1/10 i tutaj chyba nie trzeba nic dodawać ;>
Jego fantazje odnośnie "Titanica 2" i sławy na miarę Leonadra mnie zbulwersowały. Nie mogę pojąć jak można mnieć taką samoocenę. Chłopcze, w HSM [ewentualnie] zostań bo tam twoje miejsce !!
to znu aj ty nie masz gustu dzieffczyno pewnie choidzisz do po,dstawowoki bo widze ze lubisbh kewina samego w domu hahahahahaHAHAHAHAHAHAHA!!!!zall na prwde.............proshe cie poprostu nie pshyhodz jak ci sie nie podona mialam sie jush nie odzyswac na tym fiorum ale ciezko jak sie widzi ze ktos specjalnie pshyhodzi zeby kopac rowy..to jest forum dla fNAOW!!!!!!!!!
mylisz się, to jest forum na którym można głosić swoje poglądy, moim zdaniem Zack nic sobą nie reprezentuje i nie ma za grosz talenu, a cały ten HSM to straszne badziewie;/ za co ty go tak kochasz dziewczyno z podstawówki???
A ja się zgodzę z Paige ;D
Zawshe Zacus - rozbawilas mnie do łez xDD Jak widać ty chodzić do podstawówki ;D Nie dość że KOFFASZ xD Zacusia to jeszcze tak PISHES. No po prostu jesteś żaaaaaałosna :D:D
Lubię, uwielbiam, kocham wręcz Kevina i co?? Chodzę do postawówki w związku z tym, taa? To nie jest bajka tylko komedia, a nawet bajki oglądają starsi. Twój komentarz mnie rozwalił xD
Dawaj dalej, poczytam i pośmieję się razem z Paige :D:D