The Wardrobe (lubię ten moment, kiedy Łucja w nocy wchodzi do szafy, a Edmund ją sledzi-wtedy słychać tą cudowną muzykę)
*a Narnia Lullaby

moj nr pozniej sprawdze, tak jak pisałam-gg mam tylko na komputerze ciotki :(

veritaserum

Moi drodzy, bardzo ważne pytanko:
Któryś z was wie na temat Pearl Jam coś więcej niż ja, czyli nazwę i mniej więcej gatunek muzyki :]? Byłoby mi bardzo miło, bo zdajsie, że jadę na koncert do Chorzowa - na Linkin Park, ale główną gwiazdą jest właśnie Pearl Jam i może dobrze by było coś o nich wiedzieć .. :]
Więc?

użytkownik usunięty
Kotylion

No to miło mi Cię poznać Chris (mogę tak do Ciebie mówić, tzn. pisać???):P
Mam być inna??? Mój numer gg 4534722, pisać, bo jestem prawie cały czas.:D
A co do z sound z filmu to ściągnęłam sobie DOPIERO dwa...:/

Nika gratulację!!!! post nr. "69" należy do Ciebie:P:P

MaRqUeZ

A jakie sobie ściągnęłas? :D
(za krotki post )

użytkownik usunięty
veritaserum

To tak:
*A Narnia Lullababy, nie jestem pewna, czy tak to się pisze
...i jakaś jeszcze tylko, że nie mogę jej znaleźć...:P

Narnia Lullaby jest fajne, ale sciagnij też koniecznie "evacuating london", "the battle", "from western woods to beaversdam" i "only the beginning to the adventure"-świetne sa ;)

A czytałąś teamt "na luzie"?? to coś z naszych rozmów :D

veritaserum

Tak... ach te stare czasy :D I koniecznie "The Battle"!!! Koniecznie :) Wiecie, że Loona wróciła :P

Lynn_2

A tak, wypowiadałą się u mnie.
Mam nadzieję, że na fotum też wróciła :D

veritaserum

*forum

użytkownik usunięty
veritaserum

Właśnie ściąga się ''From Western Woods to Beaversdam'' i ''Evacuating London'' :P

polecam też ściągnąc "Here Comes The King" krótkie ale pięknee!!!
"Stone Table" "Can't take it in" & "To Aslans Camp" :):):)

użytkownik usunięty
MaRqUeZ

Chętnie bym sobie ściągnęła, ale nie ma żadnego transferu :/

No wiesz...zawsze mogę Ci wysłac:):):D (za krótki)

MaRqUeZ

aaa bym zapomniał dostałem kilka informacji...1 to że nie będą kręcic Kaspiana w Polsce. (łeeeeeee..................) Polska jak i inne kraje europejskie przegrała ze Słowenią. Chodzi głównie o zbiorniki wodne. A 2 wiadkomośc jest taka że twórcy "Strasznego Filmu" mają zrobic parodię Narnii :/:/ tzn. będzie to kilka sparodiowanych filmów ale Narnia też:/ a znając twórców tego badziewia wiem czego można się tam spodziewac...

użytkownik usunięty
MaRqUeZ

Jestem ciekawa jak ta parodia będzie wyglądać...
Domyślam się :P

Może lepiej właśnie się nawet nie zastanawiac .. Ale z drugiej strony niech robią co chcą. Lubię parodie filmów, ale to "Straszny ..." to chyba nie mój świat ... ;///
Loona ... dopóki jej tu nie zobaczę, nie uwierzę, o :>>

Kotylion

Mądra zasada Kocie, mądra :) Co do informacji, że nie kręcą w POlsce... Jestem wielce rozczarowana! Ja tu już z koleżanką transparenty "I love Narnia" a ona (zaznaczam, że ona! To jej pomysł) "F*** me Will!" a tu takie bęc i transparenty do śmieci!

użytkownik usunięty
Lynn_2

Heh....Koleżanka ma inwencję :P

(za krótki)

o lolu przenajświętszy...
co za koleżanka...

veritaserum

Nie martwcie się :D Ona sobie żarty tylko robi :D Nie jest typem "pusta lala". Raczej z takich kpi :)

użytkownik usunięty
Lynn_2

To dobrze, już ją lubię :P
...........................

tylko problem w tym czy william o tym wie ;))
hya hya ;)

użytkownik usunięty
veritaserum

Może się dowie :P (za krótki)

użytkownik usunięty

http://moseley-william.skyblog.com/

Lynn, zobacz to. Całkiem niezłe zdjęcia są na tym filmiku z YouTube :P

użytkownik usunięty

http://williammoseleygallery.simplehostingfast.com/displayimage.php?album=lastup &cat=0&pos=1
Powinien panować nad swoją fryzurą :P

Ludzie, bez przesady znowu! Jeszcze chwila i dołączę w jego kwestii do Veri, a nie wiem, czy to dobrze. Niech robi z fryzurą co chce, proszę bardzo, nawet lepiej tak niż jak jest przylizany. Ale z drugiej strony ja w ogóle wolę tych rozczochrancyh i nawet nie czeszących się (albo raczej spędzających godziny, żeby tak wyglądać :DDD żartuję), niż tych, co noszą ze sobą szczotki w plecaku.

Kotylion

Boże...on wygląda jak ja gdy wychodzę z pod prysznica :D:D:D

MaRqUeZ

No to przy okazji, dobrze wiedzieć :>>>
Też masz takie .. "problemy", jak można wnioskować z wypowiedzi Niki, jak on z włosami? Ja to mam dopiero szopę, dowiedziałam się o tym właśnie teraz. Jak krótko ścięte włosy zaczęły odrastać. Ciekawa sprawa ... zrobiło się ich dwa razy więcej, a ja nadal nie wiem skąd :DD

Kotylion

tzn coś takiego mam po kąpieli tylko :):) potem jest już ok :D:D

użytkownik usunięty
MaRqUeZ

Heh...ja nie mam żadnych problemów :P
Po prostu jestem przyzwyczajona do tego, że jako aktor zawsze jest ładnie uczesany itp.
A te zdjęcia mnie po prostu zaskoczyły :D

Ja tam uważam, że to bardzo ładne zdjęcie :p Po prostu Will nie wygląda jak przylizany laluś :) Taki naturalny. Jednak z informacji jakie dostarczyła mi Rogue (skąd znam tą panią to długa historia. Jak ktoś chce to opisze) teraz ma znó dość krótkie i blond :P W końcu od piątku kręcą Narnię :P

użytkownik usunięty
Lynn_2

Tylko ciekawe kiedy skończą kręcić, nie mogę sięjuż doczekać :P

premiera jest w Maju 2008 roku:D więc jeszcze troszkę poczekamy :)