Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Ja się dziwie kto go umieścił w ogóle na Filmwebie. Przecież tego miernotę nawet aktorem nazwać nie można, a te szmatławce w których grał filmami. Dziwię się wszystkim dziewczyną, które widzą w nim jakiegoś przystojniaka bo to sam plastik i nic po za tym. Totalne beztalencie i dno.

mfic4

On jes brzydszy od krowy.. i grac nie umie :)) a "bajka" HSM To kompletna porazka.;/

mfic4

krowy to ładne zwierzęta :) jego można porównać do krowy owszem, ale zgniłej, bez skóry i śmierdzącej jak sam Zac Fifron.

vector1996

Noo pewnie :)) Zgiłee kupsko.. I jeszcze niektórzy uwarzaja ze on jest ładny.. ;/

mfic4

ten gość to dno; dziwię się, że w ogóle został aktorem, bo po prostu nie potrafi grać w filmach, o ile filmami nazwiemy serię równie żałosnych jak on filmów High School Musical, którymi podniecają się wszystkie niemające pojęcia o sztuce nastolatki.

mfic4

a poza tym to gej... xD Brrr A tej załosnej bajki "HSM" Nie da sie oglądac. Ledwo obejzałam pierwsze 20 minut filmu ;]

Leorentha

Leoretha, i tak szacunek do Ciebie ;) ja ledwo obejrzałem 20 sekund zwiastunu, i naszły mnie myśli 'koniec kina początek gejostwa i pedalstwa' :)