Wojciech Smarzowski

8,2
11 198 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Wojciech Smarzowski

WESELE to film raczey taki płytki, powtarzający różne takie tam schematy, ale liczę na to, że Smarzowski zrobi wreszcie jakiś dobry kurde film :) MAŁŻOWINĘ widziałęm, ale to przeca teatr TV był, nie wiem, czemó na tej stronie wpisano to jako film. No ale może i racja: nie rozrużnisz czasem co teatr TV co film, takie czasy. A był to teatr taki sobie, pirwsze skszypencje grał pewien znany wierszopisasz, można zerknąć. Natomiast prawdziwą rewelacją był teatr TV pod tytółem KURACJA. Wspaniałe aktorstwo np Topy, którego znany s jakiegoś tam dziadowskiego serialikó. Pieczyński, Mastalerz, ah, i w ogóle. Facio włazi do psychiatryka, by porobić obserwację, ale wyjsć sie za bardzo nie da. Polecam każdemu. Włąśnie po tej KURACJI wierzę, że ten rerzyser coś jeszcze nam pokaże! Niestety, musiałęm przegapić jego drugi teatr TV, KLUCZ, ktoś widział? Dobre to to?

Mateusz_Glowacki

Tak - "Kuracja" jest ciekawym obrazem i przez tę sztukę tutaj zajrzałem - dowiedzieć się czy Smarzowski ma coś równie ciekawego w dorobku reżyserskim. Niestety - "Kuracja" to wyjątek potwierdzający regułę..., a regułą, niestety jest u Smarzowskiego tworzenie przeciętnego obrazu.

Jasiu1986

co za bzdury, pojęcia nie macie, pierdolicie głupoty - jeden i drugi

JakbySieDalo

Grunt to konstruktywna krytyka poparta mocnymi argumentami :)

Mateusz_Glowacki

Może wypadałoby nad ortografią choć raz w życiu przysiąść?

użytkownik usunięty
Stanley_Hartman

te błędy są celowe pacanie.

A można zapytać jaki to cel? ;) (oczywiście nie przypuszczam, że błędy są spowodowane nieuctwem, czy lenistwem), stawiałam na dysleksję bo cała wypowiedź jest nieco chaotyczna, ale może i jest to zabieg celowy. Tylko nie wiem jaki jest ten cel? Utrudnić czytanie posta?

rita83

ten cel to wyróżnić się debilizmem wtórnym.
bełkot i nic więcej. szkoda oczu na czytanie.

użytkownik usunięty
KRISPO_DE_PALMA

rozumiem,że ten wspaniały tekst też pewnie uznałbyś za bełkot pijanego:

http://www.filmweb.pl/topic/354858/Obejrza%C5%82em+sobie+dwa+filmy+Tarra+i+takie +tam+mnie+my%C5%9Blenie+nasz%C5%82o.html