Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 625 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Co Wam niektórym szkodzi, że jest idolem nastolatek? Że gimnazjalistki go wychwalają, napalają się na niego i uważają za bożyszcze? Może i nie jest on jakimś wybitnym aktorem ale zagrał w paru filmach, które chyba okazały się dosyć kasowe o ile dobrze gdzieś czytałem. Ja osobiście nie jestem fanem tego aktora, nie widziałem z nim ani jednego filmu ale na Boga dajcie spokój i przestańcie się kłócić bo to staje się naprawde irytujące. Ktoś tu napisał "bo zawyżają mu ocene, na którą on nie zasługuje", i co z tego? Ja absolutnie nie zwaracam uwagi na to czy moja ulubiona aktorka znajduje się w TOP 100 czy też nie bo cały ten ranking jest tak niewiarygodny, że nie ma czym się podniecać. Głosują tutaj ludzie, którzy kompletnie się nie znają na aktorstwie, ludzie którzy celowo zaniżają ocene innych aktorów aby zrobic na złość jego/jej fanom, osoby które desperacko pragną udowodnić, że ich idol zasługuje na obecność w pierwszej setce... Ten ranking to jedna wielka ściema.

To tyle. Mam nadzieje, że co niektórzy skończą te beznajdziejne dyskusje.

Pozdro.

Mikimoto_

To zobacz z nim jakiś film - sądzę, że zmienisz zdanie...

Penelopa_3

No obejrze, może zmienie zdanie. Póki co jestem neutralny. Chodzi o to, że nic Wam nie da skakanie sobie do gardła i wieczne spory. Dla nastolatek to ideał i niech tak zostanie. Na pewno z tego wyrosną z czasem. Każdy z Nas miał idoli do których się nie przyznaje teraz.

użytkownik usunięty
Mikimoto_

No nie wiem czy każdy miał takiego idola. Moimi od lat dziecięcych był Anthony Hopkins i Robert de Niro. Najwyraźniej byłam dziwną osobistością.

Mikimoto_

No z jednej strony się z tobą zgodzę a z drugiej już nie...

Faktycznie , co może kogoś boleć ,że naszym nastolatką podoba sie ten jakiś Zac...Są młode i szukają wzorców i jakiś punktów odniesień w swoim życiu. 13 czy 14 letnia Ania "nie zabija" nikogo tym ,że go lubi...

No ale wszytsko ma swoja drugą strone medalu... Mimo młodego wieku powinny tak czy siak szukać bardziej wybitnych jednostek do naśladowania...Może zamiast oglądać High Schoole Musicale bardziej warto przyczytać "Pana Tadeusza" ? Nie wydaje mi się by był to idealny wzorzec do naśladowania... Nie bez kozery podkreśliłam "nasze nastolatki" ... Pamiętaj Mikimoto ,ze te nastolatki będą w przyszłości reprezentować nasz naród i chyba było by lepiej gdyby już za młodu ich gusta były bardziej "wzniosłe"...

tou

Ale to dopiero nastolatki. Nie oczekujmy od nich, że w wieku 14 lat będą oglądać ambitne kino, docenią filmy Lyncha i mu podobnych. Ja po prostu uważam, że nie ma sensu wykłócać się z nimi, prowadzić wojen słownych bo to i tak nic nie da. Zaglądają tutaj ludzie w różnych kategoriach wiekowych, o różnych gustach i upodobaniach.
Rozumiem też, że można czasami pospierać się na forum ale bez przesady. Jak przeglądałem forum Efrona to w co drugim temacie znajdowały się wyzwiska, forumowicze obrażali się nawzajem a chyba nie o to chodzi akurat na stronie FILMWEBU :/ Ale to tylko moje zdanie :)

Pozdrawiam serdecznie.

Mikimoto_

Lakier do włosów był zabawny :D
Nawet na Zaca dało się patrzeć
ale prawda jest taka że Efron - welfron zarabiana flach dla dzieciaków z podstawówki...
Góra gimnazjum.
Nie ma w nim nic uroczego...

Tez nie zwracam uwagi czy ktoś , z kim filmy wydają mi się całkiem dobre góruje na listach TOP
Uważam , że Efron jest podlotkiem ze słabym potencjałem .

Cpt_Pchelka

**zarabia na filmach ***
wybaczcie literówkę :D:D

Mikimoto_

No cóż. Mam 14 lat, jak niektórzy pewnie już wiedzą nie lubię filmów w stylu High School Musicalów. Oglądam trochę ambitniejsze kino niż moje koleżanki ze szkoły, które z domu nie wyjdą bez tony tapety na twarzy. Musicie zauważyć, że są "nastolatki-zwyczajne-nastolatki" i "nastolatki-dzieci-Bravo". Ja osobiście zaliczam się do tej pierwszej kategorii. Do drugiej kategorii należą właśnie te, które leją w majtki na widok Efrona lub Pattinsona z plakatu, oraz stosują się do poradników z debilnej gazetki jaką jest Bravo. I to tyle w temacie ode mnie.

Eowyn

Ja nie wrzucam wszystkich do jednego worka... :D
Masz racje, niektórzy wiedzą co jest dobre, a co jest kaszaną:)

Zabawne jest w fanach szanownego kolegi Efrona to , że nie potrafią niczym poprzeć swoich argumentów , że "Zac jest NAJLEPSZY"
Bo tak naprawdę..nie mają takich argumentów :D

Eowyn

Wg mnie pierwsza kategoria powinna raczej nazywać się "nienormalne-nastolatki" - gdyż niestety stanowi ona
mniejszość.

A druga - "normalne-przgłupie-efronioniasto-pattisiaste-nastolatki"

Mikimoto_

Dokładnie ten typ to ciota ponadto jego aktorstwo to zero
gdy widzę jego ryj na ekranie szlak mnie trafia.

yoqu

Szczere, konkretne, prawdziwe :P