beznadziejny lalus....po prostu nie znosze jego minek jego geby :D sory :D ale taka prawda to lalus i frajer wyglada jak ken w spodnicy xD ma wiecej makijazu niz inne 3/4 kobiet! w zyciu nie widzialam faceta takiego jak on! i nie chce takiego zobaczyc xD przyprawia mnie o mdlosci.. i jest beznadziejnym aktorem buziaki pozdrawiam :)
ash sie nie chcec zytac zallllllllllllll mi siebie poprostu nisczycie to forum specjalnei jz malo nas zostako zeby go brongic bo niktssie nie chce z awmi urzerac zalllll. pujde teraz i adm twojej akrtorce 1 i zobaczysz jakto jest smieszna dziewuho.HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA. aja cie nie pozdrawian.
No proszę, proszę kogo moje piękne oczy widzą.... ZaWsHe ZaKuŚ powróciła:) Na filmwebie jestem od niedawna ale muszę przyznać że to dzięki TOBIE się tutaj zalogowałam. Naprawdę nikt inny nie zaoferował mi tak niesamowitej, taniej rozrywki bez wychodzenia z domu. Popieram w 100% autorkę tematu:)
dziecinko naucz się pisać bez błędów ortograficznych :) i pisz zrozumialej bo nie można się doczytać co żeś wystukała w tę klawiaturę :) współczuję ci problemów ze sobą :) a po za tym nie weszłam tu żeby się kłócić po prostu mam prawo nie lubić Zaca i nie obchodzi mnie czy "'pujdziesz' teraz na forum o shannen doherty i 'adsz' mojej 'akrtorce' 1 " jak dla mnie możesz pójść nawet do piekła i nie przejmę się tym :) pozdrawiam
zawshe zakuś rządzi;) teraz to dopiero będzie śmiechowo;)
Shannen i Oldman proponuję regularnie odwiedzać to forum jeśli potrzebujecie się pośmiać;) oczywiście zgadzam się z założycielką tematu;) a tak wogóle to zaraz napewno wejdzie tu mój "przyjaciel" tikitaka, który twierdzi, że nie lubi "zaka", ale uparcie go broni;)
pzdr, dla normalnych;)
Nie przejmuj się tak nią Shannen:) Podejdź do tego z dystansem i humorem. Pewnie jeszcze chichocze na myśl o jej przebiegłym planie polegającym na daniu 1 Shannen Doherty;) Pozdrawiam.
no oczywiście że podchodzę do tego z humorem :D niech się cieszy dziecina że wystawiła 1 Shannen Doherty :D daję jej góra 9 lat :P
Zgadzam się w 100%! Ten chłopaczek mógłby grać w horrorach. Ogólnie przypomina mi plastikową lalkę, coś w stylu Kena ;).
Nie ma to jak ta wzajemna zgodność poglądów:) Żałuję że filmweb nie wprowadził punktacji ujemnej bo zastanawiam się czy 1 to nie za dużo dla jego "aktorskich umiejętności".
zgadzam się za dużo....;/ aż żal mu było dać aż 1;/
a co do horrorów to mógłby grać, ale drzewo chyba;)
Nie no jak zobaczyłem że użytkownik Zawshe zakuś dał jakiejś Hilary Duff 10 Seagalowi 8 czy tam 7 a PACINO,HOPKINSOWI i HOFFMANOWI 1 to spadłem z krzesła ;/
Nie mam nic do Zaka ale wkurwia mnie to że dała takim wielkim aktorom jak Pacino ocene 1 ;/ to nie dopuszczalne.
nie masz nic do zaka??? ja na jego widok (choćby na fotce w gazecie) normalnie mam ochotę go zabić, dla mnie jest sztucznym burakiem, ale dobra, a co do tego, że takie coś jak zawshe zakuś dało pacino 1 to masakra wiem, i nie mogę zrozumieć dlaczego zak ma tak wysokoą średnią skoro na tym forum są sami jego antyfani i wogóle nikt się nie przyznaje, że lubi zaka;/ (oprócz prowokatorek);)
Rozumiem że możesz na widok jego buźki mieć odruchy wymiotne, ale to nie Jego wina że ma taką buźke (morde). ; o
to nie jego wina, ale z drugiej strony nie musi przecież nakładać na włosy jednorazowo całego opakowania żelu, ani nie musi zużywać ton pudru! to go czyni lalusiem, a takich osób nikt nie lubi, bo to, że kompletnie nie umie grać to jeszcze pół biedy, ale żeby chłopak aż tak przesadnie dbał o swoją urodę;/ to już ostre przegięcie;)