Po co wy tu wogóle wchodzicie, jeśli niby go nie lubicie. Właśnie tym udawadniacie, że mu zazdrościcie... I to nawet bardzo. Nie ma Cię co innego do roboty tylko obrażanie go a tak naprawdę użalanie sie nad samym sobą.
Mówicie, że ma ryj jak po wielu operacjach plastycznych a wy mu nie dorastacie do pięt!!!!!!!!!!!!!
Daj spokój... Jelly poprostu musi wyklinać ludzi i obrażać. To jej wredna i złośliwa natura... Uwielbia się kłócić i mieszać innych z błotem. To jest jej potrzebne jak normalnym ludziom tlen...
Osobiście nie cierpię Zaca- za jego tzw. talent, wygląd, sposób bycia. zagrał w marnym filmiku i stał się idolem nastolatek, bo jest moda na HSM. I nie mówcie, że mu zazdroszczę- czego, pytam się? Pieniędzy, sławy, która szybko przeminie, "talentu", cukierkowatego wyglądu, tym, że jest "aktorem"? Nie. Gdy idę do dentysty z pretensją, że źle założył mi plombę, to nie oznacza, że zazdroszczę mu zawodu. Jest kiepski i mu to mówię. A Zac jest kiepskim aktorem- może kiedyś się to zmieni.
Film "Droga po marzenia". Obejrzyj go.
Niestety zgodzę się, że Efron zaprzepaścił swój talent grając w hsm... Mam nadzieje że się to zmieni i wróci do swojej dobrej formy.
Ja na przykład jestem wielka fanka Zac'a i nieziemsko wnerwiaja mnie ludzie którzy gadaja ze jest beznadziejny, jest pedalem itp.
Ludzie! Po co wy w oógle szukacie jego profilu??!!
No właśnie. Ja go osobiście okropnie nie lubię, a poza tym to poszukajcie jakiegoś aktora na Filmweb, który ma same pochlebne opinie. Nie sądzę, żeby był taki, bo każdy może pisać i dobrze i źle o kimś, byle tylko nie przesadzać.