Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Prośba do wszystkich:
Zanim wystawię swoją opinię chcę naznaczyć że założyłem ten temat po to aby każdy mógł wypowiedzieć się co sądzi co Zacu Efronie, i zamilknąć, czytając opinie innych. Nie chce w tym temacie żadnych kłótni, sprzeczek, wymiany poglądów ani niczego innego oprócz własnej, jednorazowo wystawionej opinii o w/w aktorze.

Moja opinia:
Zac to bardzo zdolny młody aktor, przyjemnie się na niego patrzy. Po raz pierwszy zobaczyłem do w "Drodze po marzenia" gdzie zagrał bardzo dobrą rolę, faktem jest że HSM nie jest arcydziełem, a jedynie dość prostym musicalem dla młodzieży, ale i tam Zac gra bardzo dobrze. Moim zdaniem Efron jako aktor zasługuje na 9, a z powodu iż nie wystawiam nigdy ocen mając na uwadze wyłącznie talent ocenianej jednostki, otrzymał ode mnie 10.

A co Wy o nim sądzicie?

mateusz_larus

Dobry czy zły? Według mnie dobry! Jest młody i tak naprawdę jeszcze wszystko przed nim.

mateusz_larus

10? 10 Dla Efrona? To jakiś zart? No normalnie nie porozumienie... :/ Efron = -10

xXAgrafkaXx

Według mnie też Zac zasługuje na 10! Ja nie mam zamiaru go nienawidzić dlatego że ŻYJE...

użytkownik usunięty
Cattie

Zły