Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Głupki

użytkownik usunięty

Ale z was głupki, jak tak można kogoś obrażac, przecież Zac jest tylko człowiekiem i dobrym aktorem, zmiencie mu te oceny bo na nie nie zasługuje barany jedne!!!

Ja też jestem tylko człowiekiem, a jednak mnie obrażasz.
Po za tym, nie zmienię mu oceny, tylko dlatego, że wg Ciebie jest "dobrym aktorem", bo ja uważam, że jest wręcz przeciwnie. A przy wystawianiu przeze mnie ocen bardziej liczy się moje zdanie niż Twoje.

Pzdr.

użytkownik usunięty
Suede

ZMIEŃ MU OCENE!

Sweet ja i moje 100 kont dalo mu ocene jeden bo wszyscy uwazamy ze na nia zasluguje :) hah xd

Antonio_Montana

Możesz sobie pomarzyć, bo nikt mu nie zmieni oceny.

użytkownik usunięty
Kim_Boggs

no to ja powstawiam waszym jedynki i co wtedy hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zall.pl dla was i tyle boshe- zmiencie mu te oceny bo naprawde glowa mnbie boli od was i sama niewiem co mysle

O ja ^^ Dziecko, można zmienić mu ocenę, ale trzeba o to poprosić, a nie wyzywać ^^.

użytkownik usunięty
Karolina6610

a ja sie wywyższam ja was prosze barany zmiencie mu oceny te

Barany? Omg, dziewczyno weź sobie coś na uspokojenie, twoja inteligencja jest mniejsza niż zero... Weż sobie posłuchaj piosenki ,,Mniej niż zero", chyba znasz, prawda?

Karolina6610

Skąd ja to znam??? Nie!!! Koszmar z forum Zaca Efrona powraca???

Ja mu dałem 2. Satysfakcjonuje Ciebie ta ocena? Nie? To wypier...

Uzi

Hahahahha dziewczynko śmieszysz mnie możesz mi co najwyżej naskoczyć a oceny mu nie zmienię i tak i tak ahhahaha dooobre XDXDXD

Kiniu ja się z tobą zgadzam, że jest dobrym aktorem i skala jego ocen powinna wynoscić od 7 w górę.....to, że go lubisz nie upoważnia cię do wyzywania innych.....bardzo szkoda, że inni psują mu średnią no, ale cóż...są różne gusta......ja mu dałam 10 :D

aniaaa_2

a i jeżeli wy go wyzywacie to świadczy o waszej zazdrości lub złym wychowaniu

o boże on jest żałosny.. ode mnie jedyneczka ;)

bartek_lfc

Nie! To nie znaczy o złym zachowaniu ani tym bardziej o zazdrośći. Zazdrościć Zacowi??Mogę pozazdrościć Tomowi Hanksowi, Meryl Streep lub Cameron Diaz. Ale Zacowi czego??Talentu, którego prawie całkowicie jest pozbawiony?? Pewnie zaraz usłysze przykład,, A czy ty byś lepiej zagrała". Nie, nie wiem czy bym lepiej zagrała. Ala od dziecka interesuje sie kinem i filmami. Może nie jestem wybitną znawczynią( nawed za kogoś takiego sie nie uważam) ale po tym co widzę nie dostrzegam w Zacu niczego rewelacyjnego nie widzę. Może sie wyrobi?? Kto wie??Ale na razie ocena..uważam, ze jest sprawiedliwa to 4.

Ava_Elizabeth

kochana Ty moja a widzialas to: http://www.egoisci.pl/2669/lubi_sie_malowac/ ??
aktorow oceniamy glownie po talencie,ale rowniez po tym jak sie zachowuja i jaki maja stosunek do slawy.... czy to jest w ogole prawdziwy mezczyzna??

nIe PoZdRaFfIaM

Ja sie dziwie, ze jakiś dzieciak jest tak wysoko na liście.
Dałam mu 2, ale po tym poście zmieniam na 1, bo juz wiem, dlaczego ma taka statystykę.

kola_unikalna

kurde!!! witam ludziska znowu:D chyba tu znow powroce!! Zasmierdzialo mi po wypowiedzi Mery Kate nasza stara przyjaciolka@!!! Hahahha.pez pozdrowien dla fanow z podrowieniami i buziaczkami dla anty:D

a po czy wnioskujesz ze jest dobrym aktorem??przeciez niczego na razie nie pokazal i nie sadze by sie to zmienilo. to ze ma pedalska buzke to mam mu 10 za to dac??daje 1 na zlosc (dalbym moze z 3). aha jak obejrzysz wiecej niz 3 filmy w zyciu moze uda ci sie zobaczyc dobrego aktora. fuck zakuś