Czytałem niedawno że ma wystąpić w Piratach 4 części, jednakże źródło z którego pobrałem tą info jest bardzo mało wiarygodne ;] Czy posiada ktoś jakieś konkretne potwierdzenie
A i pisze to poniewaz ubolewam nad tym ... nie nadaje sie na profesjonalengo aktora lecz do drobnych amerykanskich komedii romantyczno-musicalowych jest jak znalazl.
pozdro
Jak ten bezjajeczny goguś ma zagrać w piratach to ja się załamię...
To będzie szczyt. Nich on sobie w tym dennym high school musical zagra a nie w takich filmach ;(
To tak jak by zamiast Urszuli Modrzyńskiej w roli Jagienki dali Katarzynę Cichopek... Porażka -.-
Oby nie zagrał ;/... Słyszałam ze ma być zamiast Orlanda.. Moze to tylko pogłoski ;d
watpie.. Po 3 części wygląda na to że będzie to 10 lat później, a on wygląda na max. 16. Postać blooma powinna być wtedy conajmniej po trzydziestce.
Też słyszałem pogłoski o jego występie z mniej i bardziej wiarygodnych źródeł. A co do zastąpienia Blooma, chodziło raczej o zajęcie jego miejsca przy boku Jacka Sparrowa, ale jako inna postać. Bo chyba nikt nie wyobraża sobie tak odmienionego Willa Turnera czyż nie? Jak dotąd najczęstsze propozycje (spekulacje wśród fanów) na role dla niego to syn jakiegoś bogacza, który chce zostać piratem, ewentualnie zostaje przez piratów porwany.
ja on będzie grac w tym piratach to nikt nie pójdzie do kina no chyba,że fani Zacka[sorry dla fanów Zacka]
Też o tym czytałam...i załamałam się...Nie daże Orlanda szczególnie wielkim uczuciem,ale jestem pewna ,że on jest aktorem ,a nie wypropowaną pacynką..
Naszczęcie pozostaje z nami Orlando, a on ma miec jakac krótka rolę syna Jacka...
Mam nadzieję,ze bardzo krótką..:P
bardzo, bardzo wybitny...
Chociaż nie wiem czy umiałby tak pięknie śpiewać i tańczyć <ironia wśród nas>
Przecież jak on tam zagra to wszystko pieprznie --" spaprają sprawę... Nie chcę żeby to erm... coś(?) obrzydzało mi taki film.