Byłam u mojej babki na feriach w Londynie....
W ''drogerii'' zauwarzyłam znajomą twarzyczkę....Powiedziałam ''hey, are william'' a on na to ''yes'' , a ja mało co nie zemdlałam....
Jak nie chcecie to nie wierzcie , ale tak seriooooo było....
Ojej...dopiero??? To jeszce ponad rok...:/
Oczywiście Veri, idziemy do kina :D Tak jak to było ostatnio :P
oczywiscie :D
Pod warunkiem, że załątwisz takie dobe miejsca jak ostatnio ;))
ale kurczę, Fauna nie będzie i nie będę miała powodu, żeby się dusić ze śmiechu na sali kinowej...a bez tego nie ma ogladania :D
Nawiasem mówiąc, dopiero sobie uświadomiłam, że ostatni raz byłam w kinie...na wakacjach :D a wałsciwie w krakowskim multikinie na "tokyo drift" (ale to były czasy...:p)
Ja byłam na ''Alex Rider'' ostatnio :P
Po co mam chodzić do kina, skoro w domu mogę sobie pooglądać? :D
Ja ostatnio byłam na "Eragonie", chyba... Nie jestem pewna, może coś potem było... Hmm... nie wiem :D Dzisiaj idę na "Pachnidło"
Weźcie, ludziki, ja byłam na "Piratach z Karaibów 2" :]] Coś mam duże, potężne zaległości w chodzeniu do kina, w ogóle w oglądaniu fimów. Ale u nas czasami grają takie rzeczy, ze się odechciewa iść .. To jest jeden z minusów życia w małym mieście :/
Ano poczekamy .. Liczę na to, że może drugi film napędzi mnie, żeby w końcu przeczytać dalsze części .. Ale nic. Na razie jestem w Bourne'ie i nie mam mnie dla innych książek :]
Ten "Most to Terabith" ... hm :]
U mnie filmy puszczają poł roku po premierze a nawet później :/
Ale ja i tak nie chodze do kina, tylko w domu ogladam. Wygodniej mi :D
A Bourne to świetna książka zarówno Krucjata jak i Tożsamość (10/10)
Miłego czytania, Kotylion :P
Przez Tożsamość właśnie przeszłam, zabieram się za Krucjatę i odkrywam, że chłopak na FW miał rację - książka a film to dwie zupełnie inne historie :]]
Ale potem zostaje jeszcze Ultimatum i Dziedzictwo .. mrrr :]
Książki i tak są lepsze, bo wiadomo, że w filmie wszystkiego nie pokażą :/
W pewnych momentach Krucjaty troche przynudzał, ale tylko może ze dwa razy. Ogólnie wszystkie książki są bardzo fajne i warte przeczytania :P
"Dziedzictwo"? Nie... ja stanowczo dziękuje. Strasznie mi się nie podobała ta książka. POza tym za dużo jest "Dziedzictw" (książek)
Dziedzictwo Bourne;a, nie wiem, czy mówimy o tym samym Lynn. I Tożsamość i Krucjata i Dziedzictwko i Ultimatum są Bourne;a :]
U twojej babki???? W domu???? Czy twoja babka to królowa Elżbieta II??? Chyba że ktoś kupił Londyn:D
JUstii- czy Twój avatar z Paris Hilton sprawia, że masz trudności ze zinterpretowniem zdania: "byłam u mojej babki w londynie"?
To forum sprawia, że stan mojej psychiki się pogarsza...:D
Aslan-ależ Ty masz dobrze, na stałe mieszkać w krakowie....przeciez to jest najpiękniejsze miasto w Polsce...
wakacje...:D
Nika-dajmy już fance Paris Hilton spokój ;))
No tak właśnie myślę .. Trzeba być tolernacyjnym :]
Czy Kraków to najpiękniejsze miasto w Polsce możnaby dyskutować, ale ja nic nie mówię, bo zbyt wielu znowu nie znam. Warszawa mi się nie podoba, ale jak dla mnie konkurencja dla Krakowa to Wrocław .. Z resztą o czym mówię, jeszcze 3 lata i się tam do Aslana przeprowadzę :>>
Wrocław jest piękny! O tak! Wolałabym mieszać tam niż w np. Londynie. Londyn jest po prostu przereklamowany. Oczywiście niektóre rzeczy są piękne i niezastąpione np. ulice nocą, albo London's place lub Dinsneyland, ale nikt nie mówi o tym co dzieje się w tamtejszych szkołach czy pubach...
Co do fanki Paris, to "nie oceniaj człowieka po tym kogo lubi czy słucha". Ja np. Britney słucham, a chyba fanki Britney nie są traktowane poważnie, a ja jestem (a przynajmniej mam taką nadzieję ;))
No Ty jesteś, ale na przykład takie fanki Paris <niektóre> to nie potrafią czytać ze zrozumieniem :P
Sama nie wiem. Chyba nam się ciekawe tematy do rozmów skończyły, albo coś takiego? Musimy coś wymyślić. Nika, masz jakiś pomysł? ;)
Ja mam pytanie, ale jest trochę idiotyczne i komplet bez związku, ale cóż. Nie moge znaleźć nazwy na pomniejsze demony, nie ma ktoś pomysłu? Np. z jakiegoś innego języka albo coś ...
może poszukasz jakiś nazw w mitologii skandynawskiej?? Ewentualnie moge podac Ci nazwy postaci lub potworów z różnych gier fantastycznych:):)
Wiecie, że juz 12.02 zaczęli kręcić Narnię. Ile ja bym dała, żeby zobaczyć postępy w pracy. Rzecz jasna na żywo :)
Me too ;))
Ludzie, nie pozwólmy temu forum umrzeć śmniercią naturalną! Ja rozumiem, że macie szkołę, naukę itp . (ja na szczęscie mam ferie, więc się wymądrzam :P).
Mam dużo dobrych wspomnień związanych z tym forum ( i Skandara). Wy chyba też? :P
Nawet mi nie opowiadaj o feriach, nie ładnie się tak chwalić.
Z resztą całkiem nam znowu tak źle nie idzie .. wchodź częściej, to zobaczysz :P
Aslan, gdybyś mógł mi coś podać, byłabym niezmiernie wdzięczna.
Wiem, wiem, ale co poradzę, że moge odpocząc?? (choc nie tak znów, po feriach czekaja mnie dwa sprawdziany...)
Wchodzę tu często, ale jak widzisz sama dyskusja nie jest tak rozwinięta jak to kiedyś bywało...
no więc: jedyne co mi przychodzi do głowy z takich fajnych "imion" to:
Xardas, Beliar, Innos, Adanos, Milten, Gorn, Vatras, Saturas, Corristo ...to są takie poważniejsze imiona:D:D a z takich troche mniej: cieniostwór, książe demonów, harpia, golem, ogar, ork, troll...jak jeszcze coś wymyślę to napiszę :):)
Constantine okropnie mi się podobał ... Dobra, dzięki.
Ok, ok, wyjdę na idiotę, ale trudno. Czy ktoś mi może powiedzieć, o co tak właściwie chodzi w World of Wordcraft?
Ja nie wiem o co w tym chodzi, bo nie chce mi się to w kompie zainstalować. Ale wiem o co cho. w normalnym :) Fajna gierka, polecam :P
Constantine, to jest też taki film..i też tam poruszają sprawy Szatana itp.
No ja mówiłam właśnie o filmie, nie o grze. Wybaczcie mi okropnie, ale naprawdę wieki temu ostatnio grałam i to chyba w Raymana. Nie mam czasu za bardzo. Ale będąc jedyną dziewczyną na ang na 4 chłopaków człowiek się dowiaduje ciekawych rzeczy o grach .. :]
nie wieżee!!!! widze że oprócz Narnii łączy nas jeszcze Gothic :):):D kocham tą grę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja miałam niezłego świar na punkcie Gothic'a :D
a zonej zaczęłam grać z kodami heheheh ;)))
Raymana znam..1 czy 2? bo 1 przechodziłam w 3 klasie podstawówki ;))
a w 2 nie grałam, wolę innego rodzaju gry ;]
zresztą dawno już w nic nie grąłam...
Ależ oczywiście, że mamy dobre wspomnienia! Ba! Nawet bardzo dobre. Ech. Pamiętam te długie dyskusje... Czasem nie było mnie jeden dzień na forum a tu dwie nowe strony dochodziły :P Tęsknie za tamtymi czasami :PP Ale prawda, że to kiedyś wróci? Prawda?
Co do gier. Lubię RPGi. Nawet bardzo, ale Gothica nie :P Za to uwielbiałam grać w "Might&Magic" (pewnie nikt nie zna) no i Diablo 2 (;PP chociaż to już bardziej zręcznościowa gra :))
Ja grałam w Diablo 2 :) Nawet niezła, ale to nie moje klimaty...:P
Do tej pory za to gram w Gothica, przecież już wydali trzecią część :)