Zac obchodzi dziś 21 urodziny... i żadne z anty fanów nie przeszkodzi mi w napisaniu mu z tej okazji życzeń! Możecie komentować, śmiać się i wyzywać nie zamierzam zwracać na to uwagi!!!
Wobec tego w dniu urodzin chciałabym mu życzyć:
* zdrowia i cierpliwości (tak przede wszystkim dlatego że po ziemi chodzą tacy ludzie jak niektórzy z tego forum)
* nowych fajnych ról xD
* czasu na nagarnie płyty na którą nie tylko ja dość długo czekam(prawda??)
* i żeby pamiętał, że nas ma zawsze po swojej stronie:*
* No i na koniec najważniejsze czyli:
Dużo, dużo szczęścia z Vanessą (do ślubu, i jeszcze dalej...xD, małe Zacusie będą sweet xD)!!!!
No to chyba wszystko... Cattie... ShadowGirl... dodacie coś od siebie??
Oczywiście dołączam się do Twoich życzeń! :D Coś od siebie... hmm... właściwie to co najważniejsze jest, ale jedno jeszcze przychodzi mi na myśl:
* żeby zawsze był sobą... I nigdy się nie zmieniał...
Eee, ja coś dodam.
"i żeby pamiętał, że nas ma zawsze po swojej stronie:*" - na pewno pamieta, wchodzi tu co dzień i sprawdza, czy chwalicie go odpowiednio mocno.
Wiem, że spóźnione, ale nie miałam możliwości zrobienia tego wcześniej. Oczywiście podpisuje się pod tym postem, i hmm...
Życę mu, aby jego talent się rozwijał, aby zdecdował się na nagranie płyty i oczywiście aby nie przejmował się niektórymi "ludźmi" , którzy niestety mają możliwość oceniania innych...
Moi kochani, to ja też koniecznie muszę mu złożyć życzonka :)
Życzę muuuuu, żeby jego 21 urodzinki XD... były jego ostatnimi :] żeby nie męczył dłużej ludzi swoim piskiem i pseudo aktorstwem. I jeszcze mu życzę, zanim zdechnie oczywiście, żeby go jakiś chomogenizowany dorwał w alejce i zrobił z niego lokomotywę :)
To mówiłem ja, Jażombek Wacław.
Wiesz czego ja ci życzę?? Żebyś kiedyś usłyszał takie życzenia ciekawe jak by ci fajnie było...
I jeszcze jedno i tu już naprawdę na poważnie...śmierci nie życzy się nawet najgorszemu wrogowi...
życzę mu, by jego kariera aktorska skończyła się tak szybko, jak zaczęła - czyli bardzo szybko.