Kto to jest? jakiś aktor? piosenkarz ? pizduś gej? . A najbardziej boli mnie to że jest na 340 którymś tam miejscu w rankingu aktorów!!! lol że ktoś go wogule wziął pod uwage już jest szokiem ale żeby odrazu 340 miejsce mu dać !!! Jestem za aby na strony typu filmweb możliwość rejstracji miały osoby pełnoletnie.. bo te nastolatki jego wielkie fanki nawalają mu 10/10 tym samym ośmieszając to forum... ludzie opanujmy się Al Pacino ,Robert De Niro, Anthony Hopkins,Jack Nicholson a za rogiem Zac Efron o którym za miesiąc nikt nie będzie pamiętał... ja będe pamiętał o tym 340 miejscu!!!
a nie przyszło ci do głowy, że wszelkiego rodzaju rankingi, które są ogólnodostępne, to tylko i wyłącznie rankingi popularności?
nie miej pretensji do nastoletnich dziewczątek, że lecą do Efrona jak pszczoły do miodu - obecnie nie ma innego, zdolnego, ładnego aktora o wizerunku miłego chłopca.. opozycją dla Efrona jest Robert Patinson - mroczniejsza wersja paląca faje z brytyjskim akcentem, ale równie pusta w środku..
Popieram założyciela tematu. Więcej takich postów, a może strzępki wiary w człowieka na poziomie nie ulotnią się z mojej świadomości. Pustak - Zac ode mnie otrzymuje 1/10. Bo to przecież żaden aktor. A tak w ogóle nie rozumiem dlaczego te nastolatki tak się na niego napalają - gościu z tą wymodelowaną fryzurką, obleśną twarzą i marnym talentem jest tak pociągający jak muszla klozetowa. Jakbym miała wybierać między nim a Alem Pacino - to wolę Ala. Facet prawie 70-tka na karku ale przynajmniej przystojniejszy, nie mówiąc o talencie
Diana- Obaj aktorzy o których piszesz to aktorzy tzw. sezonowi ,za jakiś czas nie będzie o nich słychać... jest kupa młodych utalentowanych aktorów którzy przez takich Efron niemają szansy zaistnieć...
Ed ka- gdybym był kobietą to też bym powiedział że Al Pacino jest sexy ale ,że nie jestem to powiem tylko że to genialny aktor który w moim osobistym rankingu jest na pierwszym miejscu :D