Within Temptation

powrót do forum osoby Within Temptation

ŚWIETNY ZESPÓŁ !!!! SHARON NAWET U VAN BUURENA ZABIJA GŁOSEM !!!!

Reznik

Dokładnie, jednak od jakiegoś czasu obserwuję, że nie wykorzystuje ona całego swojego potencjału:-). Mimo to kocham WT:-)

Rukiija

Masz już najnowsze DVD Let us burn? ;-)

Bokciu

Nie, jeszcze nie.

Bokciu

Nie, jeszcze nie

Rukiija

No to czas najwyższy:)

Bokciu

Mam w planach :)

Rukiija

Chociaż jak dla mnie Black Symphony lepsze.

Bokciu

Nie widziałam Let us burn, więc ciężko mi powiedzieć. Szczerze powiedziawszy, uważam jednak że najlepiej tworzyli do THOE. The Unforgiving był takim sobie albumem a Hydra to totalna porażka. W związku z tym przeczuwam, że dla mnie Let Us Burn będzie dużo gorszy od Black Symphony...

Rukiija

Przyznam się , że nie jestem jakimś wielkim fanem tego zespołu, podoba mi się ich muzyka i tyle, aczkolwiek nie wszystko.Szczegolnie te najostrzejsze kawałki nie bardzo mi podchodzą.Lubię ich posłuchać ale głównie w towarzystwie video czyli coś z koncertów. Tak więc skupiam się tu bardziej na ocenie samej jakości obrazu i dźwięku bo nie interesuje mnie oglądanie tego na laptopie czy komputerze w akompaniamencie plastikowych głośników. Tak więc Black Symphony wypada tu dużo lepiej pod tym względem. Let Us Burn to jeden z gorzej wydanych koncertów na Blu-ray. Obraz jak z leciwego DVD a jakość dźwięku tak fatalna, że lepiej nie komentować.Co do samej treści to też gorzej niż w Black.