Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

dziwnie uprzedzeni do tego aktora nie wiedziec czemu a ja osobiscie uwazam ze zac jest bardzo utalentowanym i swietnym aktorem. no i jest śliczny ;D a nawet jesli jest sobie z ta idiotka vanessą to i tak uważam ze jest genialny ;**

sylwia004

PS.:Mozecie się smiac ;D Pozwalam.... ^^

sylwia004

Z idiotką Vanessą? Piszesz tak, bo jesteś zazdrosna? Osobiście nie widziałam dziewczyny w niczym poza "High School Musical", ale jest bardzo ładna i fajnie śpiewa. Po jednym filmie gry aktorskiej nie będę oceniać ani tym bardziej nazywać idiotką. Zac Efron za to jest totalnie wymuskany i wygląda lalusiowato, jakby używał więcej kosmetyków niż niejedna kobieta. Typowo "zrobiony" chłopczyk pod Disney Chanel. Mimo wszystko bardzo pozytywnie mnie zaskoczył w "17 again" :)

Nikandra

Nie jestem zazdrosna
bo nie mam w zwyczaju podkochiwac sie z gwiazdach. ogladalam tylko hsm 2 ale zac efron bardzo spodobal mi sie wlasnie w filmie 17 again bo swietnie tam zagral. no i i tak uwazam ze jest przystojny ;D

Nikandra

Musze przyznać, że w 2007 Zac rzeczywiście wyglądał jak laluś, ale teraz bardzo się zmienił. Taki dojrzalszy się stał. Przystojny, dobry aktor z przyszłością.

scream9090

no mysle ze w przyszlosci bedzie jeszcze lepszy i stanie sie tak samo szanowanym aktorem jak chodzby ten jony depp ktorego wszyscy ubóstwiają... xD

sylwia004

Może i ma trochę talentu ale do Deppa to mu baaaaardzo daleko.

gosiek_7

No to jasne. Mówie w przyszlosci o ile dalej bedzie gral ;P

sylwia004

No moze mu daleko do Deppa, ale Zac dopiero zaczyna wiec nie ma tak bogatej filmografi .

sylwia004

Kurwa, tylko bez Deppa, okej? Depp nie zaczynał w żałosnych produkcjach Disneya (wybacz, Walt, pewnie właśnie przekręcasz się w grobie).

DeftonesQueen

ja pierdole... co sie tak rzucasz??? ;/ masakra ludzie, nie mozna miec wlasnego zdania.

sylwia004

Oj, gdzieś trzeba zaczynać. Miał okazję u Disneya, to czemu miałby tego nie robić? Przynajmniej zdobył jakieś
doświadzczenie i może iść dalej :) No i bardzo dobrze mu poszło w 17 Again :)

No i kogo będę oszukiwać - tej śliczniutkiej buźki nie da się nie-oglądać :P

A co do Deppa - przecież on też zaczynał w marnym 21 Jump Street, którego to serialu niecierpiał. O ile
dobrze kojarzę, grał tam parę lat, więc nie ma co generalizować ;) Trzeba móc sobie pozwolić na wybór
odpowiedniej ścieżki.

Molko_Queen

wybacz, ale on i śliczniutka buźka? <wymiotuje>

gosiek_7

prawdy się nie oszuka^^ za krótki za krótki