Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 619 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

SENSACJA

użytkownik usunięty

The New Yort Times opublikował ostatnio ciekawy artykuł na temat przeszłości Zaca Efrona. Wynika z niego jednoznacznie, że ww. dostał rolę w produkcji High School Musical przez stosunek analny z jednym z producentów. Podaje także dowody na to, że przed karierą kinową Efron trudnił się pracą męskiej prostytutki na Bronxie, a jego klientela składała się głównie z wietnamskich i ugandyjskich emigrantów. Z wypowiedzi świadków tegoż niecnego i obrzydliwego procederu wynika, że (tu cytat) "nie było rzeczy, której ten mały zbokol nie mógłby zrobić".

Lol,nie wierzę :)Chociaż nigdy nic nie wiadomo;)Męska prostytutka na Bronxie...bleeeeeeee...Chyba drogi autorze tematu puściłeś wodze fantazji;]

_Tanya_

Autor tematu ma bardzo bujną wyobraźnię. Proponuję napisać książkę, z taką fantazją napewno znajdziesz wielu czytelników.

użytkownik usunięty
Cattie

No dobra, z prostytutką na Bronxie, to żartowałem, ale o skandalu w związku z castingiem do roli naprawdę pisał NY Times.

Wszystko zmyśliłeś. ;) Ale podziwiam wyobraźnię! :D

WIĘKSZEJ BUJDY NIE słyszałam! nIE MACIE DOWODóW I NIE ZAMIERZAM WOGóLE NAWET wyjaśniać DLACZEGO NIE WIERZE TO WSZYSTKO JEDNO WIELKIE KłAMSTWO... JUZ NIE MAACIE JAK GO OCZERNIAć TO TERAZ TAKIE śWIńSTWA WYMYSLACIE?! dAJCIE MU WRESZCIE śWIęTY SPOKóJ...!!!

użytkownik usunięty
Sylwia15

Nie mamy dowodów?? Zobacz w archiwach NYT.

użytkownik usunięty

Disney sporo zapłacił za tuszowanie tej informacji w Europie, ale w USA wybuchnął wielki skandal.

Naprawdę proponuję napisać książkę, najlepiej o tematyce fantastycznej. :D

Nie będe się rozpisywać, bo to co napisałeś się do komentowania nie nadaje, po prostu zwykła bujda, jak wszystko co piszesz! ;)

użytkownik usunięty
Cattie

Pfff, nie wierzysz , to nie, twoja sprawa.

użytkownik usunięty

W najnowszym numerze "Wprost" jest wzmianka o przeszłości Efrona. Proponuje przekonać się osobiście :)

Kowalblebleble

o kurcze :> az poszukam :D tylko musze znalezsc ten numer :D buheheh

użytkownik usunięty
Sylwia15

"WIĘKSZEJ BUJDY NIE słyszałam"

To Ty słyszysz, że pisze?

polonistka od siedmiu boleści.ciekawe jakiego zwrotu ty byś użyła?

użytkownik usunięty
japieprze

może.... że "nie widziałam"?

:D

użytkownik usunięty

Prostytutka na Bronxie... A to dobre... Zapewne, gdyby zagrał taką rolę w "Taksówkarzu", to Travis wybrałby jego do ocalenia zamiast Iris... Buhahaha... Rozwaliłeś mnie, chłopie

Może i nie jest jakimś wybitnym aktorem, czy nawet wokalistą, ale nie można zamieszczać takich bzdet, jeśli nie masz na to dowodów, to jest chore. Nie wiem co chciałeś tym pokazać, ale chyba Ci się nie udało, więc następnym razem zastanów się co zamieszczasz na jakimkolwiek forum

beatus1990

Była też wzmianka o Was i Waszych "niezwykłych" uzdolnieniach wymyślania sensacji... Sama muszę pogratulować! "Mam talent" stoi otworem! Sława w tak oryginalny sposób... Zastanówcie się nad tym! xD Wtedy podobni do Was, będą się śmiać jak można stać się popularnym przez takie "coś"! I Was będą nazywać gejami! xD Jaki ten świat skomplikowany... xDD

Cattie

Dajcie spokuj mojemu ZACUSIOWII!!! On jest taki Sweetaśny ;*! Chłopak ma ambicje na kariere, więc się zabawił z szefem. I musicie za to go tak atakować?? On juz odpokutował za to (napewno go bolała na soczysta pupeczka:*) Sylwia 15 ma całkowitą racje!!! A TY ICEK jesteś brutalem!!

MrocznyAptekarz

To u góry to żart oczywiście ;)

(za krótki)

użytkownik usunięty
MrocznyAptekarz

Zac obciąga czarnym murzynom na slumsach.W zamian oczekuje jedynie że
dodatkowo zapakują go w kakala

w co go zapakują? :D

za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

japieprze

pewnie jakis specjalny pedalski slang

_maestro_x

w "kakala" - "w kakao"
Myśle że tak to trzeba rozszzyfrować.
Oznaczało by to - "w dupe" ;)

Ale ZoNk :x ni wierze ze ktos uwierzyl w te bujdy
NIKT z gazety pokroju Times'a nie uzylby okreslenia "zbokol"
:D :D

Zielarka_pl

Oczywiscie ze 'NYT' nie uzylby takiego sformulowania; chociazbyze ze wzgelu na to ze jest to gazeta anglojezyczna; ale juz taki termin 'fag/faggot' jak najbardziej.

synku to byla jedynie prowokacja, ktora przyspozyla wielu czytajacym milej rozrywki, a nie post pisany na serio.

użytkownik usunięty

no proszę, ponad rok, a moj temat wciąż u góry :)