Nie rozumiem jak nie którzy z was mogą lubić takie... COŚ... Jego twarz wygląda jak po stu operacjach plastycznych, a wam się on podoba? Śpiewa jak jakieś UFO, a na temat grania w filmach nawet nie wspominam. To nie jest prowokacja, ale ci którzy go lubią (kochają) mają na prawdę kiepski gust, albo są ślepi.
Ps. Nie wiem czy były już takie tematy, bo nie mam zamiaru czytać wszystkich Forum tego czegoś, ale naprawde mi go ŻAL!
popieram wniosek !!!!! UFO potrafi lepiej śpiewać i grać niż to coś !!!!!!!!!!!!!! moja siostra która ma 8 lat mówi że to stwór z kosmosu !!!okropne to coś jest !!!!!1111111
takie samo monstrum jak ta ,,nesseczka"
Też popieram,brzydki nieutalentowany,glupi ,,aktorek'',kanold*
kanold-śląski cukierek,co się ciągnie i ciągnie,klei sie do zębów...bleee
Widzę, że jesteś specjalistką od pozaziemskich istot, więc oświeć mnie koleżanko: jak śpiewa ufo ;p?
Ja bym wolała nic nie osiągać i być normalnym człowiekiem,a nie rozpuszczoną gwiazdą...w dodatku oceniana na tak jak wyzej...
pozdrawiam
nie jestem metroseksualnym pedantem, który zagrał żałośnie w paru filmach. Nie robię z siebie głupka, nia mam zboczonej dziewczyny, nie wieszają na mnie psów, nie sprawiem wrażenia idioty;), nie jestem, uwielbieniem 11- letnich dziewczynek --> to by było chyba na tyle.
Ja już bym wolała żeby nikt o mnie nie usłyszał do końca życia (a tak w ogóle to po co mi sława?)niż miałabym być w ciele Zaca Efrona...
a skąd wiesz kim ja jestem???
wolę być jaka jestem niż się upokarzać i grać w badziewnych filmach...
A ja tak sobie myślę, gdzie są Jego fanki? Czemu go nie bronią hehe. Miło byłoby poczytać co mają nam - antyfanom - do powiedzenia :D
napewno byłoby ciekawie;d;d
coś na forum zaczka nie wchodzi dużo fanów, ale pewnie to się zmieni, gdy do kin trafi "Hsm 3" (nie daj Boże, żeby go wogóle nakręcili)
masz rację Ciara;) pomyliło mi się...xD
i wciąż nikt go nie broni, tylko dlaczego on ma tak wysoką średnią???
" a co ty osiągnęłaś, a co on osiągnął?"
"on ma kasę i gra w filmach"
"ona ma fanki nie tylko w Polsce"
tikitaka 2 (sory jeśli przekręciłam coś) jesteś jakimś botem;p???
Dobra będę siedział cicho bo i tak nikt mnie nie posłucha. A i nie jestem botem po prostu pisze to co uważam za słuszne ^_^.
Zazdroscic osiągnięć? A on ma jakieś osiąnięcia oprócz "ZROBIENIA Z SIEBIE NAJWIĘKSZEGO BŁAZNA ŚWIATA"?
Trusskawka witam i pozdrawiam;)
tikitaka2 broni "zaczka" (ale mówi, że nie jest jego fanem), i pyta się nas co ten wielki aktor osiągnął, a co my osiągnęliśmy<lool>
ogólnie śmiechowe forum;)xD
Ale już nie chcę mi się z Tobą dyskutować bo skoro nie umiesz tego pojąć że ktoś może go lubić to szkoda mi z Tobą gadać.
Wszystkich oprócz tiki...(coś tam) popieram... :D
Efron to niewypał, jak go widze to mi się rzygać chce... Bleee....
Miło mi widzieć, że ktoś tu jeszcze broni Zaca. Ludzie co Was napadło?? Brzydki, rzygać mi się, itp. OK, może do najpiękniejszy bóstw świata nie należy, może rzeczywiście jest taki a siaki, ale fakt faktem z tym, że talentu nie ma to się nie zgodzę. Gdyby go nie miał, nie grał by w tylu filmach, które zdobywają dość sporą sławę na całym świecie. I nie mówię tu tylko o HSM. Hairspray jest tego największym przykładem. Beztalencie nie mogłoby zagrać u boku takich sław jak Travolta czy Pfeiffer, w dodatku w filmie reżyserowanym przez Shankmana. Poza tym nie można oceniać człowieka, po jego wyglądzie, ani po tym jak kreują go media. Nie zapominajmy, że połowę z tego co o nim wiemy, wymyślili dziennikarze.
Ja jak najbardziej jestem fanką, nie zagorzałą,nie sikam na jego widok, ale doceniam jego osiągnięcia. Pozdrawiam, w szczególności tikitakę :)
aurita... zagrać takie role jak on każdy głupi potrafi...!!! Nie ma czego zazdrościć dla mnie to totalne DNO!
No ale zagrał przewyższył w castingach innych i dostał się do filmów w których grał, zawsze jakieś osiągnięcie może w przyszłości będzie się lepiej przykładał do filmów ;p.
Ps: Nie jestem jego fanem.
Ależ ja mu i zazdroszczę, raczej współczuję, tego, że niektórzy wieszają na nim psy... Ja go osobiście lubię... Zresztą ten kraj, jak i cały świat jest wolny i można kogoś lubić lub nie... Ale naprawdę martwi mnie to co widzę na tym forum.... OK, nie lubicie go, gardzicie nim, ale czy to powód, żeby kłocić się z tymi którzy go lubią... Nie oszukujmy się, nikogo nie da się zadowolić w 100%. Kogoś się lubi kogoś nienawidzi... Tylko czemu robić z tego od razu wojnę online??... Tego nie mogę zrozumieć....
Sorry, miało być mu nie zazdroszczę... Dlaczego na tym głupim forum nie można edytować postów???.....
Powiem tak. Nie podoba mi się. Nie jest bóstwem. I jest przesłodzony. Jednak jestem w stanie stwierdzić, że trochę grać potrafi. Wydaje mi się, że przysłowiowa woda sodowa strzeliła mu do głowy. Nie wiem czy ktoś z was oglądał film gdzie Efron grał autystycznego chłopaka. Według mnie zagrał go przekonująco i tak jak powinien. Co do HSM się nie wypowiadam bo moja mania na punkcie tego filmu już się zakończyła i wiem że rola Troya wyszła mu kiepskawo. W Lakierze grał całkiem nieźle. W każdym razie moim zdaniem idealnie pasował do roli Linka. To jest moje zdanie. Nie znam człowieka i wątpię abym poznała więc na temat jego charakteru się nie wypowiadam. Denerwują mnie tylko teksty typu że nie znam większego przygłupa itp, itd bo nie znacie człowieka( w każdym razie wątpię w to szczerze)i nie ma sensu go oceniać. Jak dla nie młody aktor który wypłynął na fali hitu dla dzieci i teraz próbuje sił w innych produkcjach. Zobaczymy jak mu pójdzie.
Oj. Troszkę się rozpisałam:)
a mi żal Ciebie, bo to jest człowiek tak jak ty, a nie takie coś...poziom niektórych wypowiedz nie powala inteligencją
Jak to się mówi... Nie ocenia się książki po okładce...
To mówi samo za siebie :) Mówicie, że jest głupi, obleśny itp.
Nie każdemu się musi podobać, nie musi dobrze grać...
Taka jest jego praca... Dostaje za to pieniądze... i tyle...
G.Andrzejewicz nie umie śpiewać i co czemu jej się nie czepiacie, że taka głupia jest?? hmm...
A i dodam jeszcze gdzie się podziali nagle wszyscy anty-fani? Hmmm. Parę postów wyżej sie dziwi gdzie ci co widzą co on osiągnął... Dobra zostawiam to bo nie ma potrzeby rozmawiać z ludźmi którzy wyzywają mnie od idiotek tylko dlatego że go nie nienawidzę z całego serca...
Fitnes jak ci przeszkadza ze sie nikt nie czepia Gosi to ja sie moge czepiac! xD Bo jej nie lubie, bo ona nie umie śpiewac ;)