Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Zac obchodzi dziś 21 urodziny... i żadne z anty fanów nie przeszkodzi mi w napisaniu mu z tej okazji życzeń! Możecie komentować, śmiać się i wyzywać nie zamierzam zwracać na to uwagi!!!

Wobec tego w dniu urodzin chciałabym mu życzyć:
* zdrowia i cierpliwości (tak przede wszystkim dlatego że po ziemi chodzą tacy ludzie jak niektórzy z tego forum)
* nowych fajnych ról xD
* czasu na nagarnie płyty na którą nie tylko ja dość długo czekam(prawda??)
* i żeby pamiętał, że nas ma zawsze po swojej stronie:*
* No i na koniec najważniejsze czyli:
Dużo, dużo szczęścia z Vanessą (do ślubu, i jeszcze dalej...xD, małe Zacusie będą sweet xD)!!!!

No to chyba wszystko... Cattie... ShadowGirl... dodacie coś od siebie??

Sylwia15

Oczywiście dołączam się do Twoich życzeń! :D Coś od siebie... hmm... właściwie to co najważniejsze jest, ale jedno jeszcze przychodzi mi na myśl:
* żeby zawsze był sobą... I nigdy się nie zmieniał...

użytkownik usunięty
Sylwia15

Eee, ja coś dodam.

"i żeby pamiętał, że nas ma zawsze po swojej stronie:*" - na pewno pamieta, wchodzi tu co dzień i sprawdza, czy chwalicie go odpowiednio mocno.

Sylwia15

Wiem, że spóźnione, ale nie miałam możliwości zrobienia tego wcześniej. Oczywiście podpisuje się pod tym postem, i hmm...
Życę mu, aby jego talent się rozwijał, aby zdecdował się na nagranie płyty i oczywiście aby nie przejmował się niektórymi "ludźmi" , którzy niestety mają możliwość oceniania innych...

Sylwia15

Moi kochani, to ja też koniecznie muszę mu złożyć życzonka :)
Życzę muuuuu, żeby jego 21 urodzinki XD... były jego ostatnimi :] żeby nie męczył dłużej ludzi swoim piskiem i pseudo aktorstwem. I jeszcze mu życzę, zanim zdechnie oczywiście, żeby go jakiś chomogenizowany dorwał w alejce i zrobił z niego lokomotywę :)

To mówiłem ja, Jażombek Wacław.

Ander

Życzę Ci drogi Efronie, abyś już nie wyszedł poza kino telewizyjne.

Ander

Wiesz czego ja ci życzę?? Żebyś kiedyś usłyszał takie życzenia ciekawe jak by ci fajnie było...

I jeszcze jedno i tu już naprawdę na poważnie...śmierci nie życzy się nawet najgorszemu wrogowi...

użytkownik usunięty
Sylwia15

życzę mu, by jego kariera aktorska skończyła się tak szybko, jak zaczęła - czyli bardzo szybko.

Też.

Szczepan

Podpisuję się pod tym.