Zac Efron

Zachary David Alexander Efron

7,9
35 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Zac Efron

Zwykła ludzka zazdrość jest fajnym gościem, ma kasę, super laskę i pewnie o to chodzi za dużo?Możliwe ale niektórzy mają szczęście inni nie i proste trzeba sie z tym pogodzić można robić to co on bo kocha to co robi a można robić coś zupełnie innego nie być znanym ale spełniać sie we wszystkim tak jak ja nie zazdroszczę mu wiecie dlaczego bo wiem że za parę lat gdy będe sie spełniać w roli policjantki ktoś może mnie też doceni... i tyle nie rozumiem was czepiajcie sie siebie a nie kogoś komu coś w życiu wyszło!!!!!!!

użytkownik usunięty
emcia7

zanim się zaczniesz spełniać jako policjantka, naucz się stawiać przecinki bo twój post brzmi jak monolog niedorozwiniętego dziecka:/

Sam pewnie piszesz ze słownikiem a kogoś się czepiasz.... pisze jak mi sie podoba to nie jest wypracowanie z reszta jeśli ci się to nie podoba to nie czytaj!!! To jest forum i każdy może wypowiedzieć się w taki sposób jaki będzie mu pasował!

użytkownik usunięty
emcia7

sęk w tym moja droga że jak się pisze bez przecinków, to wypowiedź wygląda tak jakbyś mówiła/pisała wszystko jednym tchem na bezdechu, w dodatku ciężko jest wyłapać sens i kontekst, rozumiesz???

jak walniesz taki mandat to sie nikt nie połapie za co go wlepiłaś:/

emcia7

Tylko nie rozumiem po co ta dyskusja.. pisze jak mi się podoba jeśli nie chcesz to nie czytaj......

użytkownik usunięty
emcia7

po rozszyfrowaniu, sens twojej wypowiedzi jest mniej więcej taki że go nie lubimy bo mu zazdrościmy,
nie, nie lubimy go bo to picuś, beztalencie, narcystyczne homo niewiadomo, bez charyzmy, polotu i ogółem taki dandys z telenowel dla głupiutkich małolatek - wystarczy???

i proszę, weź lekcję jęz. polskiego, bo jak w takim stanie jak teraz pójdziesz na policjantkę to się zacznę bać o bezpieczeństwo

o nie... już zaczynam się bać !! fanki efrona , na policjantów ?? tylko nie to !! y się lepiej za naukę pisowni weź , a nie za ,,policję'' !!

emcia7

No widzisz każdy ma inne zdanie na temat zaca nie jestem jego fanką tylko twierdze że ludzie którzy piszą brednie na jego temat zazdroszczą mu sławy i tego że coś w życiu osiągną.....

użytkownik usunięty
emcia7

tylko że on NIC(sic!) nie osiągnął

no właśnie... i w tym cała ,,filozofia''... a tam do mojego postu poprzedniego , to powinno być ,,ty'' , a nie ,,y''...

Phoebe123

niestety zaprzepaścił talent. Ale wcześniej mógł stać się bardzo dobrym aktorem. ("Droga po marzenia"). Niech ktoś sobie obejrzy ten film a potem dojdzie do jakiegoś wniosku:D

piratka4

A może jednak nie zaprzepaścił talentu? Ja też oglądałam Drogę po marzenia. Świetny film i naprawdę bardzo dobra rola Efrona! Ale może to dlatego, że mógł się tam wykazać? Trudno jest zagrać autystycznego chłopca. Efron zagrał świetnie! Bo miał to gdzie pokazać a High School Musical to tylko musical dla młodzierzy i dzieci. Tam nie miał co pokazywać. Jego rola nie była trudna, nie wymagała wielkiej pracy. Ot porzucać piłką, zaśpiewać, zatańczyć i się pouśmiechać. Nic więcej. Może poprostu nie miał się gdzie wykazać? Naprzykład mówi się, że Ashley Tisdale lepiej zagrała w HSM niż Vanessa Hudgens i może faktycznie jest lepsza, ale może takżde dlatego, że miała "ostrzejszą", bardziej wyrazistą rolę? Dziewczynę rozpieszczoną, bogatą ale z pazurem a nie dziewczynkę doskonałą ale trochę bez wyrazu...

Chodzi mi o to, że może Efron nie miał co pokazać w HSM ale gdyby zagrał w czymś poważniejszym to stać by go było na lepszą grę... Nie mówię, że tak napewno jest ale może jednak...

emcia7

No a ja twierdze inaczej i proste każdy ma prawo do swojego zdania!

emcia7

A on mial kiedys talent??? Oooo sukces!
A wogule emcia ja mu wspolczuje a nie zazdroszcze i tej jego dziewczynie tez...

xXAgrafkaXx

Nie no ok tylko ja chciałam dać do zrozumienia że jest wiele osób które tylko potrafią krytykować a same talentu nie maja... robiąc ten temat na forum chciałam żeby były tu normalne wypowiedzi np tak jak twoja dlaczego? Bo każdy ma prawo do własnego zdania a tu znalazły sie 2 osoby które czepiają się o głupie przecinki nie będę ich robić bo tak mi się podoba a jak im się nie widzi to trudno ja nie będę się podporządkowywać nie chcesz widzieć tematu bez przecinków spoko nie wchodź na niego.... ciesze się ze są osoby które zwracają uwagę na temat i na jego treść a nie na pisownie....

użytkownik usunięty
emcia7

No nie wiem, czy ta laska taka super.