Wy mu poprostu zazdrościcie, bo pewnie wygladem nie dorastacie mu do pięt. Nie jestem jego rozwrzeszczana fanką. Dużo w was zazdroci i nienawiści. Pewnie wszyscy, ktorzy pisza o nim takie rzeczy musza odreagowac to ze pewnie z wygladu sa okropni. On ummie o siebie zadbac i che byc kladny jak kazdy podejrzewam. A pytanie do fanow w ktorym odcinku gral w CSI? :)
mwahahahaha! Ale żeś dała XDD ja swojemu wyglądowi nie mam nic do zarzucenia, i nie mam mu czego zazdrościć xD Chyba tylko tłustych włosów xD cóż o gustach się nie dyskutuję, ale ja nie wiem co wy widzicie w nim takiego pięknego i ślicznego o.O
BRAWOOOO!!!:P:P:P Hahah Popieram !!!
p.super .s :
Który to już taki temat z kolei
Ja wiem ,że to forum o Zacu Efronie...ale wciąż powtarzają się dwa tematy :
Antyfanowski
i
Fanowski
Albo prowokacje..oh skończylibyście z tymi głupotami i zajęlibyście się szkołą...:):)
Z poważaniem:
Szpieg Imperatora: Pcheł:P
Nie mam męskiej urody więc wiesz.Nie jestem zazdrosna po prostu go nie lubię laluś z niego.4 godziny spędza w łazience i je psią karmę.Haha.... .Ja spędzam w łazience o wiele mniej czasu od niego.
No i na koniec ,że mam dobry humor:hahahahahaha dla twojego tematu.Pozdrawiam:)
hehe ciekawe:) ja tam na pewno wygladu mu nie zazdroszcze jestem o wiele lepszy:P, jedyne czego mozna mu zazdrościć to Vanessa:D
Hahahahaha ;D no to pojechałaś. Naprawdę , ale jemu nie mam czego zazdrościć. x D Niby próbuje o siebie zadbać, ale nie zawsze mu wychodzi. No, ale moje zdanie się nie liczy, przecież nie dorastam mu do pięt. ;))
Ja jestem brzydki i go nie lubie, a wiesz dla czego??
Bo mam takie prawo!
Mam prawo pisać o nim to co myśle!
wądpie byś ty lubiła Micka Thompsona (mojego idola)i nie czepiam się jak wszyscy mówią że jak metalu słucham i jestem metalem to od razu brudas itp!
Ale zaczne się czepiać bo te pierdolone dresy i dresiary nie mają nic lepszego do roboty tylko patrzenie jak kto wygląda i czy śmierdzi - JEBAĆ PIERDOLONYCH SKURWYSYNÓW - DRESÓW!
Och widzę, że ktoś ma tu "kompleks metala", czy coś takiego (jak bylem w liceum, to paru frajerów też na to chorowało). Powiedz mi synku, czy w gorszej dzielnicy, na ciemnej ulicy też sie tak drzesz, czy tylko na forum jesteś taki mądry??
jeszcze więcej ludzi najeżdża na Uwe Bolla, a to znaczy, że zazdroszczą mu talentu do robienia filmów...
Ludzie, nie karmcie trolla.
brawa dla założyciela tematu!!! nienawidzimy go, więc na pewno mu zazdrościmy:P czego? wyglądu srającego kota? żadnego talentu do niczego?