Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Po co wy tu wogóle wchodzicie, jeśli niby go nie lubicie. Właśnie tym udawadniacie, że mu zazdrościcie... I to nawet bardzo. Nie ma Cię co innego do roboty tylko obrażanie go a tak naprawdę użalanie sie nad samym sobą.
Mówicie, że ma ryj jak po wielu operacjach plastycznych a wy mu nie dorastacie do pięt!!!!!!!!!!!!!

wiolka_5

Takim zachowaniem udowodniliście już nie raz jacy potraficie być żałości... Zgadzam się z Wiolką.

Cattie

no właśnie . fanki efrona... kanałami ! to pojeb** laluś !

Jelly

sam/a jesteś poje**** aż żal takich ludzi jak ty

aleksandra2105

Daj spokój... Jelly poprostu musi wyklinać ludzi i obrażać. To jej wredna i złośliwa natura... Uwielbia się kłócić i mieszać innych z błotem. To jest jej potrzebne jak normalnym ludziom tlen...

Domi_Nique

nie tylko tlen ! a np. jedzenie ? czego was teraz uczą w tych szkołach...

Jelly

Osobiście nie cierpię Zaca- za jego tzw. talent, wygląd, sposób bycia. zagrał w marnym filmiku i stał się idolem nastolatek, bo jest moda na HSM. I nie mówcie, że mu zazdroszczę- czego, pytam się? Pieniędzy, sławy, która szybko przeminie, "talentu", cukierkowatego wyglądu, tym, że jest "aktorem"? Nie. Gdy idę do dentysty z pretensją, że źle założył mi plombę, to nie oznacza, że zazdroszczę mu zawodu. Jest kiepski i mu to mówię. A Zac jest kiepskim aktorem- może kiedyś się to zmieni.

Kinomaniaczka_

Film "Droga po marzenia". Obejrzyj go.
Niestety zgodzę się, że Efron zaprzepaścił swój talent grając w hsm... Mam nadzieje że się to zmieni i wróci do swojej dobrej formy.

Jelly

Ja na przykład jestem wielka fanka Zac'a i nieziemsko wnerwiaja mnie ludzie którzy gadaja ze jest beznadziejny, jest pedalem itp.
Ludzie! Po co wy w oógle szukacie jego profilu??!!

wiolka_5

W 100% zagadzam się z Wiolą po co tu piszecie skoro go nie lubicie :/

cleogirl89

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie .

Kinomaniaczka_

No właśnie. Ja go osobiście okropnie nie lubię, a poza tym to poszukajcie jakiegoś aktora na Filmweb, który ma same pochlebne opinie. Nie sądzę, żeby był taki, bo każdy może pisać i dobrze i źle o kimś, byle tylko nie przesadzać.

użytkownik usunięty
wiolka_5

Bredzisz mała