Może i ten wasz Effronek jest śliczny, ale prawdziwy facet jest przystojny, a on prawdziwym facetem nigdy nie będzie.
Popieram :) "He's not HOT, he's CUTE, but nothing more..." Jemu daleko do prawdziwego faceta, ot, dwudziestoparoletni śliczny chłopiec...
Heh, może... ;) Ja bym się wcale nie zdziwiła.
Do gosiek_7: dziewczynka też może być :) W końcu tylko dziewczyny się malują, nie? ;)
Dzięki temu właśnie przykładowi dowiadujemy się moje panie, że nie tylko kobiety się malują, ale "spedaleni keni" <sorki za slownictwo> też... :P pozdr:*
Zac jest przystojny, odczepcie się od Niego.
A co to znaczy "prawdziwy mężćzyzna" ? Definicja. Obawiam się, że czegoś takiego nie ma w moim słowniku :-)
można by rzec za przystojny...... czyli lalusiowaty i niemęski..... czyli podchodzący pod urodę kobiecą........
Oj dziecko jak nie wiesz co to prawdziwy mężczyzna to musisz dorosnąć.....
no może taki przykład na Twoim poziomie znasz Cola Turnera z "czarodziejek"... no to właśnie jest mężczyzna...
pink99- nie lubię Cię już za trzy rzeczy: za to, że bronisz Efrona, za to, że Modzie na Sukces dałaś 2 <załamka> a Mumii 1 (sądzę, iż nie zrozumiałaś tego filmu), a na koniec za to że dałaś 10 deBillowi.
ps. niech ktoś wytłumaczy dzieciom neo, że to portal o filmach i o ludziach z nimi związanymi, a nie o pseudo, emo gwiazdach "rocka"
"
pink99- nie lubię Cię już za trzy rzeczy: za to, że bronisz Efrona, za to, że Modzie na Sukces dałaś 2 <załamka> a Mumii 1 (sądzę, iż nie zrozumiałaś tego filmu), a na koniec za to że dałaś 10 deBillowi. "
Zgadzam się z gosiek 7 :P
no i jeszcze jak można mieć DODE w ulubionych osobach???:P
Paris Hilton jest oryginalną i znienawidzoną przez Polaków osobą. Sam jestem bardzo oryginalny i lubię oryginalnych ludzi. Do tego wspieram choćby przez wysokie oceny ludzi znienawidzonych przez Polaków, bo wiem jak to jest, jak jest się nielubianym.
Tak rzeczywiście jest bardzo oryginalna swoją inteligencją..... A wątpię w to szczerze, że tylko Polacy jej nienawidzą....
Poza tym mumia była zbyt "holiłódzka". Nie lubię czegoś takiego w filmach. Ciągła, głośna muza, efekty specjalne z najwyższej półki - to dla mnie "holiłódzkie" badziewie i należy się 1.
Wypowiedź o "holiłódzkim" badziewiu to kontynuacja mojej najdłuższej wypowiedzi na tej stronie.
gosiek - dałem Mumii 1, bo nie lubię filmów dla mas, a akurat zobaczyłem większą jego część w nowy rok, kiedy to oglądało go parę osób z mojej rodziny. :-)
A moda na sukces to bardzo słaby serial, choć nadal oglądam go od czasu do czasu. Obejrzyj sobie inne opery mydlane, zobaczysz, że większość z nich jest znacznie lepsza.
Szczerze mówiąc nie widziałem Bill'a w jego jedynej roli, ale dałem mu 10, choćby dlatego, żeby Go... hmmm... wesprzeć - bo Polskie społeczeństwo ocenia Go po wyglądzie! Polacy nie patrzą na wnętrze innego człowieka - na jego duszę. Większość.
Dzieckiem neo na pewno nie jestem :-) Popatrz sobie na niektóre z filmów, które oceniłem. Mają po kilka ocen, a niektóre nawet jedną (przynajmniej miały, kiedy ostatni raz widziałem liczbę ich ocen na tym portalu). Dzieci neo raczej nie oglądają takich mało znanych (przynajmniej w Polsce) produkcji, wolą wyłącznie to co jest na topie, tak jak np. HSM. :-)
Pozdrawiam ;-)
No ja też nie przepadam.....za tym kenem......
Czarodziejki są spoko ale nie mogłam przecież przytoczyć dziecku "prawdziwych mężczyzn" takich ja Brus Willis czy Johny Depp bo by przecież ich nie skojarzyło więc musiałam wyszukać kogoś kogo może znać.... :P
Cicho bo się jeszcze zorientuje i wyniesie z naszej rozmowy informacje...... no i w końcu dojdzie do tego sama....:P
coś jakoś zamilkła ;( szkoda bo chętnie bym poczytała co ma do powiedzenia ;D no cóż dzisiaj już nie zdążę bo idę ;]
No wiesz było 2:1..... niektórzy nie są na tyle odważni....:P
(Ale jestem wredna jeździć tak po biednym dziecku....no nic taka już moja natura:P)
Mnie osobiście denerwują Ti wszystkie sztuczne aktorzyny z Disney Channel i pochodnych tego typu... Wylansowani przez telewizje, by 10 letnie dzieci typu wyżej wymienionej pink99, której sweetblondi_04Ruda i gosiek_7 (o Wy zołzy ;PP) się brzydko doczepiły :)
Ale cóż... Jak ja to powtarzam, internet powinien być zabroniony dla dzieci...
"nie lubię Cię już za trzy rzeczy: za to, że bronisz Efrona, za to, że Modzie na Sukces dałaś 2 <załamka> a Mumii 1 (sądzę, iż nie zrozumiałaś tego filmu), a na koniec za to że dałaś 10 deBillowi. "
Zgadzam się jak najbardziej, moja droga... i dlatego właśnie internet powinien być zabroniony dla dzieci ;)
Niestety panuje tzw "wolność słowa" i wszyscy mogą się wypowiadać bez względu na wiek, poziom inteligencji, dojrzałość psychiczną....
Za jakieś 4 lata te dzieci będą patrzeć na te posty i będą się śmiały same z siebie... szczerze powiedziawszy też tak miałam... :P
A te "zołzy" to raczej powinnyśmy traktować jako komplement mam nadzieje....:P W dzisiejszych czasach "zołza" nie oznacza nic zdrożnego...:p
Nie chce być osądzany, że jestem gejem czy coś w tym stylu, że oceniam urodę innych facetów, jak się już spotkałem na tym portalu, ale Efron ma 22 lata i zagrał w "17 again" 17-latka...
I jak na początku panie stwierdziły, że to zwyczajny ładny chłopaczek...
Jakby był prawdziwym facetem to by grał w innych filmach niż w filmach dla nastolatek... Sam fakt, że zagrał 17-latka, udowadnia, że nim nie jest...
Jedno trzeba oddac Zacowi i HSM: po paru minutach w kinie bylem tak znudzony ze zaczalem zapoznawac sasiadow kolo siebie i zaprzyjaznilem sie z mila kolezanka ktora podzielała moje poglady co do zaca i jego kolezanki wandy hudgens. Takie filmy potrafią zbliżać ludzi :D
pink99 to ty jesteś chłopakiem?!?!? po twoim nicku i twoich wypowiedziach byłam pewna, że jesteś dziewczyną...ale się skapnęłam kiedy przeczytałam "dałem"...
miło słyszec, z jestem 30-letnią małolatą...!
dla mnie Zac też jest śliczny i... przystojny!
a jak ktoś ma problemy z samooceną <mam na myśli Ciebie!> to chyba powinnien udac się do dobrego psychologa! może jeszcze pomoże! może nie jest za późno!
pozdrawiam :)
Ojj tak masz rację to, że kogoś nie lubimy to znaczy że jesteśmy zazdrośni i mamy problem z samooceną. Znaczy że co, zazdroszczę mojej pani od chemii??
pink99 jesteś gejem? Nie, nic do nich nie mam ale jeśli jesteś facetem i uważasz że Efron jest przystojny to coś nie teges :) a jeśli nie to tym bardziej kładę nacisk na pytanie: nie wiesz jaki jest :prawdziwy mężczyzna" ?!
No właśnie. Sądzenie, że jeśli kogoś się nie lubi, to mu się zazdrości, jest dziecinne. Ciekawe czego mam zazdrościć temu pedałowi. Kasy? A na co mi tyle forsy? Wystarczy mi tyle kieszonkowego, ile mam. Więcej nie potrzebuję.
Można kogoś nie lubić, nie za to jak gra, jaki jest prywatnie, tylko po prostu ryj nie podpasuje i już... Pozdrawiam :)
a ja dalej nie kumam tego za co wy tak go nienawidzicie? nie gra przecież źle, jest przystojny ....to co wy do niego macie? Prawdziwy mężczyzna? A znasz wielu którzy mają ponad 180 , i są do tego masywni (nie grubi) Bo ja nie . Więc lepiej się nie wypowiadaj. Ps. Nie chcesz to mi nie odpisuj , i tak pewnie już nie wejde na to forum bo zapomne,...
Nienawidze poprostu ludzi którzy sie nie znaja a gadają .
Jaki sens ma ten temat ? Założcie na stronie dwa tematy pod tytułem komu się on podoba a komu nie...i sprawa załatwiona ci co lubią podpisza się pod pierwszym tematem a ci co go nie lubią pod drugim a tak tylko się obrażacie nawzajem
Ale nie było by przy tym zabawy i robienia sobie jaj z ludzi... no wiesz i dyskusji na wysokim poziomie.... no wiesz sam wypas... xD
Dobra jak chcecie to ja powiem tak : nie podoba się Zac Efron to WYPAD z jego strony po co w ogóle tu zaglądacie. Wiecie jak mi się jakiś aktor nie podoba to nie zawracam sobie nim głowy
Radzę zajrzeć do słownika i sprawdzić znaczenie wyrazu "FORUM"... jest ono przeznaczone zarówno dla fanów jak i anty fanów.... rozważ to :P
widzę ,że antyfani na filmwebie łączą się i krzyczą jednym głosem...wolą coś zmieszać z błotem niż powiedzieć,że coś im się podoba.nie oglądałam żadnego filmu z tym gostkiem i nie zamierzam,ale wkurwiają mnie ludzie którzy wszystko negują!pełno jest takich pseudo krytyków na filmwebie,grr!
Przepraszam, ale ja znalazłam we wszystkich wypowiedziach co najmniej dwa konkrety, np:
- "maluje się"
- "marny aktor".....
Zawsze coś....
Osobiście nie uważam się za wybitnego krytyka.... ale trochę się tego oglądało.. :P
Żałosne jest to, że jak Efrona ktoś obroni, to od razu mieszacie tą osobę z błotem. (Oczywiście nie wszyscy ;p) Nieco to dziecinne ;)