Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Zac Efron to nie AKTOR,a AMATOR.To jest więcej niż żałosne.
Normalnie nie wiem co mam napisać,aby wyrazić moje negatywne uczucia.
To jest tak fatalne coś,ze nawet...fuuuuj!!!
Patrząc sie na niego jestem za aborcją (jak juz inna osoba na tym forum:D)

Lovely_Paige

Paige spokojnie bo zaraz Shatan zrobi z Ciebie laleczkę voodoo.

Pride

spox jeszcze jestem normalna;) ale gniew szatana może mnie spotkać;) dzięki za troskę

Lovely_Paige

jag by cie kohał to by mnie żucił a ja widze w jego oczah rze jósz tenskni za mojom osobom i naszym órojonym dzieciem film łebó..ja mysle rze on po prosó lóbi jag dwie laski sie o niego bijom nawet jesli jednej od wczoraj sie pszy tyło i dla temó titi sie nie odzywa:////czeka na pierfszom krew:///

zulia_wedrowniczka

oj bjutiful day wlasnie slucham pisenki "wudu lejdi" kóltowego zepsoló creme brulee i tag mysle rze jag jósz titi pod liczy pónkty i okarze sie rze paige mnie pszebila to nie ma innej opcji://////////////////ja po prosto nie ot pószczam a zwlaszcza titiego mojej złotej filmowej maczo-rzabóni z pienknym cialem wojownika:**

zulia_wedrowniczka

Zawshe cos tam:
Paige przytyła bo jest W CIAZU z titi.

Bodysnatchers

Rofl >.<

Bodysnatchers

Widze że zawsze szatan zmieniła sie z Zakuśia na Szatana ;D No cóż. Te twoje Ó jest powalające ale i tak Pozdrawiam ;)

Autentyczna

TO CO Z SLUBEM!!!????

Tony nie zasmiecaj forum bo to jest BRZYTKIE!!!:D:D:D:D

Bodysnatchers

nic ze ślubem,
ostatnio denerwuje mnie zachowanie tony'ego --> napisał nawet, że walnie mnie młotkiem;/ a to, że zaśmieca forum to inna sprawa

Lovely_Paige

titi chcial cie walnonć młotkiem???Lol mega fun!!jezó ale z niego brótal :/// to ja nie wiedzialam ale skoro ślóbu nie bendzie to mam odwołać czarnom sókienke i kałasznikowa kturym hcialam was roszczelac pszy ołtarzó jag w kil biló???serio pytam bo nie hce wyżucać pieniendzy w błoto:////

zulia_wedrowniczka

możesz odwołać tą sukienkę;) a kałachem możesz titiego rozwalić;/ albo jak chcesz możes sobie go wziąć, będziecie do siebie pasować;)

Lovely_Paige

ZaWsHe ShAtAn - czyżbyśmy poszerzali filmowe horyzonty?;D

Pride

Shatan kałachem rozwal najpierw Paige, a później siebie.Dwóch nic nie znaczących idiotek z tego świata mniej.

Antonio_Montana

chej titi ja tesz lóbie młotki, nie hciałbyś mnie kiedyś walnonć????czemó hcesz walnonć tylko pejdż?????a tag w ogule to ojej nie muw tag://////////////wstrzonsnołeś mnom i jako rze jestes mojim ałtorytetem nie stety mósze isc sie wy elimonować z rodzajó lódzkiego. ale nie martf sie! zrobie to w taki sposób rze mi dadzom nagrode darwina kturom zadedykóje Tobie titi:****************ale naj pierw obejże wszystkie otcinki naszego ólubionego serialó i bende myslec o tym jaki ten serial jest dobry i śmieszny i jag dobże aktoży tam grajom a pszede wszystkim o tobie titiósiu bo ten serial mi sie od nie dawna kojaży z Tobom:*****.f końcó dałeś mó 10 a mysalam rze tylko ja go doceniam za códowne wrencz poczócie chomoró.
...
...
smótno mi <hlip:'''(>
...
szkoda rze naj bardziej lóbiany urzytkownik film łebó mnie rzuca i karze mi sie zabić ale tródno....jag znafca coś muwi to tszeba sóchać bo to w końcó film łeb.dobra kohanie kończe a jag jósz ómre to bende cie odwiedzać w twojich snah i bende ci śpiewać rurzne piosenki do uha rzeby ci sie lepiej spalo misió. ale naj pierw sprubuje zdac matóre rzeby w ęcyklopedi potem nie napisali rze titi zlamal serce nie wyksztalconej dziewczynie bo wiem rze bys tego nie hcial ty muj filmowy krulu opini:////

zulia_wedrowniczka

shatan zabij go.................................................

Lovely_Paige

Jak ja kocham to forum xDDD

Antonio_Montana

hahaha, ale śmieszne;/ już niedługo tony... już wkrótce zawshe szatan cię zabije xDxD

Lovely_Paige

; d będę gotowy

użytkownik usunięty
Bodysnatchers

Hej T0ni :** tak s3 patsz3 na cieb!e i misie cor@s b@rdzie! podobash :* @ash mi sfUj gg muj ty kocie :****** w3ronichka sie nie oBrazz! :*** całó$ek dla cię

buahaha Toni jesteś "porzondany" --> jeszcze się na nim poznasz sweet pussycat;)

Lovely_Paige

Szatan masz rywalkę;;)

<aaaaaaaaa czemu za krótki>

Pride

jeszcze się pobiją;) one bardzo się nie lubią xDxD

Lovely_Paige

M!ło ze robicie mi tu SPAM,ale JA CHC3 silubu!!!
A titi bedzie z Paige,bo shatan znajdzi3 now3go chłop@k@ czyli z@ca 3frona...!!!

ps.Ropćie dalej śpam i b3dzie smi3śnie!!!

Bodysnatchers

jezó pósiket nie spo dziewałam sie tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslalam rze jestes mojom naj lepszom pszyjaciułkom a ty bes czelnie prubujesz od bić mi titiego ja nie wiem jag możesz i czekam na wy tómaczenie :///////////////////////////////////dzisiaj na szczenście kópiłam sobie nowom czarnom bluske z durzym dekoldem i byłam terz u dętysty wybielić zombki a jótro planóje pszebić sobie sótek i myśle rze titi doceni muj wysiłek i wybieże mnie no hyba rze dalej ob staje rzebym sie zabiła. nie dziwie mu sie- titi po prostó sie boji rze jag bende rzyla i bende dalej tag atrajcyjnom laskom to pewnie go zdradze.nie zdradze Cie titi ty muj gorylku filmowy :****************i dalej chce rzebys mnie pukł w głowe młotkiem kiedyś kohanie patsz nawet zmieniłam nika dla ciebie tygryskó tfoje ólóbione filmaski to terz moje ukohane filmaski a pszynajmniej jeden pamientaj:******************a zresztom patsz titi mam jósz nawet jedn pónkt na koncie morze kiedyś bende wiedziała tyle o filmach co Ti titi:)))))))))a morze nawet lepiej rze mam rywalki bo jag jósz mnie wybieżesz to wygrana bendzie pszyjemniejsza titi o jezó jag ja cie nie nawidze:***~)~*~*pszesyłam filmaskowego motylka miłości i myśle pósiket i pejdż rze na prórzno sie wy silacie:////////////////a w ogule to psześlij mi swoje zdjencie titi bo na razie to sobie tylko wyobrarzam jaki mósisz być pienkny muj misiowy ekspercie portaló filmowego:*******

zulia_wedrowniczka

goryl filmowy <lol2> ja bym nigdy nie powiedziała tak do swojego chłopaka....

Lovely_Paige

Jak obie zaczną mu śpiewać serenady pod oknem to wybiorę honorową śmierć przez samobójstwo.

Pride

ale ja kofam tylko pejdż ;(

Antonio_Montana

''e ja kofam tylko pejdż;('' a mnie??????

Bodysnatchers

A może jest gejem i dlatego tak szybko zmienia partnerki dla picu?;D

Pride

Mozliwe...:/ Bez obrazy!
Nie mam nic do homoseksualistów!!:)

Bodysnatchers

Ja też nie, to był tylko taki mały dowcip;)

Pride

on cały czas kocha mnie, więc jak może być homo...xD

Lovely_Paige

widzieliście nowy nick Zawshe Szatan? ;P

Lovely_Paige

A widzieliście mój?

Antonio_Montana

a ty nie masz co robić tylko nicki zmieniasz?;/ byś ustalił datę naszego ślubu wreszcie!

Lovely_Paige

titi LOLOLOLOLOLOL!!!!!!!!!!!!!!ale masz fajoskiego nika!!!widać rze dógo nad nim myślales kohanie. a wiesz rze bylam dzisiaj w sklepie po sok z pożeczki (czarnej) lajt i patsze a tu pejdż w kolejce pszede mnom kópuje 10 ponczkuw. mysle: oł fak i ide za niom a ona wskakóje za ruk i wszyskie na raz do bózi potem wytarła sie z lókru i poszła w miasto a po drodze wtrombiła jeszcze kebaba i zabrała małemó hłopcu princesse grorzonc mó patykiem. tag tylko muwie rzebys wiedzial nie rzebym komóś kłody pod nogi żucała:///////////////

zulia_wedrowniczka

Shatan zmień sobie nick na Zawshe Shatan Nie Mam Pomysłu Na Nick;)

Pride

buhahaha

Bodysnatchers

Widać popełniła samobójstwo w imię shatana.

Antonio_Montana

nie mam pomysłu na nick:
Pogodz sie z Paige...!
Ona tego oczekuje!;D

Bodysnatchers

Zdrastwujtie pażałsty!!!
I tak zamykam ten kapitalistyczny temat, towarzyszko bodynachers. Na zdrowie!!!acha-muszę powiedzieć, obywatelko (****o żesz blad'***), że w języku polskim, rosyjskim i innych (pranie mózgu cz.1.-metoda obrzydzania języków obcych metodą złych skojarzeń=j.angielski=kupka, ,j.angielski=duży pajonk składający jajo w twoim uchu, j.angielski=goły książe karol,język angielski-zełooooooo c.d.n.)językach słowiańskich również są ładne pseudonimy internetowe. Jak mój. A jak się nie chce szukać, to zamiast pisać "bodynachers" można zawsze napisać "nie mam pomysłu na nick". (pranie mózgu cz.2-metoda pozytywnych skojarzeń=Lenin,kwiatek,Lenin,słonko,Lenin,dzidzi, Lenin,misió, Lenin, buzi, Lenin, lala,c.d.n.)Do kija-!!LOL!!!a gdzie jest mój słowianski maczo titi??no nic, skoro zamknęłam ten temat to pewnie już nie przyjdzie na to forum Tow. Zaka Efronovicza. trudno-muszę poszukać go inaczej, w aktach KGB, a jak nie będzie, to małe włamanko do CIA. nie schowasz się, cukiereczku!Czuwaj misiu, ale śpij, jak się jutro zobaczymy to będziesz musiał wrobić 200% normy, żeby się przede mną schować, ty mój człowieku z żelaza:*****.
Z poważaniem,
Gorąca Towarzyszka Wiera,
Dzielna radziecka kobieta

zulia_wedrowniczka

Bodynatchers to nazwa piosenki ciemnoto,a Twojego posta nawet niedooczytałam bo piszesz jak skonczona idiotka:) pzdr:D

Bodysnatchers

Zdrastwucjcie.Tow. Wiera pragnie poinformować obywatelkę Iwanowną Bodynachers, że bodynachers to angielskie słowo. Tow. Wiera zamknęła temat i poszła zjeść swojskiego ogórka kiszonego.
-----------
/ \
/ \
/ JA MUWIT' \
/ STOP \
| _____ |
| /\ V--|| |
| / / ____|| |
| / /\/ ___|| |
\ \/\ \/ /
\ /\ \ /
\ \/\/ /
-------------

zulia_wedrowniczka

A gdzie moja pejdż ;(

Antonio_Montana

A ja!?
Na mnie nie zwracasz uwagi Ty swojski ogórku kiszony!

użytkownik usunięty
Bodysnatchers

Heloł!!!!!! Ja to wszystko widze co wy na mnje piszecie!!!! Hcialam se poderwac jakiegos hlopaska ale sie nie da!!!!!! prubowalam ALA, TONEGO, ZACA NO ALE NIKT MNJE NIE HCE!! CZY JA JESTEM TAKA BRZYTKA!!!!!!!!!!! :(((((

:( A sO do ZawsHe LenIna To Ja Kce Byc Twojom Pszyjaciulkom!!!: ** całós dla cię :***

Ficicie fszystkie lecom na mnje ;d hciuealibiscie tak tso nje?

Antonio_Montana

co to się dzieje na ty filmwebie!!!!!

Bodysnatchers

fruciłam Tony i tesh ciem koham;*

co tu siem na filmłebie dzieje???
nic, analfabetyzm szaleje

Tony koooooooooooooooham ciem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wy frzystkie otczepcie siem od Tonego!!!
on jest muj

Lovely_Paige

J@k możesz ty swojski ogórku!
On jest m0j,@ ty nie massz u niego szans!:D

,hahha, Tony moze miec 60 zon jak arabski...ksiąze...:):)

pzdr Paige! ty ogórku!