Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Wszyscy antyfani, proszę się wpisac tu i na moim pięknym blogu :-)

Efron strasznie zagrał w HSM...

____10

ja juz nie mam nic do zaca...wg mnie zagral przecietnie...ale jesli ci tak zalezy to ci pisze na to.

użytkownik usunięty
Emiru18

W HSm faktycznie był przecientny, al wyszkolił głos, a bardzo fajnie zagrał w "Lakierze do włosów". Radzę obejrzeć zabawny film. :)

Ja też nie mam nic do Zaca, ten facet w ogóle mnie nie interesuje. "Lakier do włosów" widziałam, ale na niego nie zwróciłam uwagi. Dla mnie on może nie istnieć. Jestem raczej negatywnie nastawiona do różnego typu oszołomów co oceniają Ala Pacino, Jack Nicholsona na 1.

Eriu

przypominam ze laska nie dala 1 al pacinowi i jacowi nicholsonowi...chyba tak zle z nia juz nie jest...przynajmniej nie pisze przeslodzonych komentarzy.

Emiru18

widze tu jednak czlowieka....antyfanklub efrona do dobry pomysl...ciekawe od kiedy minipis tak go znienaiwdziles i skad to przekonanie ze wkurze sie na wiesc o tym temacie....mnie on nie przeszkadza...chlopczykowi sie nudzi i tyle...bo oglada tylko gejowskie filmy.....ale to jest "wspaniala rzecz" nie dorgi lecz tani minpizdo

goremaniac

ale to już było...

Robert_De_Niro

Wpisuję się. Zac Efron = 1
Pozdrawiam wszystkich antyfanów Zaca Efrona.

Robert_De_Niro

... i nie wróci więcej

Uzi

1 4Zac:} nie wroci wiecejj....<<<za krotki>>> <za krotki>

kondziad

Rece opadadają, baba z niego przeczytajcie sobie na teamt waszego idola:
http://www.egoisci.pl/2669/nie_wyjdzie_bez_szminki/

Żałosne

heap

zgadzam sie! tez nie wiedzialam co zrobic gdy to przeczytalam-smiac sie czy plakac...? "gdzie Ci mezczyzni...?"
nie wystawiam mu oceny,bo nie widzialam go w zadnym filmie,jednak samo zachowanie przyprawia mnie o bol dziasel.
pozdro dla anty-fanow! niech sie pier*** pOkEmOnY!!

PPG

Czytałam to już wcześniej..niezłe..,ale czasami i faceci się malują na jakieś gale np. podkład czy coś w tym stylu. Lecz żeby gdzieś tak o sobie wychodzić i się malować się różem i błyszczykiem..to chyba naprawdę lekka przesada(może nawet nie lekka).