William MoseleyI

William Peter Moseley

7,6
4 937 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby William Moseley

Byłam u mojej babki na feriach w Londynie....
W ''drogerii'' zauwarzyłam znajomą twarzyczkę....Powiedziałam ''hey, are william'' a on na to ''yes'' , a ja mało co nie zemdlałam....
Jak nie chcecie to nie wierzcie , ale tak seriooooo było....

MaRqUeZ

Pomoc dla Dominiki :) no więc...w podziemiach miasta Orków znalazłaś miecz...udaj sie do Xardasa i mu o tym powiedz. On będzie studiował księgi jak przywrócic jego dawną moc. Ty natomiast udaj się do zatopionej wieży. Zabij wszystkich zombie i weź ze skrzyni pewną zbroję
(należała ona do tego samego rycerza do którgo należał miecz)wróc do wieży Xardasa. On da Ci zwój niezbędny do rzucenia zaklęcia na miecz. Udaj się do Nowego Obozu. Tam znajdź Miltena i poproś go żeby Ci pomógł z tym mieczem. Zejdźcie to kopca rudy Magów Wody i naładujcie go:D potem odrazu przeteleportuj się do Xardasa. Potem udaj się do świątyni Orków i tam zabijaj wszystko co się rusza :D nie zapomnij zabierac szamanom całego ekwipunku :) to tyle :):P

MaRqUeZ

O matko .. no to fakt :// Nie chciało mi się (wybacz :]) czytać wszystkiego, ale sam początek .. Pasuję ://

EMO to skrót, żebym ja tylko pamiętała od czego ... a właśnie, "emotional hardcore". Cytując z wikipedii, bo swoim językiem pewnie bym wyjaśniła, że hej :DD:
"Około roku 2000 oraz później, zhańbienie terminologii emo zaowocowało powstaniem przejściowej mody, która nie miała nic wspólnego z rzeczywistą muzyką emo. Został wykreowany nowy styl ?emo-wyglądu? na wzór goth, stereotypy płaczu i okaleczania się, a słowa ?emo? oraz ?screamo? bezpodstawnie zostały przyporządkowane do zespołów pop-punkowych, post-hardcore?owych i złagodzonych metalcore?owych. Stało się tak przede wszystkim za sprawą mediów, czasopism i internetu. Czasem opisywane jako ?popcore?, ?emobop?, ?mall emo?, lub ?fałszywe screamo? przez ?wtajemniczonych?, zespoły te nie są podobne do prawdziwych grup emo/screamo i w ogóle mają z nimi niewiele wspólnego."

Z grubsza EMO to określenie muzyki, trochę gothicu, rocka, samookaleczeń i takie tam. Nie jestem pewna, czy dobrze ci to teraz wyjaśnię, ale nazywam(y) EMO ludzi (głównie chłopaków) obciętych na krótko, z grzywkami zasłaniającymi pół twarzy, często o minach męczenników.

MaRqUeZ

No widzisz, jak to się okazuje wiele ciekawych rzeczy :P
W tej kwestii nie pogadam .. no trudno :/
Mogę o czymś innym .. sporcie, książkach, nie wiem .. Z resztą dobra,na razie pogadajcie sobie o Gothicu (choć nadal nikt pewnie nie będzie mógł mi wytłumaczyć, o co w nim chodzi, w nim i w World of Wordcraft - Nika mówi, ze nie da rady :D), potem wejdę kiedyś i ja :)

Kotylion

ja mam żałobę po wczorajszym Arsenalu ://

veritaserum

No więc...to zależy w którym Gothicu o co chodzi. W 1 akcja toczy się w Górniczej Dolinie gdzie 12 magów utwożyło magiczną barierę. Bariera miała służyc jako pole siłowe które powstrzymywało by więźniów przed ucieczką bo górnicza dolina to było takie jakby więzienie. Jednak coś poszło nie tak i wszyscy, nawet ci magowie co ją twożyli nie są w stanie z tamtąd wyjśc. Czyli ogólnie mówiąc możesz wejśc ale już nigdy nie wyjdziesz. No i nasz bohater jest właśnie takim skazańcem którego zamknięto w górniczej dolinie. Od tego momentu rozpoczyna sie nasza przygoda :D O szczegółach nie mówie:P poprostu zagrajcie:D

MaRqUeZ

Tak, tak, ja też bardzo polecam Gothic'a -nawet moja mama swojego czasu w to pogrywała :D

veritaserum

No to niech któreś z was mi prześle do domku :DDD Pogram chętnie, ale muszę go najpierw poszukać.
Aslan, wielkie dzięki za żmudną próbę wytłumaczenia mi czegokolwiek.

Kotylion

Ja tam Gothica nie lubię :p No, ale cóż z tego :) Co by tu napisać. Hmm... Może, że sama już w gry nie gram. Nie wiem, może mi się znudziły? Kiedyś to komputer włączałam tylko żeby pograć. Teraz zmieniły się moje multimedialne priorytety.

Lynn_2

U mnie jest podobnie. Kiedyś traktowałem komputer jako zabawkę do gier. Teraz zmieniło się moje podejście do tego. Komputera używam raczej do internetu itp...a jak mam ochotę pograc to używam do tego konsoli :)

MaRqUeZ

No i tak właśnie człowiek odkrywa, że się starzeje :)) Ale i ja jak papuga powtórzę, że coś w tym jest. Nałogowym graczem to ja nigdy nie byłam, ale teraz to już zupełnie nic ...

Kotylion

E tam! Zmieńmy temat. O czym pogadamy? Zaproponujcie coś kreatywnego i twórczego (oj nie ładnie, nie ładnie... sama się lenie, a zrzucam najcięższą robotę na innych :P)

Lynn_2

Ejże, ludziki, co to ma niby być? Co to za opieszałość? ja wiem, Veri rozpacza, bo Arselnal upada, Terry jakimś cudem podnosi się z upadku, itd.; Lynn .. nie wiem, może pisze, Aslan gra (załóżmy), a Christinka się w ogóle ostatnimi czasy leni, ale bez przesady.

użytkownik usunięty
Kotylion

A na mnie to już wogóle nie zwracacie uwagi....Dzięki.
Zastanawiam się poważnie, czy aby na serio nie wylogować się z tej strony...Widzę, że nie mielibyście nic przeciwko temu.

użytkownik usunięty

Sorki, emocje wzięly górę. Czasami nad nimi nie panuję :)
Nie brać tego na górze na poważnie..

Ja mam nadzieje, że nie brać ... Wybacz, myślałam pisząc to gorączkowo o tym, kto na tym forum jeszcze jest, założę się, że nie tylko ciebie pominęłam. Strasznie przepraszam.
I mam pytanie (znów <lol>): Robię prezentację na informatykę, m.in. o Narni: co o niej możnaby powiedzieć innego, niż tylko o historii, ekranizacji i autorze? Macie może jakiś pomysł?

Kotylion

Cassie? Yyy... nie kojarzę. Zaglądam na bloga. Nika? To wszytko jasne. Poza tym jesteś już nieodłączną częścią naszej paczki. Jak raz tu zajrzysz, to do końca życia będziemy jednym organizmem! Buahaha... Ekhm... przesadziłam? :)
Kotylionie:
Może podejdź do tego psychologicznie. Opowiedz tak ogólnie o wspaniałości Narnii i zbawiennym wpływie na skołatane umysły zagubionych gdzieś w wyścigu szczurów ludzi.

użytkownik usunięty
Lynn_2

Heh,...Lynn zgadłaś :) To ja Nika :D (za krótki)

Chyba nadszedł czas przyznać,że to forum umarło śmiercią naturalną. Teraz trzeba znaleźć coś nowego, bo tak dziwnie bez pisania na FW ...

A zgodnie z datą wszystkim obywatelkom mojej płci wyjątkowo w tym dniu życzę szczerze wszystkiego najlepszego :]]

Kotylion

Ech... ja je jeszcze trochę pomęczę. Może mi pomożecie, albo... wręcz przeciwnie. Może powinniśmy trochę odpocząc od tego forum? Hę?

Lynn_2

Coś mi się wydaje, że już odpoczywamy ... A szkoda w sumie. Pomęczyłabym je jeszcze trochę :] Ale żeby to zrobić, trzeba miec narzędzia ... :///

Kotylion

"ja wiem, Veri rozpacza, bo Arselnal upada, "
już upadł :/

Ulubione kluby mi z LM odpadły, nie ma po co oglądac :////////////

chociaz w sumie valencia i l'pool-za nich teraz 3mam kciuki.

veritaserum

Zawsze jest za kogo trzymać kciuki. Ja np. również na MU, ale ty go nienawidzisz, więc ... Zawsze jest komu kibicować.
A że Arsenal upadł już jakiś czas temu .. no nie chciałam ci tego tak brutalnie mówić :]]

Kotylion

Tylko nie MU...ja jestem za Romą :D Chcoiaz wkurza mnie ten zespól, typowi makaroniarze,
ale Mancini jest ok :p

pomysląłam, ze przydałby się nowy teamt, może wtedy rozmawiałoby się nam lepiej. Bo zawsze jakiś teramt się znajdzie.

veritaserum

Coś w tym jest ... Brakuje mi odpisywania tutaj :((( Spróbujmy wymyślić więc jakiś temat i fruu, zakładamy .. Jakieś pomysły?

Ja jestem za MU i to chyba wyjątkowo całym sercem. A więc .. Będziemy się żreć :DDD

Kotylion

Ja zaraz załoze jakiś samozwańczy temat wolny :D

Już się o MU nie kłócmy :D Może i Arsenal przegrywa, ale za to Hrvatska wygrywa :D Mecz za meczem, z Angolami też.
A Prso już nie gra :////
więc jakby coś, to nie będziesz narazona na widok, jego zbyt mocno związanego kucyka :D

veritaserum

Uff :]]
Nie wiem, co mnie tak w tym przerażało, ale ... ;//
No, w każdym razie w tym tygodniu nareszcie kończy sie mielizna i zaczynają mecze. A Polska wygrywa :] Z Azerbejdżanem, ale zawsze <lol2>

Kotylion

Może po prostu bałaś się że "odpadnie mu tył głowy"?? :P
Ale ja Prso lubię bardzo, dobrze, że przynajmniej mogę oglądac jego akcję w Glasgow Rangers.

Aa!! Polska pierwsze miejsce w grupie!! Dalej Finowie i dopiero Ci Portuglae-->a fanki Cristiano kibicują Portugalii i "mają nadzieje, że polska dostanie w d*** od Portugali"-patriotyzm na najwyższym poziomie, takie dzieci to tylko do gazu :/
:D

veritaserum

Nie, to już jest przesada. Nie mam nic do Portugalii i Ronaldo, wręcz przeciwnie, ale nawet ja - absolutnie-nie-fanka-Polski - kibicuję naszej drużynie, a one nie, to chyba coś jest nie tak ...

Ciasne kucyki, dredy, a la EMO (czyli ci-z-grzywkami) i wszelkie inne fryzury niż tylko rozpuszczone włosy górą! :DD

Kotylion

Co za EMO?? :D :)

W sumnie to ja nie mam nic do portugalskiej reprezentacji, lubię Deco, Gomes też jest Ok ["Niunio"-jak to mówi Szpakowski :D] ale też ich nie uwielbiam.
rozumiem, ze kazdy może mieć ulubioną reprę, ale żeby kibicowac jej w meczu z reprezentacją swojego kraju!? Szczyt wszystkiego!
Wątpię, żeby jakiś portugal kibicował naszej reprezentacji...
A te dziewczyny widzą tylko Ronaldo i dlatego chcą, żeby portugale wygrali :/
Mecz towarzyski Polska [moja repra :D]-Chorwacja [moja ulubiona repra :D]-oczywiścei byłam za POLSKĄ , Hero Smolarek itp.

Uff..musiałam się wyżyć, na te fanki ;)

veritaserum

http://sport.onet.pl/1,16,11,26163882,72428723,2262703,0,forum.html?TEMAT=124871 3 <---typowy przykład tego o czym mówiłąm :/

Powiem Ci jeszcze, ze pościągałam starsze piosenki Placebo i też bardzo mi się podobają, chyba nawet bardziej niż te z "Meds".

Kurde, wcięło nas :/ :D

veritaserum

Ciekawe, kiedy skończy nam się miejsce :]
O matko .. no to fakt :// Nie chciało mi się (wybacz :]) czytać wszystkiego, ale sam początek .. Pasuję ://

EMO to skrót, żebym ja tylko pamiętała od czego ... a właśnie, "emotional hardcore". Cytując z wikipedii, bo swoim językiem pewnie bym wyjaśniła, że hej :DD:
"Około roku 2000 oraz później, zhańbienie terminologii emo zaowocowało powstaniem przejściowej mody, która nie miała nic wspólnego z rzeczywistą muzyką emo. Został wykreowany nowy styl ?emo-wyglądu? na wzór goth, stereotypy płaczu i okaleczania się, a słowa ?emo? oraz ?screamo? bezpodstawnie zostały przyporządkowane do zespołów pop-punkowych, post-hardcore?owych i złagodzonych metalcore?owych. Stało się tak przede wszystkim za sprawą mediów, czasopism i internetu. Czasem opisywane jako ?popcore?, ?emobop?, ?mall emo?, lub ?fałszywe screamo? przez ?wtajemniczonych?, zespoły te nie są podobne do prawdziwych grup emo/screamo i w ogóle mają z nimi niewiele wspólnego."

Z grubsza EMO to określenie muzyki, trochę gothicu, rocka, samookaleczeń i takie tam. Nie jestem pewna, czy dobrze ci to teraz wyjaśnię, ale nazywam(y) EMO ludzi (głównie chłopaków) obciętych na krótko, z grzywkami zasłaniającymi pół twarzy, często o minach męczenników.

Kotylion

Metalowców na przykład? :P

veritaserum

Nie nie, nie aż tak. Oni mają najczęściej włosy dwa razy dłuższe ode mnie :]] A tu chodzi o takich ... ech, czekaj, może znajdę jakieś zdjęcie, będzie prościej.

Kotylion

Byleby to nie był Prso :D
Nie mam pojęcia o "jakich" chodzi ;)

Kotylion

o, wszelkie takie:
http://www.ereoh.com/2up/img/bayer_emo_day.jpg
czy takie
http://www.phirebrush.com/issues/40/artwork/RC%20Marzuola%20-%20emo.jpg
albo takie
http://www.fluxw.com/emo.jpg

Kotylion

AAA...:D
w szkole mam kilku takich,wyindwidualizowanych :D

veritaserum

Jezu... dziewczyny... O czym Wy tu gadacie?? :P No ale tak na serio to niech mi któraś skróci rozmowę :P

Christinka

najpierw o piłce, sama narzekałaś, to wiesz. Teraz próbowałam wyjaścić Veri znaczenie skrótu EMO w kontekście fryzur.
TYle :]

OlcIa_ManUtD

nie no jeżeli naprawdę go widziałaś to miałaś szczęście!
no ale cóż:)

loui_

Na prawde miałaś po prostu super szczęćcie.
Też bym chciała takie mieć