Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Wy mu poprostu zazdrościcie, bo pewnie wygladem nie dorastacie mu do pięt. Nie jestem jego rozwrzeszczana fanką. Dużo w was zazdroci i nienawiści. Pewnie wszyscy, ktorzy pisza o nim takie rzeczy musza odreagowac to ze pewnie z wygladu sa okropni. On ummie o siebie zadbac i che byc kladny jak kazdy podejrzewam. A pytanie do fanow w ktorym odcinku gral w CSI? :)

lol23

mwahahahaha! Ale żeś dała XDD ja swojemu wyglądowi nie mam nic do zarzucenia, i nie mam mu czego zazdrościć xD Chyba tylko tłustych włosów xD cóż o gustach się nie dyskutuję, ale ja nie wiem co wy widzicie w nim takiego pięknego i ślicznego o.O

Marien

BRAWOOOO!!!:P:P:P Hahah Popieram !!!

p.super .s :
Który to już taki temat z kolei
Ja wiem ,że to forum o Zacu Efronie...ale wciąż powtarzają się dwa tematy :
Antyfanowski
i
Fanowski
Albo prowokacje..oh skończylibyście z tymi głupotami i zajęlibyście się szkołą...:):)
Z poważaniem:
Szpieg Imperatora: Pcheł:P

lol23

Nie mam męskiej urody więc wiesz.Nie jestem zazdrosna po prostu go nie lubię laluś z niego.4 godziny spędza w łazience i je psią karmę.Haha.... .Ja spędzam w łazience o wiele mniej czasu od niego.
No i na koniec ,że mam dobry humor:hahahahahaha dla twojego tematu.Pozdrawiam:)

magda13girl

hehe ciekawe:) ja tam na pewno wygladu mu nie zazdroszcze jestem o wiele lepszy:P, jedyne czego mozna mu zazdrościć to Vanessa:D

lol23

Hahahahaha ;D no to pojechałaś. Naprawdę , ale jemu nie mam czego zazdrościć. x D Niby próbuje o siebie zadbać, ale nie zawsze mu wychodzi. No, ale moje zdanie się nie liczy, przecież nie dorastam mu do pięt. ;))

lol23

Ja jestem brzydki i go nie lubie, a wiesz dla czego??
Bo mam takie prawo!
Mam prawo pisać o nim to co myśle!
wądpie byś ty lubiła Micka Thompsona (mojego idola)i nie czepiam się jak wszyscy mówią że jak metalu słucham i jestem metalem to od razu brudas itp!

Jacob_Voorhees

Ale zaczne się czepiać bo te pierdolone dresy i dresiary nie mają nic lepszego do roboty tylko patrzenie jak kto wygląda i czy śmierdzi - JEBAĆ PIERDOLONYCH SKURWYSYNÓW - DRESÓW!

użytkownik usunięty
Jacob_Voorhees

Och widzę, że ktoś ma tu "kompleks metala", czy coś takiego (jak bylem w liceum, to paru frajerów też na to chorowało). Powiedz mi synku, czy w gorszej dzielnicy, na ciemnej ulicy też sie tak drzesz, czy tylko na forum jesteś taki mądry??

lol23

Zostawię Twoje "mądrości" bez komentarza .
Ha ha ha ha . xd

użytkownik usunięty
lol23

jeszcze więcej ludzi najeżdża na Uwe Bolla, a to znaczy, że zazdroszczą mu talentu do robienia filmów...
Ludzie, nie karmcie trolla.

brawa dla założyciela tematu!!! nienawidzimy go, więc na pewno mu zazdrościmy:P czego? wyglądu srającego kota? żadnego talentu do niczego?

użytkownik usunięty

Może zazdroszczą

lol23

jak można mu zazdrościć tego że jest gejem ;)?
I bardziej mi wygląda na kobiete niż 'męźczyznę' za jakiego się pewnie emo Fifron uważa ;)