Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Pewnie zaraz jego małoletnie faneczki posypią na mnie bluzgi za to, co napisałam. Ale czegóż się spodziewać... Jaki "aktor" takie fanki

Blue_Paradise

Fakt, że jestem ,,małoletnia" ale ja go NIENAWIDZĘ taka chodząca lala.
Beznadziejny aktor na miarę beznadziejnego filmuu jakim jest HSM.
Piraci z Karaibów wymiatają!

użytkownik usunięty
domdom19

haha ;/ chyba podłogę

Blue_Paradise

nie należy pisać takich rzeczy ponieważ ludzie mają różne gusty i nie oceniaj jego fanek których nawet nie znasz
no cóż ale to tylko świadczy o twojej kulturze

potworek14_2

Ojej, ale potworek mi dowalił, aż się przestraszyłam:). O kulturze? A czy ja przeklinam? Chyba nie, to co głupoty pleciesz?

Blue_Paradise

potworek nie pisze, że przeklinasz, a o tym, że z góry oceniasz ludzi, nawet jeśli ich nie znasz i poruszasz wątek gustowania "małoletnich faneczek" w Zacu Efronie (przypominam, że o gustach się nie dyskutuje) . Ja za nim sam nie za bardzo przepadam, może dlatego, że widziałem go tylko w HSM (1). Nie widziałem jak gra gdzie indziej i tyle, ale nie wyzywam zaraz masy ludzi tylko z tego powodu, że są jego fanami, a ja go nie lubię ...

pzdr ;)

Blue_Paradise

bleeeeeeeeeee
Ja tez go niecierpie , jest taki laluśowaty
i w dodatku wydaje mu sie ze jest gwiazdą , mimo ze na koncie ma z 2 hsm , hair ... jakies filmy , których ja osobiscie nie trawie , jego zreszta tez

Juleczeq

Nie lubie go ! haha nie ma nawet 6-stki :):)
Do autorki kultura to nie tylko ładne wyrażanie sie ale dobre zachowanie przy stole itd.

wDEPPlam

Ja zauwazylam ze to te fanki robia z niego gwiazdke, albo na tych pudelkach, popkornach tez, nie czytajcie tego po to tylko plotki

Blue_Paradise

AKTOR wy go nazywacie aktorem? przecież on nie ma jakichkolwiek zdolności,a uroda yyy według mnie brzydal.nierozumiem co dziewczyny(a moze raczj dziewczynki) w nim widza

Aveira

Dobrze to ujęłaś................
Dziewczynki.... Bo małolaty można zadowolić byle czym.

Blue_Paradise

Nie rozumiem Was zupełnie. HSM jest dla dzieci, więc jeśli uważacie się za dorosłych to oszczędźcie sobie oceny tego filmu i obsady.
W prawdzie każdy może oceniać i komentować, ale jeżeli piszecie to tylko po to, by ich zmieszać z gównem - dajcie sobie spokój.
Jestem ciekawa ile wyzwisk poleciałoby w moją stronę, jakbym napisała, że np. Brad Pitt jest dnem. Tak jak dla Was (przykładowo) Brad Pitt jest zdolniachą i przystojniakiem, tak dla mnie i dla innych przystojny jest Zac Efron. Tyle w temacie.
Pozdrawiam

Blue_Paradise

a wez Lady Sparrow ... xD za delikatnie to napisalas(ale ja nie bd tez mocniej,ne kce mi sieee)...ani to nie gra,ani nie wygląda,yhh...normalnie zal d*** ściska...jeszcze jako tako spiewa,ale jak na oscarach wyszedl przy "Musicals are back" i zaspiewal te 3 linijki to masakra xD taki delikatny głosik dac przy naprawde mocnym,dobrym i dziwęcznym głosem Hugh Jackmana to nie bylo najlepsze,pogrążylo go w moich oczach do konca...
ale niech gra,moze sie czegos nauczy,chociaz jak sie jakos specjalnie talentu nie ma to ...no coz...
ale to oczywiscie tylko taka moja subiektywna opinia :D
pzdr :)

Akatonka

Nienawidzę tego kogoś ( aktorem tego nie nazwę....)

użytkownik usunięty
Blue_Paradise

''Pozbawiony talentu i jakiejkolwiek urody laluś''

zgadzam się w 100% , ten człowiek jest poprostu żalosny, nic więcej ;]

''zaraz jego małoletnie faneczki posypią na mnie bluzgi''

a nawet gdyby to nie ma się co przejmować ,tylko ich wyśmiewać ;] nie rozumien co ludzie w nim widzą , przecież to żałosna lalka ;x

moim zdaniem to młode nastolatki to powinny brać przykład z innych ludzi , np. LeonardoDiCaprio, Brad Pitt a nie z takiego pajaca ;]

skończyłem..

Jeszcze chwila i napiszesz, że to z Ciebie powinni brać przykład, bo jesteś "wielki", "mądry" i w ogóle zajebisty.

Wyśmiewać to można Was, bo uważacie za bożyszcze nastolatek podstarzałego faceta ;)

Nikt nie będzie sypał bluzgami, bo nikt nie jest tak głupi, żeby kłócić się z tak żałosnymi kreaturami jak WY.

skończyłam :]

lilly98

'podstarzalego faceta' czyli kogo ?

Zac Efron - przyklad tego, jak gówniary i tabloidy mogą zrobić z przeciętnego chłopaka, gwiazdy dennych komedyjek, wielkiego 'przystojniaka' tym samym wydając na niego wyrok, czyli robiąc z niego po prostu pośmiewisko, czym skutecznie zamknęły mu wszelkie drzwi do większej kariery i przede wszystkim- by ktokolwiek traktował go poważnie.
Ten facet będzie miał 40 lat, a ludzie nigdy nie wezmą go na serio, dla wszystkich będzie tylko tym ciotowatym, wymuskanym lalusiem, do którego 14 letnie 'hotki' robią maślane oczka, na forach piszą "Mój Zakuś, aj low ju soł macz <3333333;**** !!!" a osoby, mówiąc szczerze, rzygające tym całym chłamem, tzw tanim gównem jakim niewątpliwie jest "HSM" , 45 część "American Pie" czy jakaś inna "Hannah Montana" zawsze będą mieć go gdzieś i wieszać na nim psy.
I nie, tutaj nie chodzi o zazdrość, że boski, piękny, ładny i sweet tylko dlatego że zrobili z niego towar dla mas.
A to że wygląda jak średnio ładna panienka to już inna kwestia.

lilly98

a i jeszcze jedno lily98 czy jak Ci tam -
WOLĘ ROBIĆ BOŻYSZCZE Z "PODSTARZAŁEGO FACETA"(cokolwiek miałaś na myśli, używając tego zwrotu), NIŻ Z ZASMARKANEGO LALUSIA, KTÓRY Z FACETEM ZBYT WIELE WSPÓLNEGO NIE MA.

użytkownik usunięty
krolowa_sniegu_2

a miała na myśli Leonarda DiCaprio, utalentowanego i moim zdaniem 10razy lepszego od tego całego Zaca.

Ja nie wiem. O co się tutaj kłócicie? Efron to dobra aktorka i Basta!

robert_28

jak dla mnie jest przeciętnA ;) ;D

za krótki ?

użytkownik usunięty
robert_28

taa, bardzo dobra aktorKA ;d

haha xD

To laluś, który używa podobno więcej kosmetyków niż ta cała Vanessa, a idiotki podniecają się na jego widok... Nie wiem, jak on może się komuś podobać, oprócz gówniarowatych dziewczynek

Blue_Paradise

lady_sparrow_2 - masz rację >:] Przyznam że rówieśniczki mówią "jaki on jest boski" a ja myślę "Bleeee.!". Ani grać nie umie, pewnie nawet śpiewać <komputer wszystko może xd> No i to co wszyscy wcześniej zauważyli - Laluś. Żal mi go i jego Vanessy. I jeszcze tych serduszek - "<33" (może nie na temat, ale mi się kojarzą z hsm)