Zac Efron to nie AKTOR,a AMATOR.To jest więcej niż żałosne.
Normalnie nie wiem co mam napisać,aby wyrazić moje negatywne uczucia.
To jest tak fatalne coś,ze nawet...fuuuuj!!!
Patrząc sie na niego jestem za aborcją (jak juz inna osoba na tym forum:D)
titikao2 czesc dziubkó :*******pogadamy o filmah???????a co ó ciebie??????fajnie rze lóbisz serial lokatorzy!!!!ja tesz lóbiłam zanim zostałam satanistkom.na prawde. mamy ze sobom coś wspulnego.w końcó.a czemó mnie nie lóbisz??????hej:////////???czy chodzi tylko o mojom ORTOGRAFIE czy morze powinnam zmienic muj harakter rzebysmy sie polóbili????Bo serio muwie??????bardzo jestem smótna i tak wiem rze skasujesz mojego posta bo mnie nie lóbisz:///////////////////////////a tak z innej beczki:czemó mnie nie lóbisz???
ps.czesc paige:))))
c.d.POWIEDZ MI W KOŃCÓ BO NIE MOGE WYTSZYMAĆ!!!!!!!!!!!titi.....no powiedz to.........powiedz.....na prawde mi na tym zalerzy.....co bendzie jag nie wygram na naj milszom dziewczyne film łebu?????na prawde mamy pare wspulnych filmuw, titi ://///////.....czemó mnie nie nawidzisz????
titi...........
.............
.........
:''''(((
a czemó mnie nie lóbisz?????czy tacy urzytkownicy lóbiom jag twarde metaluwy płaczom??????
a co znaczy twuj nik????czy to dlatego mnie nie nawidzisz????a jag nie dlatego to czemó?????ja moge dla ciebie zostac wegetariankom nawet jag to ma coś zmienić miendzy nami, serio muwie:///a som szanse rzebys mnie polóbił??????a lóbisz mie troche??????a morze mnie nienawidzisz ://///////////////????????pszeciesz ja jósz nie lóbie zaka na prawde!!!!!czy tylko o to ci chodzilo???bo jesli tylko o to to o co ci teraz hodzi??????bo nie rozumię>.......titi??
titi??
.......
:/OMG
chyba znowó coś zepsólam....:''''''''''(
cześć zashe shatan;)
titi<buahahaah> rozwaliłaś mnie tym świenty post, czekam na odpowiedz twojego ulubieńca;)
Widzę, że nawiązuje się nam tutaj jakiś romans:D Załatwmy jeszcze jakąś klimatyczną muzykę i będzie dobrze http://www.youtube.com/watch?v=yJWJ8FtxxU0
PS : Zostaje nam jeszcze problem ze ślubem:( Odprawicie czarną mszę czy może ShAtAn nawróci się na katolicyzm?
Teraz już wiem na 100% że Zawshe coś tam to prowokator. HMhmhhhmhmhhm, a lokatorów tak oceniłem ze względu na stare lata (kiedyś to się oglądało ^^. Up napisałem tak kiedyś przeszukaj tematy.
ja prowokacjom????sógerójesz coś???://///....nie muw tak titi prosze ...
titi słonko morzesz sobie zmieniać nika i tag zawsze bendziesz dla mnie titim :******* lóbie dwópłciowe niki. a wiesz titi rze wiedzialam rze zmienisz nika jag to pszeczytasz?????po co ja to pisałam :''''((.czy o to ci hodziło rzebym sobie plóła w brode?? toni mątana to jósz nie jest seksi titi nie wiesz co zrobiłeś ://///////.....
echhhhhhhhhhhhhhhhhhh^^7%$#@#66%%$!@:///////////
a oglondales jósz dzisiaj jakis ciekawy film titi??? a morze jeszcze spisz titi???spisz titi??bo jag spisz to jósz nie pszeszkadzam titi.pozdrawiam cie titi. bardzo lóbie czytac Twoje posty titi. no to pa titi misióóóóóóóóóóóó mua!!:******!!!!!!!
a wiesz paige rze nie wiem czemó jósz nie lóbie zaka ale mi sie wydaje rze pszese mnie hłopak dórzo wycierpial bo w dwa dni po tym jag tó pszyszłam bardzo spadla mó średnia :////////ja lóbie robic zle żeczy ale nie ma co pszesadzac;).
wiem rze mi nie ot piszesz titi ale tródno i tag cie koham...tfu-nie nawidze bo pszeciesz jestem satanistkom.ale nie warzne-titi zawshe byles twardy i nie óstempliwy i malo muwny ale za to cie koham titi...
rzal kropka pel. Już nie będę wchodził na to forum bo zajeżdża to dziećmi neo które myślą że są śmieszne. ;(
Bo jeśli byś mogła to popełnij samobójstwo w imię SHATANA i ofiaruj mu swą dusze sprawisz wtedy wszystkim wielką ulgę, oczywiście nie namawiam ale jakbyś mogła :)
ja nie mam neo titi ja mam stałe łoncze ://////////czy to źle???czy wolisz te co maja neo?????? rozómię :(((((((((.
ach titi, nie poprawny titi czemó sie tag ze mnom droczysz????....do skonale wiem co czójesz titi ja tesz jósz jestem zmenczona tymi gópimi dzieciakami zero ot powiedzialnosci i jósz nawet nie ma z kim o filmah pogadac:///szkoda rze jósz stont idziesz myslalam rze sie umuwimy na kąpilacje jakihś filmuw gore a potem pujdziemy na spacer po cmętarzó morze nawet po wspominamy nasz olóbiony serial ale jag nie chcesz to ok.
ps. a czemó chcesz rzebym sie zabila????chyba rze dlatego rze nie morzesz byc ze mnom i nie chcesz rzebym byla z kim innym to ftedy rozómiem.wiedziałam rze dla tego !!!!! kochany jestes:**************************!!!
no teraz to mnie jósz dobiłeś titi :///////////////////
ale jag ja moge na dwa frąty to czemó ty nie morzesz???bo nie rozómię bo jeszcze nikdy nikt mnom nie wzgardził a co dopiero ktoś o takim ałtorytecie jak Ty titi://////////////////////////// i jescze muwisz rze jestem prowokacjom...zepsółeś mi dzień rzegnam ide sie napić a tag czekałam na tego posta od Ciebie titi:////////////////////////////////
titi jak morzeż odżucać tag miłom dziefczyne, hoć to ja tak naprawde jestem tfoją dziefczynom to ci pozwalam jom lubić
a teraz na serio, to nie jest temat na takie posty;) Zawshe szatan możesz sobie zrobić na blogu temat o tym jak bardzo kochasz Tony'ego;) napewno twój ukochany to skomentuje;) i ja też;)
uga buga czary mary zawshe shatan to tfuj stary heheheahueahehaueuhae !!!!!!!!111111111111111111111111111111
to było do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????
przepraszam, ale czy ty znienormalniałeś???? nawet cię lubiłam, ale teraz........... może i wy pasujecie do siebie
lupisz mnje ? o kuźde ej mam mosze u ciepie jakoms szanse bo zawshe shatan mnie nie krenci bo jest za wysoka (te metr csztersiesci to jetnak sa tuszo) ;(
och jusz dopże wybaczam ci, ale nie zapominai o mnie;/ tylko bojem siem gniewu zawshe shatana za to rze jestem tfojom dziefczynom;/ obroniż mnie pżed niom mimo isz maż tylko metr tżydzieści wzrostu???
bendem bardzo wdzienczna, musisz byc potenrzny, jeszcze bardziei cie lubiem, hoć wolałbym rzebyś walczył iakimś pokemonem na pżykład pikaczu;)
pikaczu sa suapy muj czarmander miaszczy fszystko ale tymz rasem musiauem poszyszyc kule po czarmander jest na wakaciach f arisonie
dlaczegusz to mósiałam tyle czekac na tfuj post;/ jóż mnie nie koffash??? czarmander mosze byc ;) pozdruf go ode mnie hociarz kula terz potenrzna;)
zakohałam siem w tobie ty we mnie tesz??? mosze siem orzenimy??? dlaczegusz to nie maż afka?? daj sobie cos na avka bo mi pżykro, rze nie maż nic na afku;(
pszerywam waszom rurzowom piramide miłości://////////////
....
...
i nie wieże własnym oczom...
...
Paige,
nie mysl rze Ci wybacze titiego mątane takih rzeczy sie nie robi pod nie obecnosc rywalki.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
byl jósz prawie muj:///
.......
...(muj:'-*)TiTi:
myslalam rze jestes inny titi a ty ciongle smencisz o pokemonah:///jag dziecko .://
szczeże to byles mojim góru filmuw titi i jak bys mi w ciemno polecil jakiegos filmaska to bym obejżała i dala mó 10 pszed obejżeniem:////ale jósz ci nikgy nie zaófam titi. jósz nikomó nie zaófam://///.i nie mósisz mnie pszepraszac bo z nami koniec i jósz ci nie wybacze bo nie zmieniam decyzji no chyba rze jednak mnie pszeprosisz to wtedy ci wybacze i znowó bendziemy razem titi a skoro tag bardzo ci na tym zalerzy to czekam. jezó tylko sie pospiesz ile morzna:////
dodajem ciem do ulubionyh kohanie;* i zmieniłam awek se jag hceż to lóknij, ja wyglondam prawie tag samo
Buhahahhaha.No cio wy...a kiedy slub? no i ja zalatwie fryzjera.morze uczesze za darmo tiki i paige.taka okazja.a zawshe cos tam nie ma szans u boskiego tiki.moge byc swiadkowa???...??? prosze.zawshe cos tam bedzie piknie spiwala sto lat.bedzie milo.bardzo milo.ale tiki stżesz sie!!!
Ja pżewiduje pżyrzłość i widze rze Zawshe cos tam bedzie chciała cie uwieść!!! Stżesz sie!
tzn paige pszytyłaś od wczoraj. muwie ci serio:////nie biesz tego do siebie bo to tylko szczera kolerzeńska ówaga i wcale ci nie zazdroszcze serio muwie.
robaczkó:
:**************
czesc titi a lóboisz brónetki czy blądynki???bo nie wiem jakom farbke kópić???:****bózi dla titiego i tag bendziesz muj jótro napisze o sobie coś wiencej i jag bardzo cie koham/nie nawidze i nie warzne rze nie pszeczytasz titi bo i tag ci to psześle tele patycznie tag wienc nie masz wyjscia.papa:*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wiesz co bodi naczers??jag oni mogom sie rzenić jag ja jósz jestem z titim w cionży órojonej??samo mi sie to hyba nie wzieło co nie://////
titi czy ja pszytyłam???? ja jestę brónetkom wienc titi woli brónetki;) zawshe szatan hceż być na nażym ślupie????
a szem siem wfkopal s tym slupem. fole prunetki po som ladniejshe (moya kohana pejdz ;***) sory zawshe shatanie ale moszemy pyc jedhynie psyjacioómi bo ja koham tylko pejdż ;(
pszeprażam lubiem tag na ciebie muwic;) dodałeś mnie do ólóbionyh???? bo ja ciebie tag;) a kto to był wogule ten toni??? bo jakoś koleśa nie kojażem...
to na co czekaż!!!!! bo siem obrarzem;/ ja nie oglondałam tego filmu;/
ale i tag ciem koham;*** tera pżynajmniei nikt cie nie pomyli z babom;)
jag możesz wymagać rzeby dodał cie do ulóbionyh ktos kto nie ma nawet avka ://////pewnie nie ómie ;)
titi i tag cie koham ty nie óczóciowy urzytkowniku fil webó://///////////