Hej, na TVP1 w najbliższą środę(2.01.2008) o godzinie 20:20 będzie emitowany film "Droga po marzenia"(w tym filmie gra Zac) ;]
Tak właśnie sie o tym dzisiaj dowiedziałam czytajać program i film wydaje się być ciekawy. I jest na faktach autentycznych:D Zobaczymy jaki będzie:)
Pozdrawiam:*
hehe... wystarczy napisać, że jest oparty na faktach ;] fakty muszą być autentyczne ;] a fakty autentyczne to jak masło maślane ;]
Film jest naprawdę ładny... warto obejrzeć nawet nie dlatego, że gra tam Zac ale dla samej fabuły filmu... już zacieram łapki ;]
Polecam ten film każdemu,kto mysli że Zac to tylko ładna buzia,albo i nie,a już na pewno nie dobry aktor.Znacznie trudniej jest zagrać chorego człowieka,a w szczególności autycznego.takie coś to nie lada wyzwanie,a Zac wywiązał się z niego po mistrzowsku.Rola Troya to zupełnie inna sprawa i tu też nie ma się czego wstydzić.To doskonały aktor i jeszcze nie raz nas zaskoczy!
Zgadzam się z Wami Zac zagrał w tym filmie naprawdę dobrze,moja koleżanka która nie wiedziała, że Zac jest aktorem spytała czy te role grają naprawdę autystyczni chłopcy...hmmm... ale film czy z Efronem czy bez i tak piękny... ;]
kurcze, jak oglądałam ten film, to aż mnie zatkało. zac zagrał tam po prostu świetnie!! Ja bym chyba tak nie umiała...