Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Ten typ tak mnie denerwuje że niewytrzymuje 1 min patrząc na ten ryj. Przeżyłbym że taki niedorób gra, ale gdy widzę jak jakieś "dziewczynki" ciągle piszą jakki on słodzisi i śliczniusi to mnie krew zalewa, normalnie żal dupę ściska. Koleś nosi 5 kilogramowy make up na gębie to sie nie dziwcie że wygląda jak plastikowa lalka. A jeśli chodzi o jego talent aktorski to on zalicza się do grona małych dzieci. Jego role są tak mętne jak sam on, w innych filmach typu dramat grają 2 razy mniejsze dzieciaki które w porównaniu do jego stylu gry zasługują na Oscara. Mam gdzieś że zaraz na mnie naskoczą wściekłe fanki tego przydupasa, to moje zdanie i nikt mi tego nie zabroni, więc jak zamierzacie rzucać mięchem we mnie to proszę bardzo, ale ja je odrzucę i będe tu tak długo aż zrozumiecie jak to jest gdy wchodzą takie fanki Zaca na forum De Niro lub Nicholsona i bez żadnego szacunku dla tej osoby ją oczerniają i na złość że znajdują sie pośród pierwszej 10 dają 1, ale pomyślcie że ten aktor ma kilka tysięcy głosów, więc co wam da jedna 1 przeciw tysiącom 9 lub 10

Black_Smog

ja dodam: Amen. ;]

PPG

Wielki dzięki PPG

Black_Smog

świete słowa, swiete slowa:D moze nie jestem jeszcze pelnoletnia ale z ta wypowiedzia zgadzam sie w pelni:D <hahaha> pozdro for you xD

Black_Smog

Nic dodać, nic ująć. Po prostu sama prawda !!

Anda00

Świetnie to ująłeś Bobby. Pierwszy raz z kimś się w 100% zgadzam. Cud. Denerwuje mnie ten koleś..może nie jestem jego wielką antyfanka lecz jeszce żaden aktor nie działał mi tak na nerwy jak on. Może go by bardziej lubiła gdyby nie jego bezgranicznie oddane fanki, które mi go obrzydziły.

Black_Smog

dodaje kolege do ulubionych..;] pozdrawiam!

PPG

Dzieki wszystkim za poparcie i cóż wiecej dodać, to przecież cała prawda
PPG ciebie też dodam

Black_Smog

Poczułeś się bardziej dowartościowany?

wiola_0708

może, zależy o co chodzi

Black_Smog

Brawo BObby, napisałeś dokładnie to co ja zawsze o nim myślałem. Ciota, każda dziwka sie w nim buja, za ładną buźke. Wkurwiają mnie takie osoby. Jeszcze raz Brawo:)

ricardokaka22

Weź się człowieku zastanów z tą dziwką. Każdej dziewczynie może podobać się kto chce, a jeżeli nazywasz od razu ją dziwką, to współczuje twojej przyszłej kobiecie z która będziesz związany. To ty pokazałeś, że jesteś ciotą pisząc takie coś do dziewczyn. Prostak i nic więcej...

Black_Smog

w pełni Cie popieram:) powiedziales to o czym wszyscy myslimy.

corvin13

Ricardokaka22. Cisze sie że masz takie samo zdanie ale trochę przesadziłeś że kobiety które go lubią są dziwkami bo wcale tak nie twierdze

Black_Smog

Zac Efron to DNO!!!!!! Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami.
Pozdrawiam ;)

Black_Smog

ANTYFANI ZACA GÓRĄ!!!!!!!!!! YEAH!!!!!

Black_Smog

mi się on nie podoba:)Hm,taki troche prosiakowaty,hie hie :> Zero mężczyzny,a 99% dzieciucha i Babe świnki z klasą (różowa,okrągła buzia i 'słodkie',jasne ślepka,bardzo irytujące zresztą). Chociaż przyznam,że widziałam jego zdjęcie (jedno!),gdzie wyglądał całkiem,całkiem...:))