Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Wiecie, że ten goguś i laluś ma zagrać w Piratach z Karaibów 4 syna Jack`a Sparrowa? Ja sobie tego nie wyobrażam. Mam nadzieję, że to tylko plotka

Blue_Paradise

Czytałam o tym na bravo.pl. Matko!!! Nie oglądałam Piratów z Karaibów ale na pewno z nim to będzie denne. Ale ja zgadzam się z tobą i tez myślę, że to plotka.

Blue_Paradise

Ja oglądalam Piratów, wszystkie części i są super. Ale z nim to będzie masakra. Przecież on jest tragiczny... A te nastolatki, co nim się tak zachwycają, to po prostu nie śmieszą. Co? Może ejszcze Oscara mu dać za rolę w high school musical? Co najwyżej nadaje się do czyszczenia kibli

Blue_Paradise

jesteście niedoinformowani. Jego kandydatura rzeczywiście jest brana pod uwagę ale tylko dlatego że Keira Knightley nie chce grać w 4 części a Zac jest brany pod uwagę jako alternatywa do jej roli jeśli odmówi.W każdym razie jestem na NIE takiemu podmienianiu aktorów i jeśli do tego dojdzie zbojkotuje ten film.

luck1986

Zac Efron zagra Elisabeth xD ... (to żart, jakby któraś z napalonych fanek nie zaczaiła:P)

Blue_Paradise

Ja też mam nadzieję, że to plotka. Zac jest totalnym beztalenciem mimo iż lubię HSM (ale fanką nie jestem). A jeśli chodzi o Piratów z Karaibów to jest to jeden z moich ulubionych filmów :) Pozdrawiam wszystkich :)