Ale z was głupki, jak tak można kogoś obrażac, przecież Zac jest tylko człowiekiem i dobrym aktorem, zmiencie mu te oceny bo na nie nie zasługuje barany jedne!!!
Ja też jestem tylko człowiekiem, a jednak mnie obrażasz.
Po za tym, nie zmienię mu oceny, tylko dlatego, że wg Ciebie jest "dobrym aktorem", bo ja uważam, że jest wręcz przeciwnie. A przy wystawianiu przeze mnie ocen bardziej liczy się moje zdanie niż Twoje.
Pzdr.
no to ja powstawiam waszym jedynki i co wtedy hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zall.pl dla was i tyle boshe- zmiencie mu te oceny bo naprawde glowa mnbie boli od was i sama niewiem co mysle
Barany? Omg, dziewczyno weź sobie coś na uspokojenie, twoja inteligencja jest mniejsza niż zero... Weż sobie posłuchaj piosenki ,,Mniej niż zero", chyba znasz, prawda?
Hahahahha dziewczynko śmieszysz mnie możesz mi co najwyżej naskoczyć a oceny mu nie zmienię i tak i tak ahhahaha dooobre XDXDXD
Kiniu ja się z tobą zgadzam, że jest dobrym aktorem i skala jego ocen powinna wynoscić od 7 w górę.....to, że go lubisz nie upoważnia cię do wyzywania innych.....bardzo szkoda, że inni psują mu średnią no, ale cóż...są różne gusta......ja mu dałam 10 :D
Nie! To nie znaczy o złym zachowaniu ani tym bardziej o zazdrośći. Zazdrościć Zacowi??Mogę pozazdrościć Tomowi Hanksowi, Meryl Streep lub Cameron Diaz. Ale Zacowi czego??Talentu, którego prawie całkowicie jest pozbawiony?? Pewnie zaraz usłysze przykład,, A czy ty byś lepiej zagrała". Nie, nie wiem czy bym lepiej zagrała. Ala od dziecka interesuje sie kinem i filmami. Może nie jestem wybitną znawczynią( nawed za kogoś takiego sie nie uważam) ale po tym co widzę nie dostrzegam w Zacu niczego rewelacyjnego nie widzę. Może sie wyrobi?? Kto wie??Ale na razie ocena..uważam, ze jest sprawiedliwa to 4.
kochana Ty moja a widzialas to: http://www.egoisci.pl/2669/lubi_sie_malowac/ ??
aktorow oceniamy glownie po talencie,ale rowniez po tym jak sie zachowuja i jaki maja stosunek do slawy.... czy to jest w ogole prawdziwy mezczyzna??
nIe PoZdRaFfIaM
Ja sie dziwie, ze jakiś dzieciak jest tak wysoko na liście.
Dałam mu 2, ale po tym poście zmieniam na 1, bo juz wiem, dlaczego ma taka statystykę.
kurde!!! witam ludziska znowu:D chyba tu znow powroce!! Zasmierdzialo mi po wypowiedzi Mery Kate nasza stara przyjaciolka@!!! Hahahha.pez pozdrowien dla fanow z podrowieniami i buziaczkami dla anty:D