Ludzie! Opamiętajcie się co piszecie! Pozwolę sobie przytoczyć oto taki cytat ""zAKuŚ" to największe beztalencie, jakie w życiu widziałam. U mnie ma 1/10 . Po za tym jest taki pedziowaty (wiem, że nie ocenia się ludzi po wyglądzie, ale nie mogłam się powstrzymać).". Przepraszam, ale... Na jakiej podstawie piszesz, że Zac Efron jest beztalenciem? Gdyby nim był, to po co by go brali do jakiegokolwiek filmu? Dla mnie są śmieszne takie wypowiedzi. "Pedziowaty", w moim języku to oznacza "Chłopak dbający o siebie i o swój wizerunek", i chyba lepiej to brzmi, nieprawdaż? Czy wy, dziewczyny, kobiety, chciałybyście mieć nieprzyjemnego, w każdym znaczeniu tego słowa, mężczyznę, chłopaka, który bez przerwy wlewał by w siebie substancje zwaną alkoholem? Czy zadbanego, nawet "pedziowatego" chłopaka, mężczyznę? Ja wole ta druga opcje, ale chyba większość jest za ta pierwszą.
Nie jestem fanką pana Efrona, ale uważam, że nie powinno się go oceniać i innych zwykłych ludzi, po wyglądzie. W końcu on jest jest zwykłym człowiekiem, któremu udało się coś osiągnąć w życiu, zazdrościcie mu tego, krytykując go? Dostrzegłam, że w prawie każdym temacie, Zac jest obrażany i wyzywany... Jeżeli go nienawidzicie, robi wam się niedobrze na jego wygląd, to zachowajcie to dla siebie. Uszanujcie innych, którzy lubią tego aktora. Każdy ma inne poglądy. A co do jego śpiewu, to nie uważam żeby piszczał. Każdemu, nawet profesjonalnemu piosenkarzowi/piosenkarce zdarza się piszczeć, a i tak mają masę fanów!
No ale nieważne, mam piętnaście lat i mam wrażenie, że osoby o wiele ode mnie starsze, rozumieją o co mi chodzi. Większość tych krytycznych wypowiedzi, należy do nastolatek, w moim wieku, i wstydzę się tego!
I to nie dotyczy tylko tego aktora, jest wielu podobnych do Efrona, i nawet, gdy was wkurza gatka fanek, ów "Pedziowatych", to nie czytajcie tego! Nie komentujcie, bo po co? Żeby kogoś obrazić? Bezsens...
Jeżeli kogoś uraziłam, ta wypowiedzią, to przepraszam. Wiem, że nikt jej nie przeczyta, ale jeżeli to się stanie to niech się zastanowi nad sensem moich słów. Wiem, że mogą zaraz się pojawić na mój temat wyzwiska, czy coś, ale mówi się trudno. No to chyba na tyle :).
my to robimy ze wzgledu na bezpodstawne oceny najwiekszych aktorow Zawshe zakus która postawila im 1.Dalabys Al Pacinowi 1 bo jest za stary? Zawshe zakus zaczela ale sprawa dobie konca wiec nie wracjamy do tego
Oczywiście, że nie dałabym jedynki aktorowi, w kwicie wieku. Ale uważam, że powinniście bardziej uważać na to co piszecie i robicie. Zac Efron jest teraz "na czasie", i minie to, lub będzie jak starsi aktorzy i jak wino, czym starsi tym lepsi, bardziej doświadczeni, lubieni i szanowani.
Ja bym dała aktorowi w kwiecie wieku jeżeli byłby kiepskim aktorem np. Leslie Nielsen. Aktorów nie ocenia się ze względu na urodę, czy wiek. Może być ktoś bardzo młodym i być uznanym za znakomitego aktora czy aktorkę np. Natalie Portman czy Johansson.
"Nie jestem fanką pana Efrona, ale uważam, że nie powinno się go oceniać i innych zwykłych ludzi, po wyglądzie. W końcu on jest jest zwykłym człowiekiem, któremu udało się coś osiągnąć w życiu, zazdrościcie mu tego, krytykując go"- nie zazdroszczę mu absolutnie niczego. Wiesz dlaczego? Oto powody:
1.Mogłabym zazdrościć mu talentu ale on go nie ma, przynajmniej teraz
2.Mogłabym zazdrościć mu urody, ale w życiu nie chciałabym wyglądac jak on, jest zbyt lalusiowaty(co nie oznacza że podobają mi się zaniedbani mężczyźni)
3.Mogłabym mu zazdrościć kasy, ale kasy mi nie brakuje
4.Mogłabym zazdościc mu sławy, ale mając takie fanki jak Zawshe Zakuś chyba bym się załamała.
Wiesz komu zazdroszczę? Johnnemu Deppowi. Ma talent, świetny wygląd, nie obchodzi go kasa, ma rodzinę i jest szczęśliwy. Zazdroszczę Winonie Ryder bo jest utalentowana, ładna, mądra i oryginalna. Zazdroszczę Keirze Knightley, Robertowi Knepperowi, zazdroszczę Alowi Pacino, zazdroszczę nawet Humphreyowi Bogartowi bo choć nie żyje to kiedyś był wielką gwiazdą. A ogólnie nie lubie tego uczucia i staram się go nie okazywać. I odpuśc sobie te swoje morały, bo gdyby ktoś napisał, że aktor którego cenisz się rozsypuje lub nie umie grac to zrobiłabyś to samo co my. Pamiętaj że zakłamanie to najgorsza wada.
""zAKuŚ" to największe beztalencie, jakie w życiu widziałam. U mnie ma 1/10 . Po za tym jest taki pedziowaty (wiem, że nie ocenia się ludzi po wyglądzie, ale nie mogłam się powstrzymać)." Przyznam się bez bicia, że to moja wypowiedź. Karolina, pytasz na jakiej podstawie twierdzę, że jest beztalenciem - na takiej podstawie, że widziałam jego grę aktorską. Nazwałam Zaca "pedziowatym" bo nie jest w żadnym stopniu przystojny czy choćby ładny, tylko wygląda jak dzieciak i to bardzo głupawy (ten "naturalny" uśmiech...). Ale to akurat rzecz gustu. Teraz ja Cię o coś spytam - dlaczego dałaś mu 10? Chyba nie dlatego, że jest to "Chłopak dbający o siebie i o swój wizerunek"?
Pozdrawiam@>---
o lasnie zamiast se rzucac na mnie to sobhie znajsdzie inna ofiare np ja znalazlan takiego uzytkownika rbk 17 i on tez wystawil waszym aktorom 1!!!czyli ze nie jestwm sama!!!
Heheh pojawiła się "Zawshe Zakuś"!
No dobra... podobno z wariatami się nie dyskutuje więc zwrócę się do osób wyżej, jak sądzę ludzi posiadających deczko rozumu.
Popieram w zupełności założycielkę tematu! Masz rację! Ludzie niepotrzebnie jeżdżą po Zacu Efronie! Co im przeszkadza, że robi karierę w taki sposób a nie inny? Że gra w musicalach dla dzieci (i młodzierzy? ze jest "lalusiowaty"? Jeśli go nie lubicie to nie wyzywajcie go i jego fanek na forum, bo to do niczego nie prowadzi! Jak nazwiecie Zac'a pedałkowatym lalusiem to nie zmienicie poglądów innych ludzi, a wręcz podsycicie w fankach złość i rozpęta się bezsensowna dyskusja.
Nie jestem ślepo zapatrzoną w Zaca nastolatką. Lubiłam go po HSM ale w drugiej części nie zagrał najlepiej. Nie mam do niego nic. Ale wnerwia mnie jak ludzie jeżdżą po nim, chociaż nie wiem za co. Za to, że nie grał dobrze w musicalu? Albo, że jest za młody na gwiazdę? Albo, że gra w beznadziejnych filmach? Albo, że nie ma talentu Blooma czy jakiegoś innego aktora? Co on was obchodzi?! Jeśli tak bardzo wam się nie podoba gra, filmografia, talent, głos i buźka Zaca to zajmijcie się swoim Bloomem czy innym takim! Albo zamiast wyklinać kolejną zauroczoną nastolatkę i jej obiekt westchnień to może zastanowicie się nad czymś pożytecznym dla świata? Naprzykład jak zahamować globalne ocieplenie? Poważni ludzie... jasne...
karolinko w tym sporze nie chodzi juz nawet o efrona raczej o idiotyczne zachowanie pokemonka efron jest tylko zaslona
panna zawshe zakus jest kompletna kretynka, mozna dac komus ocene jeden ale zazwyczaj robi sie to z konkretnego powodu a nie dlatego ze ktos powiedzial ze efron jest gorszym aktorem!!! do efrona nic nie mam ale mam bardzo duzo do pokemonka i to glowny powod dla ktorego zabieram glos