Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Moim zdaniem jest to marny "aktorzyna".
Tak się złożyło, że i pierwszą część(z własnej woli, chcialam się przekonać co to jest) i drugą (przymusił mnie kolega, uwielbiający ten "film" i czczący Zaca Efrona, mówiąc że druga część jest o niebo lepsza) High School Musical obejrzałam. Mogę więc śmiało powiedzieć, że Zac Efron gra sztucznie, jest nieprzekonywujący... no tak ... jak się nie ma talentu to można nadrabiać wyglądem... o ile się oczywiście przystojnym jest... to również się nie sprawdza mówiać o tejże osobie. Więc co Was dziewuszki (i mała liczebość chłopców) urzekło w tym człowieku??
Ehhh... szkoda palców na komentowanie takich ludzi jak Efron....

Milenka_8

Powiem tak: Widziałeś/aś jeden film z nim. Obejrzyj sobie "W drodze po marzenia" i wtedy pogadamy.
Nie uwielbiam Efrona ale mnie wkurza jak ktoś go ocenia po HSM gdzie owszem gra nieciekawie(naprawdę nie wiem co się stało z jego wcześniejszym talentem.)

piratka4

Sięgnę po ten film. I zobaczymy...
Ale bardzo wątpię, żebym go polubiła. Dobry aktor powinien się wczuć w każdą rolę i zagrać jak na mistrza przystało. Nawet w tak marnym filmie jak HSM.

Milenka_8

No tu się zgodzę. I nie wątpię w to że go nie polubisz:D Pewnie po tym jak najpierw go zobaczyłaś w HSM obejrzysz go w innym i tak będzie ci się przypominał jego obraz HSM:D Ja tylko tak proponuję:D I według mnie też zrobił błąd grając w HSM bo go to zniszczyło niestety...

piratka4

Cóż, gdyby nie zagrał w HSM to zapewne dzisiaj nikła liczba osób wiedziałaby kim on jest...

Milenka_8

A ja się NIE zgodzę. Chłopak ma zaledwie 21 lat, dopiero zaczyna poznawać prawdziwe kino. Może niedługo zobaczymy go w jakieś mocnej roli.

użytkownik usunięty
pannaannowata

oczywiście, że zobaczymy go w mocniejszej roli. zatrudni go do swojego filmu Martin Scorsese albo Tarantino, będzie grac u boku Roberta De Niro, Ala Pacino, Gary'ego Oldmana i Kevina Spacey'ego. serio, to nie jest ironia.

Hahaha. Chciałabym to zobaczyć. :>

użytkownik usunięty
pannaannowata

jasne ze tak, idealny byłby jako woskowe ciało w "Domu woskowych ciał 10"
\mocna rola, wymaga charyzmy i zaprawdę stoickiego opanowania

W sumie ryłko to Zacuś ma podobne do wosku. Tyle, że w czasie kręcenia filmu pewnie by nie wytrzymał i zaczął tańczyć i śpiewać. To by dopiero było straszne!

Milenka_8

zobacz "drogę po marzenia" i dopiero wtedy się wypowiedz na temat aktorstwa.

użytkownik usunięty
milejdi

o tak, jeden film z całą pewnością zmieni wszystko! ...

to miała być ironia?

P.X : Nawet jeśli nie zmieni wszystkiego to zmieni to, że dowiesz się, że on ma naprawdę talent. Został przykryty przez HSM, ale jeśli dobrze pójdzie to dostanie rolę lepszą która pozwoli mu się wykazać.

użytkownik usunięty
piratka4

tja, i jeszcze Oscara zdobędzie w kategorii "Najlepsza sztuczna gra aktorska".

Milenka_8

"Jak można nazywać go aktorem" ? -też sie nad tym zastanawiam
Gwiazdka jednego dennego filmu:):)
Z przystojnością to on ma mało wspólnego
Z głosem-ewentualnie...nieźle mu to idzie;P-ale słyszałam o wiele lepsze wykonania

Idol 12-13 latek:) TYle

Cpt_Pchelka

Jednego filmu?
Może nie ma ich wielu a przez HSM trochę stracił na wartości ale obejrzyj sobie film "Droga po marzenia". Nie wiem czy ktoś w jego wieku wtey zagrałby ak dobrze w tym filmie... (Może i ktoś by się znalazł ale musiałaby być to gwiazda dużego formatu. Naprawdę dużego...

piratka4

Mówisz ciągle o tej "Drodze po marzenia"... nie dość, że film do dupy to Zac zagrał tam bardzo przeciętnie. Po cholerę bronisz tego dupka skoro nie zasługuje na to??

PeaceFreedom

No nie uważam, że w Drodze po marzenia zagrał przeciętnie, zagrał świetnie a film wcale nie jest do dupy, jak się wyraziłeś...

Bronimy Zaca Efrona (a nie dupka, kto ci dał prawo by go wyzywać?) bo nikt inny tego nie robi a on sam nie może się bronić, opróc tego bronimy go bo ludzie za bardzo się go czepiają, chociaż jest mnóstwo innych frapujących tematów, którymi mogliby się zająć zamiast go wyzywać... Każdy człowiek załuguje na to, żeby go bronić... Zauważyłeś, że nawet mordercy mają w sądzie adwokatów?

Domi_Nique

Dokładnie Dominiqu.
A i oglądałeś chociaż "Drogę..."?
Bo jeśli oglądałeś i naprawdę masz takie zdanie jakie wyraziłeś wyżej to zaczynam wątpić w ludzi na tym portalu... Nie jestem profesjonalistką. Mam niecałe 17 lat ale przynajmniej nikogo nie obrażam, nie wyzywam a jeśli mi się jakiś film nie podoba to to po prostu pisze. Nie muszę go od razu zwyzywać...

użytkownik usunięty
piratka4

Głupoty i tyle.