Yôko KannoI

8,9
208 ocen muzyki
powrót do forum osoby Yôko Kanno

Świetna babka. To co pokazała w GITS SAC to mistrzostwo świata.
A jeśli chodzi o stwierdzenie w ciekawostkach, że często urzywa pseudo Gabriela Robin jest tak udowodnione jak to, że Yoko i Gabriela to różne osoby.

yordi85

Ciekawe, na jakiej podstawie tak twierdzisz.

sakurazukamori

Odpowiem na twoj sposob - badz ciekawy dalej.

yordi85

Wow, poraziło mnie to. Dzięki za elokwentną odpowiedź.

sakurazukamori

Jakie pytanie taka odpowiedz. Prosze uprzejmie.

yordi85

Hahaaaaa, spoko. Proponuję nieco bardziej wyluzować zamiast dostrzegać wszędzie próby zaatakowania Cię. Zwykłe pytanie, zadane z ciekawości, bo ja nie mam żadnych informacji mogących potwierdzic to co piszesz,za to ciekawostka ma swoje potwierdzenie w wkipedii (która pod wzgl kompetencji zostawia trochę do życzenia). No nic, pozdro.

sakurazukamori

Ja tam nic do Ciebie nie mam. Tym bardziej na nikogo się nie obrażam bo nie ma za co. A to bylo tak: Jak wiadomo na Filmwebie ktos zamiescil info, ze Yoko uzywa pseudo Gabriela Robin (ale to juz wiesz). A teraz ciekawostka - Odwiedzilem strone G. R. i sa tam jej zdjecia z zalonieta twarza (generalnie oprocz tego mozna znalezc wiele ciekawych informacji). Jedni twierdza, ze Yoko tajnie ukrywa sie pod pseudonimem, z kolei sama zainteresowana mowi, ze tak nie jest. Jak widac mozna rzucac kostka, ktora wersja jest prawdziwa. Ja tam wieze pani z Japonii no bo tak na zdrowy rozum po co ta cala szopka by byla?? Fikcyjny życiorys gabrieli Robin (pochodzi z Ameryki Płd, kraju nie pamietam), dorobek muzyczny no i ta strona w necie. Za teoria "rozdwojenia jazni" moze przemawiac tajemnicza postac Gabrieli, ktora malo kto na oczy widzial. Specially for you. Zebys nie byl smutny i nie uwazal mnie za gbura - peace.

yordi85

Sorry, ale z jakiej mańki ona wyprzedza Goldsmitha czy Jarre'a.

_Andrzej_

I Williamsa, nie to to przegięła.