to pedal patrzice na niego w filmach wyglada jak baba tylko taki babiarz....
Jason Statham to jest gosc albo Harrison Ford albo jakis inny tylko nie on!On pewnie sie nawet bic nie umie
Taaa . Ile razy jeszcze będziecie to pisać ?
Niektórzy tutaj to chyba na prawdę mają niezłe kompleksy. ;p
Nie... nie sądzę, żeby to były jakieś kompleksy... niektórzy po prostu patrzą racjonalnie na "aktora"(to za dużo powiedziane...) jakim jest Zac Efron....
Autor tematu też przesadził podając za wzór Jasona Stathama... Ja bym nie uznała go za geniusza....
''Jason Statham to jest gosc albo Harrison Ford '' lekka przesada żeby porównywać młodego aktora ze starszymi aktorami wiadomo że oni dłuzej grają w filmach niz zac efron nie wiadomo przecież czy za kilka lat zac będzie cenionym aktorem.
No tak, ale wyzywanie kogoś od Lalusiów to według mnie nie jest racjonalne patrzenie na aktora. Raczej nazwałabym to obrazą ;p . Rozumiem, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, ale żeby od razu wyzywać? Jak dla mnie lekka przesada.
Może nie jest tam jakimś genialnym aktorem, ale w końcu każdy aktor musiał od czegoś zacząć.
No tak, najlepiej od filmów dla dzieci i zdjęć na których całuje się z kolegami... Już wolałbym zaczynać jak Stallone (jeśli wiecie o co kaman) :D
a co wogole macie do jasona stathama ?? jason tez jest poczatkujacy przeciez nie zagral w 50 filmach... a co do zacka to wy nastolatki sie w nim kochaja bo piekny strasznie...i dlatego potem najlepszy aktor.
zAC GDY GRAŁ W HSM BYŁ NASTOLATKIEM WIEC NIE WIEM NA CO LICZYSZ GDZIE MIAŁ ZAGRAĆ PIERWSZE ROLE?.! i nic nie mam do jasona stathama tylko chodzi o to że jest starszy od zaca i grał w sporu filmach a tak po za tym jestem fanka zaca nie tylko z powodu czy jest śliczny czy nie po prostu widziałam go w prawie wszystkich filmach jakich grał i spisał się doskonmale!
o i nie musicie go lubić ale to nie oznacza że musicie na niego wrzucać.
no ale jezeli niektorzy pisza ze Jason jest do dupy i slaby to co ? a przeciezz Jason gra z 10 lat dopiero w filmach a tyle filmow ma zaliczonych ...
xavor - masz wielki kompleks, masz zjechana twarz i dlatego tak piszesz, a co do aktorstwa efrona to srednia , nic szczegolnego