Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 579 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Nie rozumiem tego że wielu moich rówieśników zachwyca się "aktorami" pokroju Zaca Efrona (typu Lindsay Lohan , Paris Hilton, Wentworth Miller, Vanessa Anne Hudgens itd...) Mi się nigdy Zac nie podobał (może już dojrzałam i wolę prawdziwych mężczyzn). Talentu to on też specjalnie nie ma. Wystarczy spojrzeć na jego filmografie. Jak dla mnie ma za wysoką średnią.
Kto mi wytłumaczy ich fenomen?

anma_2

Zgadzam sie z Toba..za wielkiego talentu to on nie ma! Choc przyznaje ze Vanesse uwielbiam!

Luke_20

Wiesz..zawsze tak było i zawsze tak będzie. Nie wiem co ludzie widzą w Zacku. Ani on ładny, talentu aktorskiego także za grosz nie posiada. Ludzie popełniają błedy np. Ja jak miałam 8 czy 9 lat uwielbiałam Natalię Oreiro i Zbuntowanego anioła(wstyd sie przyznać, ale tak było).

anma_2

Wiesz, po części muszę Ci przyznać rację. Ale tylko po części.Zachowanie niektórych gwiazd typu Paris Hilton czy Lindsay Lohan naprawdę nie zasługuje na uznanie czy pochwałę. Ale Zac nie musi być taki. Ja sama bardzo go lubię, sądzę że jest sympatycznym i całkiem inteligentnym chłopakiem i świetnie śpiewa. A i talent do aktorstwa ma, tylko jeszcze nie do końca dokształcony. Świetnie gra m musicalach i komediach.
Oczywiście, są takie ikony kina jak Humprey Bogart czy Sean Connery, które są od niego zdecydowanie lepsi. Za kilkanaście lat Zac, jeżeli nadal będzie rozwijał swoje talenty i umiejętności jak teraz, też będze uznanym i lubianym aktorem.
Pozostaję przy swojej opinii. Ja bardzo lubię Zaca.