Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Hej, na TVP1 w najbliższą środę(2.01.2008) o godzinie 20:20 będzie emitowany film "Droga po marzenia"(w tym filmie gra Zac) ;]

dajankaaa

Tak właśnie sie o tym dzisiaj dowiedziałam czytajać program i film wydaje się być ciekawy. I jest na faktach autentycznych:D Zobaczymy jaki będzie:)
Pozdrawiam:*

Haylie

hehe... wystarczy napisać, że jest oparty na faktach ;] fakty muszą być autentyczne ;] a fakty autentyczne to jak masło maślane ;]
Film jest naprawdę ładny... warto obejrzeć nawet nie dlatego, że gra tam Zac ale dla samej fabuły filmu... już zacieram łapki ;]

dajankaaa

Polecam ten film każdemu,kto mysli że Zac to tylko ładna buzia,albo i nie,a już na pewno nie dobry aktor.Znacznie trudniej jest zagrać chorego człowieka,a w szczególności autycznego.takie coś to nie lada wyzwanie,a Zac wywiązał się z niego po mistrzowsku.Rola Troya to zupełnie inna sprawa i tu też nie ma się czego wstydzić.To doskonały aktor i jeszcze nie raz nas zaskoczy!

dajankaaa

Wspaniale zagral w tym filmie :) widac ze ma cos w sobie :)

dajankaaa

Zgadzam się z Wami Zac zagrał w tym filmie naprawdę dobrze,moja koleżanka która nie wiedziała, że Zac jest aktorem spytała czy te role grają naprawdę autystyczni chłopcy...hmmm... ale film czy z Efronem czy bez i tak piękny... ;]

dajankaaa

kurcze, jak oglądałam ten film, to aż mnie zatkało. zac zagrał tam po prostu świetnie!! Ja bym chyba tak nie umiała...

Diamond19

jedyny film, za który go cenię. niełatwo zagrać autystycznego chłopaka...