Witam moich wiernych fanów!
Pewnie nie którzy dziwią sie czemu umię J.Polski,ale mój ojciec zawsze mówił że jeśli chce w życiu być kimś muszę się wziąźć za swoją edukacje.
Miałem wybrać jeden z tych trudniejszych języków no i wybrałem Polski.
Pisałem o sobie takie rzeczy,aby zobaczyć czy na tym forum są moi fani którzy zareagują.No i niestety nikt nie odpisał.Nie zerwałem z Vannesą!!!
Teraz muszę zareagować,ponieważ ja i Vannesa postanowiliśmy zrobić szum wokół siebie.No i sprawy zaszły za daleko....musiałem zareagować w końcu na tym forum jestem najważniejszy,jakby król!!!Kocham Vannese,ale nakryła mnie jak się całowałem z Ashley.Heheh ale w końcu Vannesa to nikt!!!Wszystkie debilki za mną sikają,a tak naprawdę szukam osoby która nie patrzy tylko na i tak juz moj zjechany wygląd.Oczekuję na odpowiedź.
Jesteś śmieszny, ale skoro czekasz na odp. to nie wydaję mi się, aby zac znał język polski i pisał o swojej dziewczynie jakiekolwiek złe rzeczy (nawet jeśli są prawdą). Jak następnym razem będziesz się chciał wcielać w jakąś postać lepiej to zaplanuj. Pozdrawiam
Zapomniałam powiedzieć, że jeszcze musisz zmienić trochę swój blog tak, aby
nie wynikało z niego, że nie lubisz samego siebie.
Przepraszam że dopiero teraz odpisałem.
Ale mam mnóstwo zdjęć,otóż kręcimy High School Musical 3.
Nie wiem czy zauważyłeś,ale napisałem coś w stylu ,,pisałem o sobie takie rzeczy,aby zobaczyć czy mam prawdziwych fanów''.,więc oczekuję odpowiedzi człowieka który umię czytać.Nauczyłem się Polskiego dla ojca,który dbał o moją przyszłość,teraz mi to nie jest potrzebne,ponieważ mam pieniądze.Ale jestem gotowy na fakt ze moda na HSM za niedługo minie i strace fanów,dlatego muszę dalej się uczyć.
Jestem w trakcie pisania Titanic 2...Pozdrowienia.
Ooo czytając jeszcze raz Twoją wypowiedź,odpowiem na jeszcze ten jeden wątek o Vannesie.Otóż napisałem Ci ze robimy wokół siebie szum...,więc nie rozumiem czego się czepiasz.
Otóż chodziło mi o to: "Kocham Vannese,ale nakryła mnie jak się całowałem z Ashley.Heheh ale w końcu Vannesa to nikt!!!"
No sorry, ale i tak mogłeś to zrobić realniej. Ale jak żyjemy w świecie fantazji to ja jestem ... Paris Hilton i nawet nie pamiętam skąd znam j.pol., pewnie na jakiejść z moim licznych imprez się nauczyłam. Przecież jestem taka zdolna.
niebezpiecznygroszek : haha ale to chyba nie miao byc realne tylko smieszne :D przynajmniej mi sie tak zdaje Xd.
Przykro mi że na tym forum nie mam fanów...chcę rozruszać atmosfere,przy okazjii czekam aż ktoś odpisze,że się nie znam i że Zacuś jest piękny itd.dlatego odpisałem na post czarodziejki,i jeśli ty tiki coś tam,koniecznie chcesz,aby sobie poszedł to pójde,jest wiele innych forum,wartych zainteresowania.Rozumiem że mi nie wierzycie,i że wogóle,ale mówie prawdę i oczekiwałem porządnej odpowiedzi fana,niestety każdy jest za ,,nie''...Pozdrawiam,może jeszcze kiedyś wpadnę,teraz idę na jakieś forum z fanami...
Tak z ciekawości weszłem na to forum...po raz drugi,a nie udaje kogoś kim nie jestem panie tikitaki czy cos,więc niech pan wybaczy,ale to jest szczere...nie obchodzi mi to czy w to wierzysz,i tak nie mam zmairu tu już wchodzić,bo nikt nie traktuje mnie tu poważnie,jest mi z tego powodu niezmiernie przykro,ale cóż,taki życie.
Pozdrawiam wszystki fanó HSM i mnie!!!
<buziaczki>
zenada...wydawalo Ci sie pewnie, ze bedziesz bardzo zabawny, ale niestety cos Ci chyba nie wyszlo, moze innym razem!
pozdrawiam
To czemu pajacu na temat: "GLUPI IDIOTA! SLODKI AZ MDLI BLEEEE
JAK NA NIEGO PATRZE TO WYMIOTUJE! JEST TAKI SŁODKI, ZE BLEE. NIE WYGLĄDA JAK MĘŻCZYZNA, ALE JAK JAKAŚ LALKA ;////// 1/10" odpisałaś "Czarodziejka!!!Jesteś u mnie w ulubionych!!!Normalnie jakbym ja to pisała:P
Pozdrowienia!"
A i ciekawe jaki aktor sam na tym portalu dawał by sobie 1 ?
Hmm ciekawa z Ciebie idiotka :)
Nie będe już więcej odpowiadał na takie komenty,bo ludzie najwyraźniej nie potrafią czytać (no może wszyscy umieją z wyjątkiem Ciebie),może niezauważyłeś że odpisałam juz na Twoją lub kogoś innego wypowiedź w sprawie Czarodziejki
Głupi z Ciebie debil
nie musicie sie od razu wyzywac nie... x//
takich ludzi[Joon] trzeba ignorowac, bo bz sensu chcesz zwrocic tylko na sibie uwage...
Nie,nie chce zwrócić na siebie uwagi...po co?
Przyznam szczerze że NAPISAŁAM to zartobliwie,ponieważ nie mogę znieść słuchania w kółko ,,jakiz on piękny'' lub ,,koffany zac''
Bo To jest ODRAZAJACE!!!
Jak można wogóle trawić takie lalusia?
Jakbym mogła to bym mu dała mniej niż zero,ale niestety,widać to nie możliwe...:P
Lol,Twoje wypowiedzi sa gorsze od moich,bo przezywasz,chociaz powiedziałam ze temat byl utoworzony z nudów i po prostu byłam ciekawa co za idiota odpisze,okazałeś sie tym najwiekszym,bo ciebie tu pełno i powiniennes potraktować ten temat z dystansem...jeśli go nie masz to powiem jedno:
Przykro mi,bo to jest WADA.
Jeśli dalej masz zamiar się kłócic to sie kłóć,ale już nie ze mną,bo idiotów się ignoruje.
Zac Efron na polskim filmwebie. Żenada dziecino. Nie uczyła mamusia, że nieładnie się pod ludzi podszywać. A poza tym na forum o Zacu jest wiele twoich teamtów. "Co wy w nim widzicie!!!!!!! Co wy widzicie w tym brzydkim,nie utalentowanym ,,aktorze''???" Oto jedna z twoich wypowiedzi. Gdybyś był Efronem nie pisałbyś w trzeciej osobie i jeszcze takie rzeczy.
Ale totalnie zgieło mnie jak powiedziałaś ze moje wypowiedzi są gorsze od twoich hahahhaaahhahaha. Tylko totalna idiotka i fanka bravo mogła tak napisać.
A i właśnie zdecyduj się wreszcie jakiej płci jesteś bo po tym co napisałeś/aś "Nie będe już więcej odpowiadał na takie komenty" to nie wiem co myśleć ;o może jesteś obojniakiem?
Dobra już się nie chce więcej kłócić przepraszam za te wszystkie wulgaryzmy i obraźliwe rzeczy które do Ciebie wypisywałem po prostu nerwy mi puściły. Kłótnia niczego nie rozwiąże a tylko rodzi problemy : /
Jezku nie sądziłam że wszyscy wezmą to tak na poważnie...Bożee:)
Mówiłam już że napisałam ten temat z nudów i nie sądziłam że ludzie wezmą to tak na poważnie...sory że Was wnerwiłam i proponuje ten temat zignorować,przepraszam za te moje głupie komenty,ale zac efron działa na mnie podwójnie,bo siostra go lubi iii nie mogę już,cały czas papla tylko o nim,spiewa te głupie piosenki...sorki i przepraszam urażonych tym głupim postem fanów efrona...
:P Ja też bardzo przepraszam bo dosłownie wziąłem na poważnie ten temat po prostu nie lubię jak się ktoś pod kogoś podszywa :p
Aha,wybacz tikitaki,ale ja nie czytam tego pisemka ,,dla zakompleksionych idiotek'',bo uważam go za denny.
I nie wiem dlaczego myślisz że to czytam...
Okej,zapomnijmy o mojej głupocie,bo stała sie za wielka i uzyskała dużo odpowiedzi.Wiem że temat był głupi i przepraszam za mój ordyrarny język.
Pozdrowionka
ps.dlaczego myślisz że czytam to bravo...?
Nigdy tej gazetki nie kupiłam,ale mam zamiar,bo podobno jest wywiad z Deppem...tylko ten 1 nr...ale czy kiedyś gdzieś pisałam ze czytam bravo czy co...bo nie wiem skąd ci sie to wzieło...
Deppa bardzo lubię bo gra genialnie. Ogólnie lubię filmy Burtona gdzie prawie zawsze pojawia się Depp i Helena Bonham Carter i kompozytorem jest Elfman to wtedy film cud miód ;P
Sweeney Todda nie ale mam zamiar iść do kina. A Sleppy Hallow no to oczywiście to siostra mnie wprowadziła w klimaty Burtona ^^
Niestety,ale w Jeźdźcu bez głowy robił...a wiesz może kto tworzyl muze do Secret Window?Tez była odjazdtyczna
Heheh kłótnia z takimi wyzwiskami,przerodziła się w sympatyczną rozmowe o filmach z Johnnym Deppem:)
zapraszam na jego forum:)
Niestety..:((Przebili go:( Na kolejny rok powinnien juz dostac,bo sie facet na pracowal:)Ale Sweeney Todd to raczej opowieść która się powtarza;duzo jest opwiesci o psychicznie chorych mordercach:(
Chociaz nawet za Sweeneya Todda powinien dostac:)
Pozdrawiam!
Cześć Zacuś! :D Jestem twoją wierną fanką! Mam pełno plakatów z twoim obleśnym ryjem!!! :D Jesteś cudowny. Hahaha
Ps. Tylko żeby nikt nie myślał ze to serio!
Oblęsnym ryjem!!!No jak mozesz,ja tu sie staram zrozumiec moje koffane fanki,a ty mi z takim czyms!!! niegrzeczna
ps.lol
pozdrawiam cie xXPrincessNightXx