Winona Ryder

Winona Laura Horowitz

8,3
52 338 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Winona Ryder

jest trochę podobna do Keiry Knightley? Moim zdaniem nawet nie trochę tylko bardzo! Jaka jest wasza opinia?

CopperPeaker

to samo zauważyłam ostatnio :)

Seniorita_Paulita

A w filmie Mr. Deeds - Milioner z przypadku wygląda praktycznie jak siostra bliźniaczka Keiry :)

CopperPeaker

ona, Keira i Natalie Portman są do siebie b. podobne.

Joanna_7

Tak, zgadzam się, Natalie Portman też jest do nich podobna :)

użytkownik usunięty
CopperPeaker

Podobne o ile Winona ma długie włosy koloru blond bo z czarnymi krótkimi to nie bardzo

Włosy nie grają roli, bo wszystkie trzy mogą sobie zrobić takie same fryzury :P

CopperPeaker

hahaha Właśnie myślałam o tym, że jest podobna do Keiry, a tu taki komentarz:) w drugiej piratów z karaibów, Keira ma przez pewien czas krótkie włosy, ale potem jakimś cudem jej odrastają:> więc sobie porównajcie:)

CopperPeaker

troszkę jest podobna.. ale zgadzam się z poprzednikami, że Natalie Portman i keira Knightley są baaadzo podobne do siebie. :P

CopperPeaker

Możecie uznać ze sie czepiam ale to Keira jest podobna do Winony (należy tak powiedzieć, ze względu na to że jednak jest starsza) Nie ujmując nic talentu Keire

maciejmaciej88

podobna ale mi akurat Winona wydaje sie ladniejsza :PP

Szmergel

ale zem skladna wypowiedz umiescila ehhh...

CopperPeaker

hmm ja bym powiedziała jak już, ze to keira jest podobna do winony, a nie Winona do niej;/ Winona jest od niej starsza i była znana wcześniej

ja b. rzadko widze ich podobieństwo.. Bardzo mi się podoba uroda Keiry ,ale przy Winonie wiele traci. NIe ma takich pięknych oczu i tajemniczego wyrazu twarzy.
Natalie Portman w ogóle nie jest do nich podobna. przynajm,niej jak widziałam ją w "inside the actors studio". nie wiem ,czym ludzie sie w niej zachwycają, dla mnie w ogóle nie jest ładna :|